Izpolni podatke in izračunaj svoj personaliziran jedilnik! 🍝🥗
Domov / Prehrana / #1 osvežilna pijača za poletne dni, ki topi maščobo
 

#1 osvežilna pijača za poletne dni, ki topi maščobo

Predviden čas branja: 1 min
Napisal/a: Miha Geršič
Datum objave: 14/07/2014
#1 osvežilna pijača za poletne dni, ki topi maščobo

Mogoče res nisem vešč cirkuških vragolij, vendar vem, kako vam lahko limona pomaga pri izgubi odvečnih kilogramov. Poglej video kjer razkrivam preverjene skrivnosti…

Kadar je govora o hujšanju, na žalost večina v trenutku pomisli na razne diete, neokusne obroke, pomanjkanje energije, itd. Kaj pa če vam obljubim, da obstaja preprost in okusen dodatek vašemu jedilniku, ki bo poskrbel za prve rezultate. Prepričan sem, da že pozorno poslušate, vendar dovolite, da vam prej razkrijem še nekaj podrobnosti, da bo zadeva popolnoma jasna.

Dejstvo je, da je pogoj za uspešno preobrazbo pravilno delovanje presnove. Od našega metabolizma je odvisno, koliko kvalitetnih snovi bo naše telo absorbiralo in kako uspešni bomo pri porabi odvečnih maščobnih oblog. Če presnova ne deluje pravilno, telo izredno težko porablja odvečne maščobe kot vir energije, v telesu se kopičijo toksini in pogosto se pojavlja občutek lakote.

Kot sem vam obljubil na začetku, obstaja preprost trik, s katerim boste izredno spodbudili metabolizem, očistili svoje telo toksinov in poskrbeli za obilico energije. Skrivnostna snov je  limonin sok. Se vam zdi to čudno?  Kmalu bo vse jasno.

Kot verjetno veste, je limona bogata s citronsko kislino. In prav citronska kislina je tista, ki poskrbi za nemoteno delovanje vašega metabolizma. S tem ko pospešimo presnovo, organizem očistimo toksinov in veliko lažje koristimo maščobe kot vir energije. Poleg citronske kisline pa v limoninem soku najdemo tudi vitamin C, vitamin A, kalcij, kalij in vlaknine.

Da bo vaša preobrazba hitrejša, imam za vas preprosto nalogo za prihajajoče dni.

Naloga je sestavljena iz dveh delov:

  1. vsak dan začnite s kozarcem tople vode z dodanimi limoninim sokom.
  2. poskrbite, da čez dan zaužijete vsaj še kozarec nesladkane limonade.

Da bo okus še bolj svež, pa lahko pijači dodate še zdrobljen led in nekaj listov mete.

Poleg hitrejšega metabolizma in posledično izgube odvečnih kilogramov, bo osvežilna pijača poskrbela tudi za zmanjšanje apetita, lepšo kožo, krepak imunski sistem, čistejšo kri in obilico energije.

Enostavno škoda bi bilo, da ne bi upoštevali preproste skrivnosti, ki so jo potrdile številne raziskave in dokazano pospeši vašo preobrazbo. Prepričan sem, da bodo to potrdili tudi posamezniki, ki že upoštevajo ta preprost trik.

Če boste današnjemu nasvetu dodali še telesno aktivnost in zmerno prehrano, je samo še vprašanje časa, kdaj se boste dosegli vašo sanjska postavo. Če mi še ne verjamete, mi boste v kratkem, saj vas bodo prvi rezultati več kot navdušili.

Ker sem prepričan, da ste nad današnjim nasvetom navdušeni,ga še danes delite tudi z ostalimi. Prepričan sem, da bodo prijatelji hvaležni  za tale super nasvet. Da ne zamudite ostalih trikov, pa hitro všečkajte stran, pridružite se nam na naši mailing listi ali pa našem youtube kanalu.


Deli na socialnih omrežjih

O Mihu

Napisal Miha Geršič, ki je soustanovitelj portala Popolna Postava o aktivnem in zdravem življenju, ki ga mesečno obišče več kot 100.000 bralcev, ter avtor uspešnic Popolna Vadba & Popolna Prehrana.

Preberi več o avtorju
KOMENTARJI
Vsi komentarji naših zvestih bralcev
S pravimi nasveti in informacijami zmore vsak - tudi ti!
Vpiši svoj email in prejemaj brezplačne nasvete, ki so pomagali že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam.
Bodimo prijatelji