🔥 SI ŽELIŠ POPOLNO POSTAVO V 30 MINUTAH? KLIKNI TUKAJ IN ODKRIJ KAKO 👇
Domov / Vadba / 3 koraki za izgubo nadležnih “ljubezenskih ročk” enkrat za vselej
 

3 koraki za izgubo nadležnih “ljubezenskih ročk” enkrat za vselej

Predviden čas branja 15 min
3 koraki za izgubo nadležnih “ljubezenskih ročk” enkrat za vselej

Visijo čez hlače in kopalke, zaradi njih se ne morate normalno gibati, kvarijo vašo samozavest in vas znova in znova spravljajo v slabo voljo.

Govorim o ljubezenskih ročkah,  ki ob živce spravljajo nešteto posameznikov. Obupani nasedajo številnim »trikom«, ki celotno situacijo še poslabšajo. Stop!
Sem Miha Geršič in na portalu Popolna Postava vam razkrijem preverjene nasvete, ki bodo poskrbeli, da se znebite nadležnih oblog.

 

-» Kako izoblikovati svojo sanjsko postavo v 90 dneh brez pretiranega odrekanja… »

Preden razkrijem današnje nasvete razčistimo eno zadevo. Še enkrat poudarjam, ker je zelo pomembno: Ena sama vaja s katero bi se znebili maščob samo na določenem delu telesa, ne obstaja! Lokalna izguba maščobe, je po naravni poti nemogoča. Da bi organizem prepričali, da koristi samo maščobe na trebuhu ali pa samo na zadnjici, to na žalost ne gre. Ampak brez skrbi. Ljubezenske ročke so lahko preteklost. Kako? Z upoštevanjem naslednjih treh nasvetov. Garantirano!

1. NASVET: TLT

tlt25minČe želite res konkretno udariti po nadležnih maščobah, potem morate nujno povečati delež mišične mase.

Zakaj?

Mišice so glavni porabnik energije v vašem telesu.

S tem, ko je delež mišične mase večji je, logično, večja tudi poraba kalorij. In ne glede na to kaj v življenju počnete: tečete, sedite, se igrate z otroci, določen delež energije vedno priskrbijo prav maščobe.

Tako je, tudi tiste nad vašimi boki.

Kaj predlagam?

Da boste povečali delež mišične mase in hkrati izgubili odvečne maščobe predlagam, da izvajate krožne treninge, kjer so vključene vse mišične skupine. Na tem mesu moram izpostaviti izredno učinkovito vadbo TLT. Če te zanima katera oblika TLT vadbe je meni najljubša, predlagam, da klikneš na spodnjo povezavo:

 ->> moja najljubša TLT vadba <<-

Škoda je, da dan za dnem samo tečete, plavate ali kolesarite, ker lahko z enako mero vloženega truda dosežete še boljše rezultate. Razgiban trening sestavljen iz kompleksnih gibov je tisto po čemer hrepeni vaše telo.

P.S.: Punce pa brez skrbi. Ne govorimo o pretirano mišičasti postavi. Govorimo o nekoliko večjem deležu mišične mase, ki ima pozitivne učinke tako na vaše zdravje, kot na vašo samopodobo.

2. NASVET: INTERVALNI TRENING

Naslednje izredno učinkovito orožje s katerim boste še dodatno pospešili izgubo ljubezenskih ročk  je visoko intenzivni intervalni trening. O intervalnem treningu sem na moji spletni strani že govoril. Gre za obliko treninga s katero dosežete, da tako med kot tudi po končani aktivnosti vaše telo v večji meri kot vir energije koristi odvečne maščobe. Si sploh lahko želimo še kaj boljšega? Praktično že zaključimo z vadbo in se umirimo, organizem pa še naprej uničuje odvečne maščobe.

Kako se ga lotiti?

Za vse, ki še ne veste iz katerih elementov je ta trening sestavljen pa krajši povzetek. Visoko intenzivni intervalni trening je sestavljen iz treh osnovni elementov: ogrevanja, intervalov, ohlajanja.

Tako pri ogrevanju kot pri ohlajanju posameznik prakticira pet do deset minut lahkotnega teka, kolesarjenja, poskakovanja, odvisno od izbrane aktivnosti. Glavni del treninga pa sestoji iz petih do osmih intervalov kjer se v razmerju 1:6 izmenjujejo visoki in nizki intervali.

Pri teku bi bilo to recimo pet minut lahkotnega teka za ogrevanje. Potem pet do osem intervalov, ki so sestavljeni iz  dvajset sekundnega šprinta v kombinaciji z dvema minutama lahkotnega teka in na koncu še pet minut ohlajanja.

Priznam, da je ta oblika treninga precej zahtevna vendar se je ljubezenske ročke na smrt bojijo. Se mi zdi, da veste zakaj ;)

In da ne bo zmede katera od naštetih oblik treningov je najboljša, ti sporočam, da je kombinacija obeh deifinitvno najbolj učinkovita. Recimo trije treningi TLT-ja in dva visoko intenzivna intervalna treninga tedensko je super razmerje. Kaj pravite, ste pripravljeni na izziv? ;)

3. NASVET: PRAVILO ZMERNOSTI

zmerna-prehranaNo in ker so vse dobre stvari v življenju tri, je pred vami še en nasvet. Priznam, da bi ga mogoče moral dati na prvo mesto, ker je tako zelo učinkovit. Dotika se področja prehrane in na prvi vtis deluje izredno zakompliciran vendar temu sploh ni tako. Tretje pravilo, oziroma nasvet s katerim boste dokončno uničili ljubezenske ročke, je pravilo zmernosti.

Kaj pravilo zmernosti sploh pomeni?

Gre za način prehranjevanja kjer uživate raznolika in zdrava živila, če je le opcija nepredelana. Kvalitetna hrana zaužita v zmernih količinah v kombinaciji z redno telesno aktivnostjo je pravi uničevalec odvečnih maščob. Pa brez skrbi. Ni se potrebno odpovedati nobenemu živilu. Ključ je v zmernosti, razmerju , količini in pravilni časovni izbiri.

Verjetno si mislite, da če boste jedli pico, lazanjo, sladoled, čokolade in podobno ne boste nikoli izgubili ljubezenskih ročk. Motite se!!! Še enkrat poudarjam, ključ je v razmerju in kombinaciji. Da je temu tako so dokaz številne uspešne preobrazbe uporabnikov Formule Popolne Postave, ki  se niso odrekli niti eni od zgoraj naštetih pregreh. In ne niso sledili nobeni dieti ampak smo skupaj oblikovali zdrav življenjski stil v katerem nadvse uživajo.

Slišal sem, da, če všečkaš in deliš objavo,  še hitreje zgubiš ljubezenske ročke ;)

 


Avtor
O Mihu
Napisal Miha Geršič, ki je soustanovitelj portala Popolna Postava o aktivnem in zdravem življenju, ki ga mesečno obišče več kot 100.000 bralcev, ter avtor uspešnic Popolna Vadba & Popolna Prehrana.

Preberi več o avtorju
PRIPOROČAMO
Izdelek, ki je bil uporabljen v blogu.
Eden izmed najenostavnejših načinov kako si zagotoviti optimalno regeneracijo po vadbi in maksimizirati povečanje mišične mase in moči.
KOMENTARJI
Vsi komentarji naših zvestih bralcev
S pravimi nasveti in informacijami zmore vsak - tudi ti!
Vpiši svoj email in prejemaj brezplačne nasvete, ki so pomagali že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam.
Bodimo prijatelji