Domov / Nasveti / Kako premagat 3 največje začetniške napake, ki uničujejo tvojo popolno preobrazbo
 

Kako premagat 3 največje začetniške napake, ki uničujejo tvojo popolno preobrazbo

Predviden čas branja: 1 min
Napisal/a: Miha Geršič
Datum objave: 13/10/2014
Kako premagat 3 največje začetniške napake, ki uničujejo tvojo popolno preobrazbo

Napake so sestavni del vsakega procesa, ki se ga boste v življenju lotili, tudi pri tistih najboljših posameznikih. Res pa je, da se napakam lahko v veliki meri izognemo in tako privarčujemo ogromno časa in denarja. Ker vem, da sem že pridobil vsaj nekaj vaše pozornosti predlagam, da ostanete z mano na portalu popolnapostava.com in obljubim vam, da bo vaše hujšanje bistveno lažje predvsem pa hitrejše.

Ko se odločimo, da je dovolj izgovorov in je čas za preobrazbo, moramo poskrbeti, da se izognemo predvsem tistim začetnim napakam, ki so lahko najbolj usodne. Zato se bomo v današnji objavi osredotočili na  tri najpogostejše. Če boste upoštevali moje nasvete in se boste napakam izognili, je sanjska postava pred vami. Samo še vprašanje časa je, kdaj jo boste dosegli.

V dobrem letu dni, odkar oblikujem portal sem opazil, da je najpogostejša napaka napačno razumevanje samega koncepta hujšanja. Če si boste za cilj postavili samo nižjo številko na tehnici dvomim, da vam bo uspelo. Da bi dosegli omenjeni cilj, se boste posluževali različnih diet, ki bodo mogoče celo poskrbele za nižjo telesno maso vendar se na dolgi rok stanje ne bo bistveno spremenilo.

Da boste uspešni pri svoji preobrazbi je pomembno, da na celotno zadevo pogledate širše. Najpomembnejši dejavniki pri dosegi vašega cilja so zdravje, počutje, samozavest, lepa postava, kondicijska pripravljenost itd. Da pa boste to dosegli, morate oblikovati zdrav življenjski slog v katerem boste res uživali. Pozabite na diete, ki vas spravijo v slabo voljo. Uživajte okusne, zdrave in kakovostne obroke.

Druga, zelo usodna napaka je, da se preobrazbe lotite sami. To seveda ne pomeni, da ne boste shujšali, če poleg vas ne bo hujšalo še deset prijateljev. Kar želim poudariti je pomen skupnosti, kjer se zbirajo posamezniki, ki želijo doseči isti cilj. Portal Popolna postava je odličen primer saj gre za skupnost, kjer vedno odgovorimo na zastavljena vprašanja in delimo različne izkušnje.

Ključ uspešne preobrazbe je skupina posameznikov, ki so pripravljeni pomagati in poskrbeti, da boste med preobrazbo ostali na pravi poti. Če slučajno še nisi naš član/ica predlagam, da to postaneš še danes, saj bo tako preobrazba potekala zelo gladko. Če pa že pride do ovire, smo tu zato, da vam pomagamo in lahko ste brez skrbi.

O tretji napaki smo na našem portalu že govoril, ker pa je lahko še kako usodna, si osvežimo spomin nanjo. Izredno pomembno je, da se na samo preobrazbo dobro pripravimo oziroma naredimo kakovosten, dolgoročen načrt, od katerega ne bomo odstopali.

Naj vas ne bo strah postaviti oziroma definirati ciljev, pripraviti nakupovalnega listka, razporeda treningov in mogoče kakšne aktivnost postaviti na stran. To je tisti pravi način, ki bo poskrbel da se boste počutili odlično, zaživeli polno življenje in oblikovali telo kot ste si ga vedno želeli!!!

Klikni tu in poglej še ostale videe, oziroma tu in poskrbi, da nikoli ne zamudiš nobene objave. Od danes naprej bodo stvari drugačne za kar boste poskrbeli sami. Le navodila morate upoštevati in kmalu bodo opazne spremembe! Vmes pa pridno spremljajte moj portal in ne pozabite vprašati, ko se kaj zalomi.


Deli na socialnih omrežjih

O Mihu

Napisal Miha Geršič, ki je soustanovitelj portala Popolna Postava o aktivnem in zdravem življenju, ki ga mesečno obišče več kot 100.000 bralcev, ter avtor uspešnic Popolna Vadba & Popolna Prehrana.

Preberi več o avtorju
KOMENTARJI
Vsi komentarji naših zvestih bralcev
S pravimi nasveti in informacijami zmore vsak - tudi ti!
Vpiši svoj email in prejemaj brezplačne nasvete, ki so pomagali že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam.
Bodimo prijatelji