Domov / Nasveti / 4 največje laži, ki zavirajo tvoj uspeh pri hujšanju
 

4 največje laži, ki zavirajo tvoj uspeh pri hujšanju

Predviden čas branja: 1 min
Napisal/a: Miha Geršič
Datum objave: 24/11/2014
4 največje laži, ki zavirajo tvoj uspeh pri hujšanju

Ne samo, da ima laž kratke noge, ampak je tudi tista, ki vas pogosto  usmeri na napačno pot. Ne lažite si in resnici poglejte v oči, saj smo mi tisti, ki moramo prevzeti odgovornosti za trenutno situacijo. Zato predlagam, da na portalu Popolna postava na hitro pogledamo, katere so tiste štiri laži, zaradi katerih še niste dosegli želene postave. Brez skrbi, situacija bo kmalu drugačna ;)

Takoj, ko si zastavimo določen cilj, najprej pogledamo kaj vse moramo storiti, da ga bomo dosegli. Velikokrat pa se zgodi, da se na našem seznamu pojavi kakšna obveznost več kot smo si na začetku predstavljali. In takrat se prvič pojavijo laži, ki so popolnoma nepotrebne in se jim bomo za voljo lepega telesa in super počutja povsem izognili.

NI VREDNO RISKIRATI

Še predno se marsikdo zares loti preobrazbe, velikokrat slišimo izjave kot so »Zakaj bi sploh tvegal, v svojem telesu se počutim čisto v redu« ali »Nima smisla vložiti toliko truda, kaj pa če do cilja sploh ne pridem« itd. Bodimo iskreni… Če bi se v svojem telesu počutili super, verjetno ne bi prebirali raznih člankov na temo hujšanja oziroma se o tem pogovarjali s prijatelji.

Priznajte si, kako se zares počutite. S tem ni nič narobe. In če se v svojem telesu ne počutite odlično, je to potrebno takoj spremeniti. Dokler ne dosežete cilja, sploh ne razmišljajte o tem, da se ne splača potruditi. Iz lastnih izkušenj vam lahko povem, da se pošteno motite.

VEDNO ŽRTEV, NIKOLI KRIVEC

Druga laž, ki je še kako priljubljena, je prepričevanje samega sebe, da za trenutno situacijo niste krivi sami, ampak da je okolica tista, zaradi katere ste pretežki oziroma nesrečni. Že res, da se v življenju zgodi marsikaj vendar roko na srce, mi smo tisti, ki oblikujemo svoje življenje in svojo postavo. Zato vzemite usodo v svoje roke in oblikujte točno tako postavo kot si želite. Tega ste sposobni in verjemite da vam ne bo žal… To je dejstvo.

VEDNO STE SAMI

Če se prepričujete, da ste sami v boju z odvečnimi kilogrami, si mečete pesek v oči. Strinjam se, da je težko če se z določenimi izzivom spopadete sami, vendar brez skrbi. Tukaj sem, da vam pomagam, svetujem in poskrbim za motivacijo. Poleg mene pa je z vami celotna skupnost posameznikov, ki imajo zelo podobne cilje kot vi in brez skrbi, skupaj bomo dosegli ogromno… Nikoli niste sami!

PRETEKLOST JE TISTA, KI OBLIKUJE PRIHODNOST

Zadnja izmed štirih laži, ki marsikoga velikokrat odvrne od preobrazbe, so izkušnje iz preteklosti. Razne diete, vadbe, čudežne tablete, ki niso delovale, ne smejo vplivati na vašo prihodnost. Kar je bilo, je bilo! Pozabite na slabe izkušnje in zaupajte preverjenim metodam. Tistim, ki so pomagale že številnim posameznikom, da so zaživeli polno življenje in dosegli zastavljeni cilj.

Če poznate koga, ki ga omenjene laži ovirajo pri želenih rezultatih, mu posredujte to objavo.
Ste z nami prvič? Hitro skočite na mojo spletno stran in prevzemite brezplačen izvod e-knjige Resnica o hitrem hujšanju in popolni postavi.
Kot sem omenil, sem vam vedno na voljo. V primeru, da se je vaša preobrazba ustavila oziroma vam primanjkuje motivacije, mi pišite! Lahko kar spodaj v komentar ali pa na moj elektronski naslov.

 


Deli na socialnih omrežjih

O Mihu

Napisal Miha Geršič, ki je soustanovitelj portala Popolna Postava o aktivnem in zdravem življenju, ki ga mesečno obišče več kot 100.000 bralcev, ter avtor uspešnic Popolna Vadba & Popolna Prehrana.

Preberi več o avtorju
KOMENTARJI
Vsi komentarji naših zvestih bralcev
S pravimi nasveti in informacijami zmore vsak - tudi ti!
Vpiši svoj email in prejemaj brezplačne nasvete, ki so pomagali že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam.
Bodimo prijatelji