Izpolni podatke in izračunaj svoj personaliziran jedilnik! 🍝🥗
Domov / Vadba / 4 odštekani triki, da se ne boste zredili
 

4 odštekani triki, da se ne boste zredili

Predviden čas branja: 1 min
Napisal/a: Miha Geršič
Datum objave: 08/12/2014
4 odštekani triki, da se ne boste zredili

»Zdravo, reci«…»Spet zabava?« Ok, se vidimo«.

Tako, spet je pred nami mesec december in vsi dobro vemo, da je to mesec, ko so na sporedu številne zabave, proslave, druženja, skratka dogodki, na katerih ne manjka najbolj okusnih dobrot. In ker se je takšni skušnjavi težko upreti se v tem mesecu pogosto zredimo za kakšen kilogram. Da pa ne boste tudi vi novega leta začeli razočarani zaradi odvečnih kilogramov ostanite z mano naslednjih nekaj minut saj vam bom razkril super trike kako se hkrati zabavati in obdržati kilograme na svojem mestu. Ne bo vam žal!

Popolna vadba 2 je dostopna online>>

Povsem jasno je, da se v mesecu decembru težko držim vseh navodil zmerne prehrane. To je pač dejstvo ampak nič zato. Namreč prav to je glavni razlog, da sem za vas pripravil štiri fantastične in hkrati nekoliko drugačne trike, ki bodo poskrbeli, da se ne boste zredili niti za kilogram. Vem, da že nestrpno pričakujete kako vam to lahko uspe zato mi kar prisluhnite.

# 1 NAJPREJ ZDRAVO

Ni važno na kakšno prireditev ste povabljeni vedno se najde kakšna jed, ki jo lahko umestimo na seznam zdravih prigrizkov. Zato predlagam, da vedno najprej zaužijete kvaliteten, zdrav obrok in šele nato posežete po ostalih pregrehah . Preprost nasvet, ki bo poskrbel da zaužijete bistveno manj nezdrave hrane in nepotrebnih kalorij kot sicer.

# 2 UPOŠTEVAJTE PRAVILO »EDGA NA DAN«

Pravilo številka dve je tisto, ki bo preprečilo dnevno prenajedanje. Ni pametno, da se odpoveste vsem dobrotam samo zato, da boste na zaključni zabavi pojedli čisto vse kar vidite. Preprosto določite dobroto, ki vam na določen dan odgovarja in zaužite samo en košček. Lahko je to piškot, bombon, košček čokolade…karkoli vam zadiši, samo da upoštevate omenjeno pravilo!

# 3 NIKOL LAČNI NA ZABAVO!

Ni samo pametno, da se v trgovino odpravite site. Enako velja tudi, ko je na sporedu decembrska zabava. Dejstvo je, da takrat, ko smo res lačni v kratkem času zaužijemo preveč hrane kar se še posebej odraža na odvečnih maščobnih blaznicah. Telo preseže energije pogosto shrani ravno tam kjer si mi tega najmanj želimo. Zato predlagam, da predno odidete, doma zaužijete zdrav obrok in se nato odpravite na zabavo. Tako se ne boste prenajedali in ne boste pod vplivom lačnih oči.

# 4 NAJ NASLONJAČ NE BO VAŠ NAJBOLJŠI PRIJATEL

Dejstvo je, da ni samo hrana tista, ki v decembrskih dnevih predstavlja glavni problem. Zaradi vseh dogodkov se rado zgodi, da popolnoma pozabimo na telesno aktivnost. Zato bodi pozorni, da se temu izognete in se odpravite vsaj na kakšen sprehod, drsanje, smučanje ali kaj podobnega. Odvečne kalorije je nujno potrebno pokurit!

Popolna vadba 2 je dostopna online>>

 


Deli na socialnih omrežjih

O Mihu

Napisal Miha Geršič, ki je soustanovitelj portala Popolna Postava o aktivnem in zdravem življenju, ki ga mesečno obišče več kot 100.000 bralcev, ter avtor uspešnic Popolna Vadba & Popolna Prehrana.

Preberi več o avtorju
KOMENTARJI
Vsi komentarji naših zvestih bralcev
S pravimi nasveti in informacijami zmore vsak - tudi ti!
Vpiši svoj email in prejemaj brezplačne nasvete, ki so pomagali že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam.
Bodimo prijatelji