Ker obljuba dela dolg, sem za vas pripravil trening, s pomočjo katerega boste oblikovali sanjski trebuh. Da bo zadeva še bolj aktualna sem vse skupaj oblikoval v nov izziv, ki bo popestril vaš vsakdan. Tako kot vedno, je trening lahko posamezna enota ali dodatek obstoječi telesni aktivnosti. Ker vem, da se že veselite vaj, vas ne bom dolgočasil z besedami. Več o fantastičnem izzivu, na portalu Popolna Postava v nekaj naslednjih minutah.

 

Klikni tukaj in poglej kako do popolne postave v 2 mesecih na zdrav in enostaven način… >>

Zadeva je precej zanimiva in hitro bo postalo jasno, da se bomo projekta lotili na pravi način. Izziv je sestavljen iz štirih vaj, s pomočjo katerih bomo obremenili prav vsa vlakna mišic trupa. Pomembno je, da opravite predpisano število ponovitev, ne glede na porabljen čas, oziroma zadržite določen položaj, kolikor je pač potrebno. Ker vem, da že nestrpno čakate plan za uresničitev skritih sanj, vam bom čim prej predstavil vaje.

  1. VAJA UPOGIB TRUPA

Prva vaja tokratnega izziva bo upogib trupa. Ker smo se odločili, da se zadeve lotimo konkretno, bomo vajo nekoliko prilagodili. Najprej se uležete na tla in noge dvignete pod kotom devetdeset stopinj. Nato dlani naslonite na noge in jih v navpični smeri poskušate dvigniti kar se da visoko. Ko pridete do skrajne točke, za trenutek zadržite položaj in se nato vrnete v začetnega.

  1. STRANSKI UPOGIB TRUPA

Ker želimo obremeniti prav vsa vlakna mišic trupa, bo na sporedu druga vaja. Gre za stranski upogib trupa. Sama izvedba je precej preprosta in vse kar morate storiti je, da se uležete na tla in kolena pokrčite do pravega kota. Potem pa z nadzorovanim gibanjem poizkušate doseči najprej levi in nato desni gleženj. Tako kot pri prvi vaji, tudi pri drugi zadržite položaj v skrajni točki za sekundo.

  1. PRITEG KOLEN NA PRSI

S tretjo vajo bomo še posebej obremenili spodnja vlakna preme trebušne mišice. Govorimo o tistih linijah, ki si jih marsikdo želi oblikovati a je prepričan, da je cilj težko dosegljiv… no, če trenirate z nami je vsak strah odveč . V ležečem položaju iztegnite noge in jih nekoliko dvignite od tal. Iz začetnega položaja nato pokrčite noge v smeri prsnega koša in rahlo zarotirajte boke tako, da res čvrsto upognete in stisnete premo trebušno mišico. Ko mišico popolnoma skrčite, jo vrnete v začetni položaj.

  1. MOST

No z zadnjo vajo pa bomo poskrbeli, da bodo naše trebušne mišice vzdržljive in res lepo vidne. Vaja imenovana most je statična vaja, kar pomeni, da bomo v določenem položaju zdržali kolikor bo pač potrebno. Vajo izvedemo tako, da se opremo na prste in spodnji del rok ter dvignemo zadnjico tako visoko, da je trup skorajda v vodoravnem položaju s podlago. Bodite pozorni, da so mišice ves čas res čvrsto napete.

Tako, izziv je pred vami.

Predlagam, da se ga čim prej lotite in pozabite na vse izgovore. Ker vemo, da je za uspeh ključna kombinacija zmerne prehrane in redne telesne aktivnosti predlagam, da poleg izziva preberete še mojo brezplačno e-knjigo. V njej boste prebrali natančno kaj jesti, da bo vaš trebuh raven in lepo oblikovan. Preden se poslovim, vas prosim, da všečkate objavo, če ste izziva veseli. Če je slučajno kakršnakoli nejasnost pa hitro na dan z vprašanjem. Z veseljem poiščem odgovor!

Klikni tukaj in poglej kako do popolne postave v 2 mesecih na zdrav in enostaven način… >>

O AVTORJU

Avtor

Miha Geršič

Miha Geršič je soustanovitelj portala Popolna Postava o aktivnem in zdravem življenju, ki ga mesečno obišče več kot 100.000 bralcev, ter avtor uspešnic Popolna Vadba & Formula Popolne Postave. S svojo ekipo strokovnjakov je v boju z odvečnimi kilogrami pomagal že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam. Poglej več...»