Izpolni podatke in izračunaj svoj personaliziran jedilnik! 🍝🥗
Domov / Nasveti / 5 motivacijskih trikov za top telesno preobrazbo
 

5 motivacijskih trikov za top telesno preobrazbo

Predviden čas branja: 3 min
Napisal/a: Miha Geršič
Datum objave: 12/03/2018
5 motivacijskih trikov za top telesno preobrazbo

POZOR!!! NAJ VAS PRVA INFORMACIJA NE PRESTRAŠI!!!

Šokiran sem bil nad podatki raziskave, da osemdesetim odstotkom posameznikov, ki se odločijo za preobrazbo, tega cilja ne uspe doseči.

Za hudo razočaranje je krivo predvsem pomanjkanje motivacije.

Na vašo srečo pa ste na mestu, kjer se vam s tem ubijalcem sanj ne bo treba srečati.

5 EKSTREMNIH ZA NORO MOTIVACIJO

V naslednjih nekaj minutah spoznajte pet ekstremno učinkovitih načinov, s pomočjo katerih ves čas ostanete motivirani.

>> ZNANSTVENO DOKAZANO: 30 MINUT ZA POPOLNO POSTAVO? <<

Če želite oblikovati res top postavo, ki si jo definitivno zaslužite in je za vas dosegljiva, potem morate biti popolnoma predani cilju.

Brez drugačnega, novega in učinkovitega pristopa dvomim, da vam bo to uspelo. Zato sem vam pripravil pet nekoliko drugačnih nasvetov, ki bodo ključni, da se ne predate.

Garantiram vam, da boste s pomočjo teh trikov motivirani na polno.

NASVET #1 – RAZMIŠLJANJE »IZVEN OKVIROV«

Ne glede na področje v našem življenju, je rutina tista, ki lahko izbriše občutek sreče.

Če dan za dnem počnete eno in isto, potem dvomim, da boste ostali motivirani oziroma srečni. Pogosto so prav spremembe oziroma izzivi tisti, ki nas osrečujejo.

Ko mesece in mesece ponavljate oziroma izvajate isto zaporedje vaj, z isto intenzivnostjo, ob istih dnevih in urah, potem ni nič nenavadnega, da izgubite voljo in preprosto odnehate.

miha-izven-okvirjev

Zato predlagam, da takoj po koncu objave vzamete list papirja in zapišete pet aktivnosti, ki jih boste preizkusili vsaj enkrat v naslednjih štirih tednih.

Lahko je to plezanje, plesni tečaj, skupinska vadba, surfanje, raftanje … skratka ni pomembno kaj.

Kot radi rečemo, razmišljajte »out of the box« in tako popestrite vaš urnik ter ostanite zvesti svojemu cilju!


NASVET #2 – USTVARITE FIT OKOLJE

fit-okoljeSignali iz okolice so tisti, ki nas ves čas bombardirajo. Zato je smiselno, da tudi na tem področju naredimo nekaj sprememb.

Predvsem v prostorih oziroma na mestih, kjer preživite največ časa, je pametno ustvariti fit okolje.

Ok, mogoče se sliši precej zapleteno, ampak brez skrbi. V mislih imam predvsem malenkosti, kot so recimo razni citati z motivacijsko vsebino v vaši pisarni ali pa na ozadju telefona, slika sanjske postave na vašem hladilniku, prazna omarica kjer se ponavadi skrivajo sladice, nakupovalni listek, ki vas že čaka na kuhinjskem pultu itd.

Pustite domišljiji prosto pot in poskrbite za spremembe, ki vas bodo znova in znova spomnile, kaj si zaslužite, česa si želite in kaj morate za to storiti.


NASVET #3 – POVEJTE VSEM

povejteČe želite, da boste ostali motivirani, potem brez slabe vesti o preobrazbi poročajte svoji družini, prijateljem in znancem.

Predvsem zato, ker so to ljudje, ki jih redno srečujete in je prav, da vedo kaj počnete. Vprašanja o vašem napredku, prehrani in treningih bodo definitivno jasen znak, da ni druge opcije kot uspeh!

Zaradi tega boste na naslednjem pikniku deležni pustega piščanca in zelenjave, ko se boste odpravili v kino, ne bo več vprašanj o čipsu in podobnih prigrizkih, na rojstnodnevni zabavi vas bo čakal košček zdrave torte itd.

V kolikor ljudje v vaši bližini ne vedo kakšen je vaš projekt, vas lahko zelo hitro povsem nehote postavijo pred skušnjavo, pokvarijo vaše načrte in motivacija hitro pade.

Poleg tega pa so cilji, ki jih upate povedati na glas, bistveno bolj uresničljivi.

Saj veste, po navadi zase obdržimo tiste želje, za katere se nam zdi, da so neuresničljive. No, sanjska postava je daleč od tega zato jasno in glasno vsem povejte katerega projekta ste se lotili.


NASVET #4 – FOTOGRAFIJE PREJ IN POTEM

slikajte-seNajboljša motivacija so definitivno sprotni rezultati.

To vam zagotavljam.

In ni boljšega načina, kot da svoj napredek beležite s sprotnimi fotografijami. Tehtnica enostavno ni tista, ki zrcali realno sliko.

Poleg res očitnega napredka vas bodo slike spomnile tudi na trenutek pred preobrazbo, in lahko mi verjamete, da boste točno vedeli zakaj ste se preobrazbe sploh lotili. Tako je, oseba na sliki iz preteklosti sigurno ni tisto, kar si želite postati, saj si zaslužite bistveno več.

Se strinjate?


NASVET #5 – DODATNA NAGRADA ZA TRUD IN DISCIPLINO

nagradite-seČeprav vedno poudarjam, da morate uživati že med preobrazbo, predlagam, da si že pred pričetkom oziroma med preobrazbo kupite kos oblačila, ki ga boste oblekli, ko dosežete cilj.

Lahko so to hlače, majica, kopalke, ni pomembno.

Naj bo to res nekaj, kar si želite obleči že dolgo časa in vas že sama misel na to, da se samozavestno sprehajate v svoji sanjski obleki, spravi v noro dobro voljo.

Verjamem, nekoliko nor nasvet ampak zagotovo bo poskrbel za pravo motivacijo.

Preizkusi vsaj enega od teh 5 nasvetov in prepričan sem, da ti bo lažje. Vsi moji varovanci, ki jim je že uspelo doseči super rezultate, so upoštevali moje nasvete, zato je danes skrajni čas, da se mi pridružiš, oddaš svoj e-naslov in se vidiva v naslednjem videu ;)

POTREBUJEŠ MOTIVACIJO PRI VADBI?

Potem imam zate super novičko!

slider-vadba-miha-tvPo enem letu raziskovanj in izboljšav smo z mojo ekipo sestavili prvo, najučinkovitejšo vodeno vadbo v Sloveniji, ki smo jo zasnovali po vseh načelih znanstveno dokazanih konceptov za maksimalno izgubo odvečne maščobe in oblikovanje čvrste, fit postave.  

Imenuje se Popolna Vadba!

Verjamem, da te bo Popolna Vadba navdušila, saj za trening potrebuješ manj kot 30 minut in jo lahko izvajaš kjerkoli in kadarkoli.

Doma ali na poti.  Brez dodatnih pripomočkov in opreme.

Namenjena je tako čistim začetnikom, ki so popolnoma brez kondicije, kot tudi posameznikom, ki so v najboljši formi svojega življenja.

Sam program je namreč sestavljen iz 3 različnih nivojev, ki bodo poskrbeli, da takoj ko dosežeš določeno formo, tam ne ostaneš, ampak te čaka naslednji izziv za stalen napredek.

Klikni tukaj in poglej:
=> popolnapostava.com/popolna-vadba/

POTEBUJEM TVOJO POMOČ

Še veš kakšen je bil prvi nasvet in naloga, ki sem ti jo pripravil? Pozabi na papir in mi tistih 5 aktivnosti, ki jih imaš namen preizkusiti v naslednjih 4 tednih, napiši kar na mail ali pa spodaj v komentar. ;) Morda lahko tokrat ti pomagaš meni, da preizkusim kaj novega. ;)

 

 


Deli na socialnih omrežjih

O Mihu

Napisal Miha Geršič, ki je soustanovitelj portala Popolna Postava o aktivnem in zdravem življenju, ki ga mesečno obišče več kot 100.000 bralcev, ter avtor uspešnic Popolna Vadba & Popolna Prehrana.

Preberi več o avtorju
KOMENTARJI
Vsi komentarji naših zvestih bralcev
S pravimi nasveti in informacijami zmore vsak - tudi ti!
Vpiši svoj email in prejemaj brezplačne nasvete, ki so pomagali že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam.
Bodimo prijatelji