Alpha Man

naravno povišuje testosteron in znižuje kortizol.

zaščiti svojo moškost
povečaj svojo moč, vzdržljivost in libido
pridobi več mišične mase
pospeši porabo odvečne maščobe
zmanjšaj stres in vsakodnevne napore
Pridobi več koncentracije in energije čez cel dan

Vsebuje samo 100% naravne sestavine, brez stranskih učinkov.

Trenutna razpoložljivost:

omejena zaloga

Tveganje razprodaje zaloge:

veliko

Izberi svoj paket

-20%

1x Alpha Man

29,90 €

na izdelek

29,90 € 39,90 €

10€ prihranka!

Naroči zdaj!

poštnina 3,90 €

-30%

NAJ IZBIRA

3x Alpha Man

24,90 €

na izdelek

74,70 € 119,70 €

45 € prihranka!

Naroči zdaj!

brezplačna poštnina


-40%

6x Alpha Man

19,90 €

na izdelek

119,40 € 239,40 €

120 € prihranka!

Naroči zdaj!

brezplačna poštnina

-40%

6x Alpha Man

19,90 €

na izdelek

119,40 € 239,40 €

120 € prihranka!

Naroči zdaj!

brezplačna poštnina

-30%

NAJ IZBIRA

3x Alpha Man

24,90 €

na izdelek

74,70 € 119,70 €

45 € prihranka!

Naroči zdaj!

brezplačna poštnina


-20%

1x Alpha Man

29,90 €

na izdelek

29,90 € 39,90 €

10 € prihranka!

Naroči zdaj!

poštnina 3,90 €

Miha Geršič

Osebni trener

Miha Geršič je priznani osebni trener, strokovnjak za popolno telesno preobrazbo, specializiran za hitro izgubo maščobe in maksimalno mišično rast pri moških.

Miha je prav tako soustanovitelj portala Popolna Postava, ki ga mesečno obišče več kot 100.000 bralcev. S svojimi nasveti je do fit postave in vrhunskega počutja pomagal že več kot 25.000 moškim.

60-dnevna garancija na zadovoljstvo

Preizkusi Golden Tree Alpha Man popolnoma brez tveganja. Če te v 60 dneh ne navduši, nam preprosto vrni prazno embalažo, mi pa ti povrnemo celotno kupnino - do zadnjega centa.

Mnenja uporabnikov

Pogosta vprašanja in odgovori

Komu je Alpha Man namenjen?+Alpha Man je namenjen čisto vsem moškim, ki zaradi vse večjih pričakovanj in pritiskov družbe trpijo za različnimi težavami, ki so povezane z visokimi vrednostmi kortizola in neučinkovitim delovanjem glavnega hormona moškosti.

Zaradi vse bolj natrpanega urnika, povečanega obsega dela, pričakovanj v službi in doma se vse več moških znajde v situaciji, ko jim kronično primanjkuje energije, opazijo upade moč in mišična masa, trpi njihov libido in posledično spolno življenje, prav tako pa opazijo, da se na telesu nabira vse več odvečne maščobe.

To pomeni, da je rešitev Alpha Man primerna za čisto vse moške, ki si želijo te težave premagati, se vrniti v top formo življenja in spet zaživeti življenje, ki si ga zaslužijo.

Kaj točno je Alpha Man in kako deluje?+

Alpha Man je napredno prehransko dopolnilo, ki je namenjeno spodbujanju narave tvorbe hormona moškosti in zaviranju stresnega hormona kortizola.

Alpha Man je rešitev, ki pomaga spodbuditi naravno tvorbo hormona moškosti in hkrati zavira negativne učinke stresnega hormona kortizola.

Tako rešuje težave s pomanjkanjem energije, motivacije in libida - z eno besedo “moškosti” - na edinstven način.

Del kompleksne formulacije spodbuja tvorbo glavnega hormona moškosti, drugi del pa poskrbi za znižanje nevarnih vrednosti kortizola, ki so glavni razlog, da se v svojem telesu ne počutiš tako kot si želiš.

Če poenostavim, gre za rešitev, ki spodbuja “dobro stvar” in zavira “slabo stvar” v moškem telesu, zato da se moški, ki uživajo Alpha Man, ponovno počuti dominantno in na vrhuncu svoje moškosti.

Ali Alpha Man zgolj vzbudi moj libido ali mi tudi zagotovi več motivacije in energije?+

Alpha Man ni namenjen zgolj vzpodbudi libida, čeprav tudi to odlično počne.

Dejansko je Alpha Man namenjen spodbudi hormona moškosti in zaviranju kortizola. To pomeni, da ti vsekakor zagotovi tudi več energije, odločnosti in motivacije.

Kako in kdaj naj uživam Alpha Man?+

Rešitev Alpha Man uživamo 1x dnevno, 4 kapsule.

Kdaj lahko pričakujem prve rezultate?+

No, vsak moški je individuum, zato enotnega odgovora na to vprašanje ni. Je pa dejstvo, da večina prve rezultate opazi že v prvih 30 dneh.

Še posebej navdušeni pa so vsi, ki rešitvi dajo več časa, saj ta skozi čas pridobiva na svoji učinkovitosti, kar se konkretno kaže na kakovosti življenja.

Sestavine, ki jih vsebuje formulacija Golden Tree Alpha Man, začnejo delovati že v nekaj dneh, a so vse študije, ki sva jih že omenila, potrdile, da se učinek teh snovi skozi čas še dodatno okrepi.

Kljub temu, da boš zelo hitro opazil, da imaš več energije, moči, dolgotrajnejšo erekcijo, boljši mišični tonus itd., se bodo rezultati, ki jih prinese Golden Tree Alpha Man, skozi čas samo še izboljševali.

Kaj vsebuje Alpha Man? +

Alpha Man vsebuje 13 aktivnih sestavin, za katere je dokazano, da povečajo sintezo testosterona in učinkovito znižujejo vrednosti kortizola.

Glavne 4 sestavine, ki sem jih že omenil, so Tribulus Terrestris, ashwagandha, maca in rdeči ginseng.

Poleg tega pa rešitev Alpha Man vsebuje tudi: DAA, izvleček koprive, črnega popra, magnezij, cink, vitamin B6, vitamin D3, vitamin K1 in selen.

Vse to z namenom, da dvojno delovanje naše unikatne formulacije zasije v polnem sijaju, s tem pa tudi kakovost tvojega življenja.

Kako se Alpha Man razlikuje od ostalih dodatkov za povečanje hormona T ?+

Enostavno. Ključ je njegova unikatna formula.

Če sem iskren, se nekatere od teh sestavin nahajajo tudi v drugih dodatkih za povečanje testosterona.

Je pa dejstvo, da ne obstaja rešitev, ki bi vsebovala vseh 13 sestavin identične kakovosti in optimalnih odmerkov, ki so nujni za doseg rezultatov.

Četudi uživamo enake sestavine, a v napačnih odmerkih oz. koncentracijah, rezultatov ne bomo dosegli, kar pomeni, da bomo zapravljali denar brez da bi dosegli željene rezultate.

Zato Alpha Man velja za svojevrstno rešitev.

Ali je Alpha Man zdravilo oz. doping?+

Vsekakor ne.

Gre za naravno prehransko dopolnilo, ki ga lahko brez strahu uživaš, da boš izboljšal svoje počutje in videz.

Ali ima Alpha Man stranske učinke?+

Ne. Razen če dobro počutje štejete kot stranki učinek.

Alpha Man vsebuje 13 naravnih sestavin, ki spodbujajo tvorbo tvojega hormona moškosti in zavira kortizol, stresni hormon. Tako ti zagotavlja več energije, motivacije in odločnosti pri dnevnih opravilih, v telovadnici in seveda, tudi v spalnici.

Ali lahko uživam Alpha Man poleg drugih dopolnil?+

Ne glede na to, katera prehranska dopolnila posameznik uživa, lahko doda Alpha Man k svoji dnevni rutini.

Ali je Alpha Man narejen v Evropi?+

Da. Vsi naši izdelki so narejeni v Evropi.

Skrbi me, da bom spet ob denar, če izdelek ne bo zadovoljil mojih pričakovanj?+

Prepričan sem, da boš navdušen nad vsemi spremembami, ki jih boš dosegel z Alpha Man. A kljub temu, če se zaradi katerega koli razloga odločiš, da izdelek ni primeren zate, si zaščiten z našo 60-dnevno garancijo na zadovoljstvo. Vem, kako pomembno je, da se počutiš samozavestno in udobno, ko poskušaš nekaj novega… In želim, da veš, da je tvoje naročilo danes 100 % brez tveganja.

Kakšni so pogoji garancije?+

Ob nakupu Alpha Mana se aktivira 60-dnevna garancija, s katero prevzamem celotno tveganje.

Se pravi, če rešitev ne izpolni tvojih pričakovanj, mi pošlješ mail in brez dodatnih vprašanj ti povrnem celotno kupnino. To pomeni, da ni razloga za skrb, ker praktično ni ničesar, kar bi lahko izgubil.

To pomeni, da imaš kar dva meseca časa, da se odločiš, ali je to izdelek, ki mu zaupaš.

Če sem iskren, sem prepričan, da bo tvoj odgovor pozitiven, ker so praktično vsi varovanci, ki so rešitev že preizkusili, nad njo navdušeni.

Kako dolgo bo Alpha Man na voljo?+

Na to vprašanje ti na žalost ne morem odgovoriti. Alpha Man smo zasnovali s točno določenim ciljem, in to je, da pride v roke čim večjemu številu moških, ki ga potrebujejo.

In lahko ti povem, da so ljudje v farmacevtski industriji precej besni nad našim izdelkom in se na vse načine trudijo, da bi nas utišali.

Zato res ne vem, koliko časa se bomo še lahko borili z njimi, vendar pa obljubim, da ne bomo obupali. A kdo ve.

Zato te danes pozivam, da si res čim prej priskrbiš svojo zalogo Alpha Mana.

Še posebej zdaj, ko ni nikakršnega tveganja.

Ali lahko Alpha Man kupim v lokalni trgovini?+

Ne. Alpha Man je na voljo samo v naši spletni trgovini. S tem smo poskrbeli, da je izdelek cenejši, saj do tebe pride direktno, brez posrednikov. S to posebno ponudbo, ki jo lahko izkoristiš samo na tej strani, si lahko Alpha Man zagotoviš po najnižji možni ceni.

Ok, navdušen sem, hočem poskusiti Alpha Man - kako ga lahko naročim?+

Alpha Man je na voljo samo na tej spletni strani, kar pomeni, da ga ni mogoče dobiti v trgovini, lekarni ali kjerkoli drugod.

Nakup enostavno opraviš tako, da klikneš na gumb “Oddaj naročilo”, ki se nahaja malo nižje..

Na naslednji strani izbereš paket, ki ti najbolj ustreza.

Osebno ti priporočam, da izbereš paket 6 Alpha Manov in si tako zagotoviš 6-mesečno zalogo z najvišjim popustom in brezplačno poštnino.

Nato boš preusmerjen na varno spletno naročilnico, kjer oddaš svoje podatke za plačilo in dostavo.

Kako hitro lahko pričakujem svoje naročilo?+

V roku 48 ur oziroma roku dveh delovnih dni pa že lahko pričakuješ svoj paket, ki v zelo diskretni preobleki prispe na želeno destinacijo.

Hitro, varno, učinkovito in popolnoma brez tveganja.

-->

Golden Tree Alpha Man

Golden Tree Alpha Man je 100% naravna formula z dvojnim delovanjem, ki vsebuje 13 aktivnih sestavin, za katere je dokazano, da povišajo testosteron in znižujejo kortizol.

Alpha Man deluje tako, da odpravi presežek stresnega hormona kortizola in spodbudi telesu lastno sintezo testosterona. Tako spodbudi tvojo moč, libido, mišično maso in moško samozavest, ki je verjetno nisi občutil že leta.

Golden Tree Alpha Man je slovenski izdelek, narejen po najvišjih evropskih standardih.

Proizvaja ga podjetje, ki skrbi za kontrolirano, tehnološko napredno proizvodnjo hrane in prehranskih dodatkov v sterilnem okolju. Podjetje je lastnik EKO certifikata, mednarodno priznanega niza standardov, ki zagotavljajo, da so živilski izdelki narejeni s poudarkom na varstvu okolja, ohranjanju biotske raznovrstnosti in odgovorni rabi energije in naravnih virov (tal in vode). Podjetje ima tudi ISO 22000 certifikat, ki je prvi mednarodni standard za implementacijo sistemov za zdravo prehrano.