Upam, da se te ta zgodba dotakne, kot se je dotaknila mene.

Moja varovanka Anja je prav gotovo ena izmed najuspešnejših uporabnic Formule Popolne Postave…

Izgubila je neverjetnih 32 kilogramov in 130 centimetrov.

Anja piše:

»Nikoli si nisem mislila, da bom pisala zgodbo o moji preobrazbi. Niti sanjalo se mi ni, da mi bo sploh kdaj uspelo doseči tako preobrazbo svojega telesa in nazadnje tudi duha. Vedno pa sem si to po tihem  želela.

Nekega dne pa sem slučajno našla objavo Popolne postave, ki me je pritegnila. Trdno sem se odločila, da po mnogih neuspelih poizkusih poizkusim še to in res sem naročila Formulo Popolne Postave še isti dan. Pregledala sem jedilnik, kupila vse stvari in se takoj začela držati predpisanega. Jedilnik mi je bil takoj všeč, ker sem lahko jedla zelo raznoliko, tudi količine so take, da nikoli nisem bila lačna. Vse je bilo tako lahko, jedla skoraj vse, nič stradala, kilogrami pa so kopneli. Vedela sem, da samo s hrano ne bo šlo, tako da sem se odločila še za trening ena na ena. Seveda pa je bilo veliko dvomov in vprašanj… Vsi so me napadali… Zakaj rabiš FPP, zakaj nekoga, ki bi ti pomagal trenirati … Saj vse veš, kaj moraš jesti in se samo več gibati. To ni res!!!!

Včasih kljub temu, da vemo veliko, ne pomaga nič, ker rabimo nekoga, ki nam pomaga, posluša ter motivira. Miha je pri tem odličen, edini je bil, ki je verjel vame, me nenehno motiviral. Nikoli mu ni bilo odveč vzeti si čas in prisluhniti, ko mi je padla motivacija. Sprva me je bilo treningov nekoliko strah, ker sem bila fizično v zelo slabi pripravljenosti. Miha pa je znal pravilno prilagoditi treninge meni primerno (hvala ti Miha). Uspelo mu je celo, da mi je vsadil v glavo misli o tem, da ni vseeno kdaj in kaj pojemo in da to ni dieta, temveč način življenja. Iz tedna v teden je bilo lažje, saj sem imela vedno več kondicije in vedno manj kilogramov. Šport sem celo tako vzljubila, da sem začela poleg treningov še samo doma izvajati TLT in teči. Danes opažam, da se teka veselim kot Forest Gump – ha, ha.

In tako se je rodila druga ženska. Medtem ko je izginjala prva ženska, se je iz nje rojevala ta, druga. Naj vam jo opišem….

Ima 32 kg manj, vsega skupaj 130 cm manj, je samozavestna, zadovoljna in zelo
ponosna, da ji je uspelo.

Verjemite mi, nisem se samo fizično spremenila. Sprememba je bila celovita,  počutim se kot na novo rojena.

Iskrena hvala iz srca ekipi FPP, ki je s svojimi objavami, odprtostjo in razumevanjem bistveno pripomogla k mojim rezultatom.  In Miha tebi….. še stotič hvala!!!

V glavnem:  HVALA KER STE.«

Tukaj je Anjina slika “prej in potem”:

anja

Kaj praviš?

Je Anji uspelo do svoje popolne postave?

Sedaj se verjetno sprašuješ…

Že, že, Miha, ampak…

Še vedno mi nisi povedal kaj je ta njena skrivnost, da je Anja dosegla svojo sanjsko postavo…

Preprosto.

Z Anjo sva sledila nasvetom iz moje Formule Popolne Postave, ki ji zaupa že več kot 8.000 mojih varovacnev iz Slovenije, Hrvaške, Švice, Nemčije, Avstrije in celo Finske.

Bolj natančno…

Anja je sledila mojim navodilom glede prehrane in personaliziranemu jedilniku, katerega je prejela znotraj Formule Popolne Postave.

Saj veste, zmerna in uravnotežena prehrana je kar 70% vaše preobrazbe.

Za ostalih 30% pa sva z Anjo v njen način življenja sva vpeljala tudi vadbo TLT, ki je najbolj priljubljena vadba med mojimi varovanci Formule Popolne Postave.

Najboljša novica pri tem pa je, da…

Za vadbo TLT potrebuješ le 25 minut na dan in jo lahko izvajaš kar doma, iz svoje dnevne sobe.

Sedaj pa vprašanje za tebe…

Bi tudi ti do svoje popolne postave v čim krajšem času s čim manj truda?

Če je tvoj odgovor DA…

Imam tukaj super priložnost…

V moji Formuli Popolne Postave sem združil čisto vse trike in nasvete, ki jih potrebuješ za popolne telesno preobrazbo še pred poletjem.

In škoda bi bilo zapravljati čas in denar za neučinkovite metode, ki ne delujejo.

Kajti, če spremljaš moje nasvete potem veš, koliko mojim varovancem je Formula Popolne Postave popolnoma spremenila življenje za vedno….

In komaj čakam, da slišim tudi tvojo zgodbo o uspehu!

Svojo različico Formule Popolne Postave lahko naročiš brez tveganja, saj ponujam 100% garancijo na delovanje:

“Vaši željeni rezultati v 30 dneh ali pa vrnem denar!”

Ja, tako močno verjamem v delovanje.

Svojo formulo lahko torej brez tveganja naročiš in preizkusiš tukaj:

https://www.popolnapostava.com/formula/

 

Lep pozdrav,

Miha Geršič
Avtor uspešnice Popolna Vadba

mihagersic-new

 

PRIPOROČAMO

Popolna Vadba

O AVTORJU

Avtor

Miha Geršič

Miha Geršič je soustanovitelj portala Popolna Postava o aktivnem in zdravem življenju, ki ga mesečno obišče več kot 100.000 bralcev, ter avtor uspešnic Popolna Vadba & Formula Popolne Postave. S svojo ekipo strokovnjakov je v boju z odvečnimi kilogrami pomagal že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam. Poglej več...»