Čas priprave: 20 min   Čas kuhanja: 15 min    Skupaj: 35 min

Sestavine:

Priprava:

Za začetek pripravimo marinado. V manjši skledici zmešamo kokosovo mleko, limetin sok, curry, česen v prahu in sol. V tako pripravljeno zmes dodamo poljubno narezane koščke mesa in v hladilniku pustimo približno 30 minut.

Ko se meso marinira, v loncu zavremo vodo in skuhamo stročji fižol.

Medtem pripravimo omako. V blenderju zmiksamo arašidovo maslo, kokosovo olje, peteršilj, limetin sok, česen, curry in kajenski poper. Miksamo tako dolgo, da dobimo kremasto zmes.

Na vroči ponvi popečemo šalotko in kuhan stročji fižol. Obenem s pomočjo toasterja popečemo pripravljeno marinirano meso, ki smo ga nabodli na palčke.

Popečen stročji fižol in piščančje palčke serviramo na krožniku, v posebni skodelici pa ponudimo še arašidovo omako za pomakanje. 

Celoten prigrizek ob upoštevanju zgoraj navedenih količin vsebuje:
E (kcal/kJ) = 317,93 kcal / 1335,31 kJ
Beljakovine: 27,94 g
Ogljikovi hidrati: 3,64 g
Maščobe: 21,29 g

Dober tek! 

Pa še to!

Že poznaš Popolno Prehrano? Poleg okusnih receptov ( kar 35 različnih na teden), ki so prilagojeni tvojim ciljem, prejmeš še tebi prilagojen nakupovalni listek za ugodne nakupe, povabilo za pridružitev zaprti Facebook skupini, 24/7 podpora ekipe, orodja za merjenje sprotnega napredka in primerjavo slik tvoje preobrazbe…

Skratka vse kar potrebuješ, da najhitreje in najlažje prideš do svoje sanjske postave.

Klikni tukaj in si poglej, kako izgleda tvoj idealni jedilnik:

=> www.popolnapostava.com/popolna-prehrana/kviz

PRIPOROČAMO

Popolna Prehrana

O AVTORJU

Avtor

Miha Geršič

Miha Geršič je soustanovitelj portala Popolna Postava o aktivnem in zdravem življenju, ki ga mesečno obišče več kot 100.000 bralcev, ter avtor uspešnic Popolna Vadba & Formula Popolne Postave. S svojo ekipo strokovnjakov je v boju z odvečnimi kilogrami pomagal že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam. Poglej več...»