Včasih je ravno improvizacija krivec, da nastane zanimiv, enostaven recept, ki nahrani tvoje mišice in zadovolji še tako velike sladokusce.

Hitro pripravljen šmorn pa hkrati poskrbi, da naša kuhinja ostane kar se da čista.


Čas priprave: 5 min      Čas pečenja: 10 min      Skupaj: 25 min

Sestavine:

Priprava:

Za začetek, večji posodi pretlačimo banano in nato dodamo sestavine s seznama. Ko je ta korak uspešno opravljen, na ponvici zmes popečemo kot ”šmoren”.

En, dva, tri in prava poslastica je pripravljena, brez dodanih sladkorjev, ki tako poskrbi, da ostanemo zdravi na svoji poti.

Dober tek!

 

Pa še to!

Že poznaš Popolno Prehrano? Poleg okusnih receptov ( kar 35 različnih na teden), ki so prilagojeni tvojim ciljem, prejmeš še tebi prilagojen nakupovalni listek za ugodne nakupe, povabilo za pridružitev zaprti Facebook skupini, 24/7 podpora ekipe, orodja za merjenje sprotnega napredka in primerjavo slik tvoje preobrazbe…

Skratka vse kar potrebuješ, da najhitreje in najlažje prideš do svoje sanjske postave.

Klikni tukaj in si poglej, kako izgleda tvoj idealni jedilnik:

=> www.popolnapostava.com/popolna-prehrana/kviz/

O AVTORJU

Avtor

Miha Geršič

Miha Geršič je soustanovitelj portala Popolna Postava o aktivnem in zdravem življenju, ki ga mesečno obišče več kot 100.000 bralcev, ter avtor uspešnic Popolna Vadba & Formula Popolne Postave. S svojo ekipo strokovnjakov je v boju z odvečnimi kilogrami pomagal že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam. Poglej več...»