Ste veliko na poti?
Vam služba oziroma predavanja vzamejo ogromno časa?
Če je vaš odgovor pritrdilen, potem preprosto morate preizkusiti ta recept za idealen prigrizek.

PP-recept-cicerikin-snack


Čas priprave: 5 min    Čas pečenja: 40 min     Skupaj: 45 min

Sestavine:
– čičerika,
– čili,
– origano,
– malo soli,
– malo olivnega olja.

Priprava:
Priprava je sila enostavna. Vzamemo že kuhano čičeriko (v trgovinah jo lahko najdemo v pločevinki oziroma v kozarcu), jo nahitro operemo, in ocedimo. V posodi zmešamo žlico olivnega olja, nekaj soli, origano in čili. Dodamo čičeriko in dobro premešamo.
Na pekač položimo papir za peko in po njem v eni plasti razporedimo začinjeno čičeriko ter vse skupaj v predhodno ogreti pečici, pečemo pri 200 stopinjah Celzija. Po 35-40 minutah jo vzamemo iz pečice ohladimo in prigrizek je pripravljen.
Pečeno čičeriko lahko brez problema zapakiramo v priročne posodice in jo vzamemo s seboj v službo, na predavanja oziroma, si jo privoščimo med ostalimi dnevnimi obveznostmi ;)

Pa dober tek!

Že poznaš Popolno Prehrano? Poleg okusnih receptov ( kar 35 različnih na teden), ki so prilagojeni tvojim ciljem, prejmeš še tebi prilagojen nakupovalni listek za ugodne nakupe, povabilo za pridružitev zaprti Facebook skupini, 24/7 podpora ekipe, orodja za merjenje sprotnega napredka in primerjavo slik tvoje preobrazbe…

Skratka vse kar potrebuješ, da najhitreje in najlažje prideš do svoje sanjske postave.

Klikni tukaj in si poglej, kako izgleda tvoj idealni jedilnik:

=> www.popolnapostava.com/popolna-prehrana/kviz/

 

PRIPOROČAMO

Popolna Prehrana

O AVTORJU

Avtor

Miha Geršič

Miha Geršič je soustanovitelj portala Popolna Postava o aktivnem in zdravem življenju, ki ga mesečno obišče več kot 100.000 bralcev, ter avtor uspešnic Popolna Vadba & Formula Popolne Postave. S svojo ekipo strokovnjakov je v boju z odvečnimi kilogrami pomagal že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam. Poglej več...»