Ukrotite svoje črevesje in počutje s Complete Biotics

  • Naravno kolonizirajo človeški prebavni trakt s koristnimi probiotičnimi bakterijami
  • Obnavljajo zdravo ravnovesje v črevesju za dobro počutje in vitalnost
  • Stimulirajo zdravo gastrointestinalno (GI) okolje, ki olajša neugodje in napihnjenost
  • Spodbujajo normalno delovanje črevesja in zmanjšujejo prebavne motnje

Nakup probiotikov Complete Biotics je podprt s 100% vračilom denarja na zadovoljstvo. Preizkusite jih v naslednjih 30-dneh brez tveganja in če nad rezultati niste navdušeni, nam vrnite prazno embalažo ter vrnili vam bomo celotno kupnino.


Izberite svoj paket:

1x Complete Biotics

29,90€

na izdelek

Redna cena: 39,90€

Cena danes: 29,90€

Popust: 25%

Naročilo

3,90€ Poštnina

3x Complete Biotics

24,90€

na izdelek

Redna cena: 119,70€

Cena danes: 74,70€

Popust: 37%

Naročilo

3,90€ Poštnina

Brezplačna poštnina

6x Complete Biotics

19,90€

na izdelek

Redna cena: 239,40€

Cena danes: 119,40€

Popust: 50%

Naročilo

3,90€ Poštnina

Brezplačna poštnina


Odgovori na pogosto zastavljena vprašanja:

Probiotiki Complete Biotics so še posebaj koristni za vsakogar, ki trpi za kakršnimi koli prebavnimi težavami, kot so vetrovi, zgaga, zaprtje, napihnjenost, driska, itd.

Enostavno jih priporočam vsakomur, ki želi izboljšati svojo prebavo in počutje.

Vaš prebavni trakt je dom milijardam bakterij - nekaterim dobrim in nekaterim slabim. Ko razmerje slabih bakterij začne rasti in presega dobrobit, lahko začnete doživljati širok spekter prebavnih težav, kar lahko vodi do večjih zdravstvenih težav. Vsaka kapsula Complete Biotics vsebuje 20 milijard dobrih probiotičnih kultur, ki tvorijo kolonije kot vojska koristnih bakterij, ki preprečujejo širjenje slabih bakterij in obnavljajo zdravo ravnovesje v črevesju.

Vzemite eno (1) kapsulo na dan skupaj z vodo, priporočeno med prvim obrokom dneva.

Vsako črevo je drugačno. Nekateri občutijo delovanje že po nekaj dneh uživanja. Verjamem, da bi morali uživati Complete Biotics vsaj 30 dni, da se pokažejo vse pozitivne lasnosti. Vedeli boste, da ste zdravi, ko ne boste več čutili hrepenenj po slabi hrani in se boste počutili veliko bolje.

Probiotiki Complete Biotics vsebujejo širok spekter živih organizmov. Sestavlja jih kar 20 edinstvenih, na kislino in žolč odpornih, probiotičnih bakterijskih sevov, za katere je znano da naravno konolizirajo človeški prebavni trakt.

Vsaka kapsula vsebuje 20 edinstvenih sevov in 20 milijard probiotičnih kultur.

Ne. Razen če dobro počutje štejete kot stranki učinek.

Probiotiki so sestavljeni iz 100% koristnih bakterij. Če so črevesne glivice slaba družba, potem so probiotiki dobra družba za vaše črevo. Njihov glavni namen je, da pomagajo vašemu telesu, saj so poleg tega tudi brez soje, brez laktoze in so primerni za vegane. Lahko jih uživate, ne gleda na to, kakšne prehranjevalne navade imate.

Gre samo za kratkotrajen odgovor organizma. To pa zato, ker rešitev v telesu sproži proces razstrupljanje. Splošno znano ime za ta pojav je “odmiranje” ali herxheimerjeva reakcija (začasno poslabšanje simptomov), ki je odziv na bolj zdravo prehrano ali na dopolnilo, ki pomaga ozdraviti telo. Slabe bakterije in kvasovke namreč odmrejo, kar povzroči obilico neprijetnih simptomov, kot so vetrovi, napihnjenost, glavoboli, zaprtje, bruhanje ali driska. Ko se telo navadi na spremembo začnemo opažati izboljšanje.

Ne. Complete Biotics so obstojni pri sobni temperaturi zaradi tehnike imenovane sušenje z zamrzovanjem. Tako lahko brez težav z njimi potujete in vam ni potrebno skrbeti, da bo rok trajanje prehitro potekel.

Da. Z edinstevno formulacijo smo poskrbli, da so Complete Biotics primerni tako za vegetarijance, kot tudi vegane.

Ne. Complete Biotics so na voljo samo v naši spletni trgovini. Kajti poskrbeli smo, da lahko še dodatno prihranite s tem, ko vam izdelek dostavimo direktno do vas, brez nepotrebnih posrednikov. S to posebno ponudbo, ki jo lahko izkoristite samo na tej strani, si jih lahko zagotovite za najnižjo možno ceno.