Spet je pred nami. Nekateri se ga veselite, drugi na smrt bojite.

Govorim o veselem decembru! Obdobju veselja, zabav, lepih dogodkov in številnih pregreh. Ampak nič zato. Da posledice teh ne bodo prevelike sem za vas, kot se za december spodobi, pripravil super darilo.

Vas zanima o kakšnem presenečenju govorim?

Jaaa, kar ostanite z mano, da slučajno česa ne zamudite.

Formula Popolne Postave je primerna za prav vse, tako starejše kot tudi mlajše, za ženske in moške ne glede na fizično pripravljenost in tudi tiste, ki nimate veliko časa. Ne vrjameš? Poglej to brezplačno prezentacijo in se prepričaj ;) 

Kot sem že omenil na začetku, je pred nami najbolj pester mesec v letu. Mesec številnih zabav, praznovanj in srečanj.  Če se pravilno spominjam, ob takšnih priložnostih skoraj nikoli ne manjka sladic, pa prigrizkov, pijače…skratka ni, da ni.

Običajno bi vas v tem trenutku na vse možne način poskušal odvrniti od pregreh. Šel bi celo tako daleč, da bi v vas vzbudil slabo vest.

Ampak ne danes in ne v tej objavi!

Danes vam  podarim prav posebno darilo. Gre za  adventni koledar, povsem drugačen od tistega,  ki ste ga sicer navajeni. Za razliko od klasičnega, tistega, ki vsebuje čokoladico za vsak dan, vas v tem, namesto sladic, čakajo super vaje.

zimske-zvezdice

Vemo, da  lahko hitro pademo pod slab vpliv pestrega meseca, zato bodo vaje iz koledarja poskrbele, da tudi v decembru ostanete na pravi poti, ne pozabite nase in se dan za dnem spomnite, kaj je tisto, česar si resnično želite. So to sladke in slane pregrehe? Hmmm…se mi zdi da ne. Govoriva o super počutju in samozavestni drži.

Vaje, ki vas čakajo v koledarčku lahko izvajate zjutraj, ko vstanete, pred treningom kot dodatno popestritev, med službo, ko želite sprostitev ali pa zvečer, preden se odpravite spat, da bo spanec bolj kvaliteten.

Gre za preproste vaje, ki vam bodo prijetno popestrile dan in vas spomnile na vaše cilje.

Pa še en nasvet, kar se tiče pregreh. Če, oziroma ko se pregrešite, kar je popolnoma normalno (brez skrbi, se tudi sam), bodite pozorni predvsem na eno stvar. In sicer pod nobenim pogojem, res pod nobenim pogojem ne pretiravajte pri zaužiti količini. To je največja napaka, ki jo lahko naredite. Jasno?

Okej dovolj govorjenja, čas je za darilo. ;) Spodaj lahko prevzameš svoj adventni koledarček in si tako zagotoviš športno obarvan december.

Glede na to, da sem ti svoje darilo že predal, si na vrsti ti. Se mi zdi poštena kupčija. No, ampak brez skrbi. Sem zelo skromen, zato ni treba predhodno prenehati z ogledom objave.

Vesel bom, če objavo deliš z ostalimi, da čim več posameznikov prevzame super presenečenje. Pošteno?

No, če pa stisneš še všeček me pa presenetiš na celi črti :D

 

 

 

O AVTORJU

Avtor

Miha Geršič

Miha Geršič je soustanovitelj portala Popolna Postava o aktivnem in zdravem življenju, ki ga mesečno obišče več kot 100.000 bralcev, ter avtor uspešnic Popolna Vadba & Formula Popolne Postave. S svojo ekipo strokovnjakov je v boju z odvečnimi kilogrami pomagal že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam. Poglej več...»