Naziv operacije: Digitalizacija prodajnih poti – Popolna postava

Glavni namen/cilj operacije: je blaženje posledic epidemije COVID19 ciljni skupini iz točke 4 tega javnega poziva na področju njihove internacionalizacije poslovanja, pri čemer je pomoč usmerjena v ohranjanje/vzpostavitev novih stikov s tujimi kupci/poslovno javnostjo in za zagotovitev pogojev za promocijo njihovih izdelkov/storitev na tujih trgih.

V okviru operacije bomo izdelali serijo promocijskih videov za izdelke znamke Popolna Postava v več tujih jezikih in vzpostavili merjenje učinkovitosti posameznih digitalnih kanalov na nivoju CRM sistema.

Za operacijo smo prejeli sofinanciranje v višini 9.996,00 €.

Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na Javnem pozivu za sofinanciranje digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR).

Več o nepovratnih sredstvih in EU skladih lahko preberete na www.eu-skladi.si.

Izdelava video vsebin za nivo podjetja ali za nivo izdelkov/storitev podjetja v vsaj enem tujem jeziku, vključno s prevajanjem.

DE

HR

IT

ES

FR

O AVTORJU

Avtor

Miha Geršič

Miha Geršič je soustanovitelj portala Popolna Postava o aktivnem in zdravem življenju, ki ga mesečno obišče več kot 100.000 bralcev, ter avtor uspešnic Popolna Vadba & Formula Popolne Postave. S svojo ekipo strokovnjakov je v boju z odvečnimi kilogrami pomagal že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam. Poglej več...»