Verjemi, da ti bo telo hvaležno, če ga v večernih urah nagradiš s pravim obrokom.

Prav s tem namenom ti razkrivam okusen recept za odlično solato.

Pa poglejva kaj potrebuješ.


Čas priprave: 10 min      Čas pečenja: 10 min      Skupaj: 20 min

Sestavine:

– file vitkega soma,
– zelena solata,
– češnjev paradižnik,
– pravi grški jogurt,
– provansalske začimbe,
– hren,
– koper,
– sol,
– poper.

Priprava:

Za začetek natrgaš zeleno solato, ki jo pred tem očistiš in splakneš z vodo.

Na vroči ponvici z obeh strani na hitro popečeš file vitkega soma, ki ga pred tem pokapaš z olivnim oljem in začiniš z mešanico provansalskih začimb.
Skupaj z ribo popečeš tudi na polovičke narezan češnjev paradižnik, ki bo poskrbel, da bo obrok še bolj pisan, okus pa res bombastičen.

Med tem pa v manjši posodici pripraviš preliv iz grškega jogurta, naribanega hrena, kopra, soli in popra. Gre za tisto popestritev, ki ta obrok umesti na seznam tvojih najljubših.

Ko dobiš občutek, da je riba ravno prav pečena, vsebino ponvice hitro dodaš na krožnik k zeleni solati in vse skupaj preliješ s sočnim prelivom.
Super kombinacija okusov po poskrbela, za večerni ples brbončic.

Dober tek!

Pa še to!

Že pozanaš Popolno Prehrano? Poleg okusnih receptov ( kar 35 različnih na teden), ki so prilagojeni tvojim ciljem, prejmeš še tebi prilagojen nakupovalni listek za ugodne nakupe, povabilo za pridružitev zaprti Facebook skupini, 24/7 podpora ekipe, orodja za merjenje sprotnega napredka in primerjavo slik tvoje preobrazbe…

Skratka vse kar potrebuješ, da najhitreje in najlažje prideš do svoje sanjske postave.

Klikni tukaj in si poglej, kako izgleda tvoj idealni jedilnik:

=> www.popolnapostava.com/popolna-prehrana/kviz/

O AVTORJU

Avtor

Miha Geršič

Miha Geršič je soustanovitelj portala Popolna Postava o aktivnem in zdravem življenju, ki ga mesečno obišče več kot 100.000 bralcev, ter avtor uspešnic Popolna Vadba & Formula Popolne Postave. S svojo ekipo strokovnjakov je v boju z odvečnimi kilogrami pomagal že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam. Poglej več...»