Kako izoblikovati svojo sanjsko postavo ?

Miha Geršič je priznani strokovnjak za telesno preobrazbo in hujšanje, ter avtor uspešnice Formula Popolne Postave, ki je v boju z odvečnimi kilogrami pomagala že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam.

Miha je prav tako mednarodno certificiran osebni trener, soustanovitelj portala Popolna Postava o aktivnem in zdravem življenju, ki ga mesečno obišče več kot 100.000 bralcev.

Začni popolno preobrazbo zdaj!

Resnične popolne telesne preobrazbe
naših varovancev...

Začni popolno preobrazbo zdaj!

Ob nakupu Formule Popolne Postave boste prejeli:

Začni popolno preobrazbo zdaj!

Resnična pričanja mojih varovancev ujeta na video...

Anjina zgodba je popolnoma pretresla Slovenijo ...

Anjina popolna telesna preobrazba je presenetila celo Slovenijo. Njeno zgodbo so objavili celo na 24ur.com in Vizita.si. Poglejte si njen video tukaj:

Teja razkriva kako je izgubila 10 kg v 90-ih dneh ...

Teja je bila ena izmed prvih, ki se je pobližje spoznala s FPP. Z njeno pomočjo se je naučila zmernosti in tako preoblikovala svoje telo. Poglejte si njen video tukaj:

Urošu je v 12-ih tednih uspela izjemna preobrazba ...

Uroš je v našem 90 dnevnem izzivu, ki je potekal po principu Formule izgubil 11,7 kg in pridobil na mišični masi. Poglejte si njegov video tukaj:

Aleš je po več letih kopičenja kilogramov našel rešitev zase ...

Aleš se je pri 46 letih odločil, da je čas za spremembo. S pomočjo Formule je v samo 2 mesecih izgubil kar 13 kg. Poglejte si njegov video tukaj:

Začni popolno preobrazbo zdaj!

Moji varovanci me vsak teden razveselijo z njihovim napredkom v zaprti Facebook skupnosti Formula Popolne Postave ...

Začni popolno preobrazbo zdaj!

30-dnevno 100% vračilo denarja

Da ne boste po nepotrebnem tuhtali o učinkovitosti našega produkta, vam jamčimo 30-dnevno vračilo kupnine. To pomeni, da 30 dni lahko v celoti dostopate do Formule Popolne Postave, ki je spremenila življenje že mnogim in jo v celoti preizkusite. Če se bo pojavil kakršen koli razlog, zaradi katerega boste imeli občutek, da produkt ne deluje, vam brez vprašanj v celoti povrnemo kupnino.

Učinkovitost Formule Popolne Postave potrjujejo tudi priznani strokovnjaki ...

DA! Miha, skupaj s tvojo pomočjo želim odkriti bližnjico in preoblikovati svoje telo enkrat za vselej!

Začni popolno preobrazbo zdaj!

Imate vprašanje?

Preberite si pogosto zastavljena vprašanja in odgovore spodaj ali pa mi pišite na miha@popolnapostava.com

Ali gre za enkratno plačilo ali je potrebno plačevati mesečno naročnino za dostop do spletnega mesta?

Gre za enkratno plačilo v višini 47 €, kar pomeni, da lahko do spletnega mesta dostopate toliko časa, dokler ne dosežete svojega cilja oziroma, dokler si to želite.

Omenjate jedilnik. Ali se moram striktno držati jedilnika, če želim doseči zastavljeni cilj?

Formula Popolna Postava je zasnovana na preprostih navadah in prav nič drugače ni, ko govorimo o prehrani. V priročniku boste spoznali, kako oblikovati svoj jedilnik, da boste zmagali v boju z odvečnimi kilogrami. Kljub temu, da vas na spleten mestu čaka personaliziran jedilnik, mu ni potrebno slediti do potankosti, da bi dosegli zastavljen cilj. Glavni namen je razumevanje pravega koncepta, za kar bodo poskrbeli super nasveti.

V objavi sem zasledil, da govorite o vadbi. Ali gre za neke vrste skupinsko vadbo oziroma, kje vadba poteka?

Na spletnem mestu najdete dve obliki vadbe. Na izbiro imate vadbo TLT, ki jo lahko izvajate doma, z lastno telesno težko takrat ko vam to odgovarja. Če pa želite trenirati v fitnes centru, vas na spletnem mestu čaka trimesečni program. Vse vadbe so opremljene z videoposnetki. To pomeni, da lahko vadbo prilagodite svojemu urniku, ne glede na to kje živite in s čim se ukvarjate.

So kakšne omejitve, komu je Formula Popolne Postave namenjena?

Formula popolne postave je namenjena vsakomur, ki želi oblikovati svoje telo oziroma izgubiti odvečne maščobne obloge. Omejitev praktično ni. Glede na to, da gre za spletno mesto, lahko do njega dostopa vsak posameznik, ne glede na starost, spol, kraj bivanja, izobrazbo, …

Koliko kilogramov lahko izgubim v prvem mesecu?

Prioriteta naše strategije je zdrava izguba odvečnih kilogramov, kar pomeni, da boste na teden v povprečju izgubili od 0,5 do 1 kg. Vsekakor pa prihaja do razlik med posamezniki. Pomembno je, da se osredinite na končni cilj in prepričan sem, da nam bo skupaj uspelo.

Kakšen je glavni namen Skupnosti Formule Popolne Postave in kako postanem član?

Skupnost Formule Popolne Postave je zaprta facebook skupina, kateri se lahko pridruži vsak uporabnik spletnega mesta. Glavni namen te skupine je, da smo v stalnem kontaktu, če potrebujete nasvete, motivacijo ali samo kakšen hiter odgovor. Predvsem pa je pomembno, da niste prepuščeni sami sebi. Če se projekta lotimo skupaj, bomo cilj dosegli veliko hitreje.

Nekatere metode obljubljajo precejšno izgubo odvečnih kilogramov, tudi več kot 10 kilogramov že po prvih nekaj tednih. Kako je s hitro izgubo odvečnih kilogramov pri Formuli popolne postave?

Vse metode, ki obljubljajo astronomsko hitro izgubo odvečnih kilogramov, so lahko zelo neugodne za vaš organizem. Odvečni kilogrami se skoraj vedno še hitreje vrnejo nazaj na stara mesta, včasih še kakšen kilogram več. S Formulo popolne postave boste poskrbeli, da odvečne kilograme izgubite enkrat za vselej na zdrav in prijeten način.

Mihovi nasveti so bili objavljeni v vseh večjih slovenskih medijih.

DA! Miha, skupaj s tvojo pomočjo želim odkriti bližnjico in preoblikovati svoje telo enkrat za vselej!

Začni popolno preobrazbo zdaj!