Izjava o zasebnosti

Ustvarjalci spletnega mesta Popolnapostava.com se zavedamo pomena tvoje zasebnosti, zato se zavezujemo k varovanju osebnih podatkov naših uporabnikov. Namen naše Izjave o zasebnosti je, da te seznanimo o svoji politiki varovanja zasebnosti ter o možnostih, ki jih imaš na voljo pri načinu zbiranja in uporabe podatkov na spletu. Izjava o zasebnosti je dostopna uporabnikom na dnu spletne strani spletnega mesta Popolnapostava.com. Spletno meso Popolnapostava.com se zavezuje, da bo po svojih najboljših možnih močeh varoval podatke in zasebnost obiskovalcev spletnih strani. Da bi preprečili nepooblaščen dostop do pridobljenih podatkov ali njihovo razkritje, ohranili natančnost osebnih podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo, uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje podatkov, ki jih zbiramo.

Uporaba piškotkov in sledilne tehnologije

Spletno mesto Popolnapostava.com uporablja t. i. piškotke, ki uporabniku omogočajo prikaz in uporabo naših spletnih strani, prilagojeno njegovim željam. Piškotek je majhna besedilna datoteka, ki jo spletni strežnik shrani na disku vašega računalnika. Njegov glavni namen pa je, da v računalnik shrani vaše nastavitve in druge podatke, tako da vam jih ob naslednjem obisku naših spletnih strani ne treba več vnašati. S piškotki ni mogoče izvajati programov ali okužiti računalnika z virusi. Piškotek nam ne omogoča nikakršnega dostopa do vašega sistema ali osebnih podatkov Uporaba piškotov je ustaljen postopek na večini spletnih mest. Standardne nastavitve brskalnika omogočajo uporabo piškotov. V kolikor se z njihovo uporabo ne strinjate, spremenite nastavitve brskalnika tako, da bo sprejemanje piškotov onemogočeno, vendar to lahko omeji zmožnost vaše komunikacije s spletnim mestom Popolnapostava.com. Tudi če piškotke sprejmete, jih lahko pozneje še vedno izbrišete z orodji vašega brskalnika. Piškote uporabljamo izključno z namenom, da bi svojo spletno stran optimizirali vašim željam.

Sprememba Izjave o zasebnosti

Izjava o zasebnosti je bila nazadnje posodobljena januarja 2013. To izjavo lahko občasno posodobimo skladno s spremembami naših storitev in na podlagi povratnih informacij uporabnikov. Vse spremembe izjave bomo objavili na tem mestu in posodobili datum zadnje spremembe. V primeru znatnih sprememb vas bomo obvestili na vidnem mestu oziroma z neposrednim obvestilom.

Končne določbe

Morebitne spore bodo stranke reševale sporazumno, če pa to ne bo mogoče pa je za spore pristojno sodišče v Kranj.