1. Splošno

Ti splošni pogoji poslovanja veljajo za prodajo blaga in storitev, objavljenih na spletni strani www.popolnepostave.com, spletni trgovini podjetja Popolna Postava d.o.o., Alpska cesta 43, 4248 Lesce (v nadaljevanju Popolna Postava). Z uporabo spletnega mesta Popolna postava, se vsak uporabnik strinja, da je seznanjem s splošnimi pogoji poslovanja in da se z njimi v celoti strinja. Šteje se, da z oddajo naročila v kakršnikoli obliki v celoti sprejemate te splošne pogoje poslovanja.

  1. Naročanje blaga in storitev

V spletni trgovini www.popolnepostava.com lahko blago in storitve naročite na naslednji način: Preko obrazca-naročilnice v spletni trgovini.

Pri naročilu preko obrazca na spletni strani je obvezna navedba telefonske številke, na katero vas bomo lahko brezplačno obveščali o poteku naročila (vsi prejeti SMSi so za vas brezplačni). Glede odstopa od naročila glejte točko 6.

  1. Cene in akcijske ponudbe

Vse cene, navedene v katalogu oziroma na spletni strani, so izražene v evrih in vsebujejo DDV. Izdani račun vsebuje poleg cene izdelka tudi stroške pošiljanja v višini, navedeni na naročilnici. Akcijske ponudbe (popusti) so lahko tedenske ali dnevne, oblikujejo se v odvisnosti od povpraševanja in razpoložljive zaloge. Podjetja oziroma zavezanci za DDV morajo pri naročilu predložiti identifikacijsko številko oziroma davčno številko. Cene veljajo od 14.1.2014 do preklica oziroma sprememb.

  1. Načini plačila

Naročeno blago in storitve lahko plačate na naslednja načina:

  1. Plačilo preko storitve PayPal s kreditno kartico
  2. Plačilo po povzetju - Pošta Slovenije

V 1. primeru blago plačate preko storitve PayPal kjer vam zaračunajo provizijo.

V 2. primeru blago plačate preko povzetja, kurirju Pošte Slovenije.

Za pravne osebe veljajo enaki pogoji naročanja in plačila izdelkov.

  1. Pridržek lastninske pravice

Pridržujemo si lastninsko pravico na prodanem blagu in storitvah in ostanejo last podjetja Popolna Postava tudi potem, ko so vam izročeni, vse dokler kupnine zanje ne plačate v celoti.

  1. Odstop od pogodbe in vračilo blaga

Naročilo blaga in storitev lahko kadarkoli, pred potrditvijo naročila, prekličete. Če vam naročeno in prejeto blago ter storitve ne ustrezajo, lahko v roku 30 dni od naročila odstopite od pogodbe tako, da nas o tem obvestite preko obrazca za kontakt ali pošljete sporočilo na miha@popolnapostava.com in vrnete pošiljko. Vračilo kupnine se izvede pod pogojem, da pošiljka prispe na sedež podjetja najkasneje trideseti (30) dan od oddanega naročila.

Vračajočemu blagu mora biti priložena kopija računa ter vaši osebni podatki skupaj s številko osebnega bančnega računa kamor vam vrnemo denar. V kolikor ste že plačali dostavljeno blago, vam bomo vrnili kupnino, ki ste jo plačali zanj. Med osebne podatke ob vračilu blaga zapišite številko vašega osebnega računa kamor naj se nakaže vrnjeni znesek. Denar vam bomo vrnili takoj, ko bo to mogoče, najkasneje pa v roku 13 dni od prejema vrnjenega blaga. Vrnitev blaga v 14 dnevnem roku se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.

Če blago/storitve ne delujejo pravilno ali ne delujejo v skladu z vašimi pričakovanji, nam pišite preko obrazca za kontakt ali pošljite sporočilo na miha@popolnapostava.com. Na ta način se boste izognili morebitni napačni uporabi blaga/storitev in poškodbam samega blaga ter morebitnim poškodbam drugih stvari.

Poleg vračila kupnine je kupec upravičen tudi do izplačila nadomestila v višini 50€ v kolikor z izdelkom ni zadovoljen oz. ne dosega zagotovljenih rezultatov. Nadomestilo se izplača samo pod pogojem, če kupec enkrat tedensko v obdobju 30-ih dni od dneva nakupa na svoj spletni profil, ki se kreira ob nakupu Priročnika Formula Popolne Postave posreduje svoje fotografije o napredku.

Poleg fotografij mora kupec redno opravljati tudi sprotne meritve o napredku in jih vpisovati v zato pripravljeno mesto, ki je prav tako kreirano na spletnem profilu pod zavihkom Moj napredek.

  1. Odgovornost

Za zaplete in težave, ki bi nastale ob morebitni nepravilni uporabi blaga/storitev, podjetje Popolna Postava d.o.o. ne odgovarja. Prav tako zaposleni v centru za pomoč uporabnikom spletne trgovine Popolna Postava niso pristojni za osebno reševanje morebitnih težav glede uporabe blaga/storitev. Komunikacija poteka izključno preko spletne strani in elektronske pošte.

  1. Piškotki in oglaševanje

Popolnapostava.com uporablja piškotke, v katerih shranjuje informacije o tem, katere strani uporabnik obišče in spremeni vsebino spletne strani glede na vrsto brskalnika ali glede na druge informacije, ki jih pošlje uporabnik preko brskalnika.

  1. Varovanje podatkov

Vaši osebni podatki bodo skrbno varovani v skladu z veljavnimi predpisi. Podatki, pridobljeni ob prejetju naročila, tudi nepotrjenega (opravljen 1. korak naročila), bodo uporabljeni zgolj za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov ter ostale potrebne komunikacije med vami in Popolna Postava d.o.o. Račun oziroma pogodba se bo hranila na sedežu podjetja Popolna Postava d.o.o., Alpska cesta 43, 4248 Lesce.
 Občasno vam bomo pošiljali svoj informativni material ter reklamna sporočila. V kolikor boste izrazili željo, da ne želite prejemati informativnih materialov in reklamnih sporočil, bomo to brezpogojno upoštevali.

Popolna Postava d.o.o.
Alpska cesta 43
4248 Lesce
Matična številka: 6708501000
ID za DDV: SI28639103

Družba je registrirana pri okrožnem sodišču v Kranju.
Št. SRG 2014/46021 z dne 17.10.2014. Osnovni kapital: 7.500,00 EUR
Matična številka: 6708501000, ID številka: SI28639103.
Transakcijski račun pri Lon d.d. Kranj, št: SI56 6000 0000 0453 449

Pogoji poslovanja so bili posodobljeni 20.7.2015.