Ste siti pustega okusa piščanca oziroma purana? Potem obvezno preizkusite današnji recept in se pustite razvajati azijskim okusom.

PP-recept-fuzija-piscanca-po-azijsko


Čas priprave: 10 min    Čas kuhanja: 20 min     Skupaj: 30 min

Sestavine:
– rdeča paprika,
– rumena paprika,
– por,
– indijski oreščki,
– piščančje ali puranji fileji,
– tamari sojina omaka,
– ingver,
– po želji čili,
– kajenski poper,
– malo belega vina.

Priprava:
Najprej meso narežemo na koščke in ga 5-10 minut mariniramo v sojini omaki in začimbah. Vmes narežemo por in papriko. Segrejemo posodo, vanjo damo meso, po 5 minutah pa še por in papriko in jed zalijemo z malo belega vina. Na koncu dodamo še indijske oreščke. Vse skupaj še malo podušimo in jed je pripravljena.

Dober tek ;)

Že poznaš Popolno Prehrano? Poleg okusnih receptov ( kar 35 različnih na teden), ki so prilagojeni tvojim ciljem, prejmeš še tebi prilagojen nakupovalni listek za ugodne nakupe, povabilo za pridružitev zaprti Facebook skupini, 24/7 podpora ekipe, orodja za merjenje sprotnega napredka in primerjavo slik tvoje preobrazbe…

Skratka vse kar potrebuješ, da najhitreje in najlažje prideš do svoje sanjske postave.

Klikni tukaj in si poglej, kako izgleda tvoj idealni jedilnik:

=> www.popolnapostava.com/popolna-prehrana/kviz/

O AVTORJU

Avtor

Miha Geršič

Miha Geršič je soustanovitelj portala Popolna Postava o aktivnem in zdravem življenju, ki ga mesečno obišče več kot 100.000 bralcev, ter avtor uspešnic Popolna Vadba & Formula Popolne Postave. S svojo ekipo strokovnjakov je v boju z odvečnimi kilogrami pomagal že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam. Poglej več...»