Izpolni podatke in izračunaj svoj personaliziran jedilnik! 🍝🥗
Domov / Nasveti / Kaj je zares potrebno, da si preoblikujemo svojo postavo?
 

Kaj je zares potrebno, da si preoblikujemo svojo postavo?

Predviden čas branja: 1 min
Napisal/a: Miha Geršič
Datum objave: 17/11/2014
Kaj je zares potrebno, da si preoblikujemo svojo postavo?

Vsak, ki želi shujšati, najprej poskuša najti jasne odgovore na klasična vprašanja. Kdaj uživati obroke, koliko se je potrebno gibati, katera vadba je najboljša, koliko kalorij je smiselno zaužiti itd. Vse lepo in prav, vendar če ne boste upoštevali današnjega preprostega nasveta, vam kljub najboljšim informacijam ne bo uspelo. Vas že zanima kaj točno imam v mislih? Ostanite z mano na portalu Popolna postava in v kratkem vam bo vse kristalno jasno.

Vsak dan dobim precej sporočil s takšnimi in drugačnimi vprašanji in vsakega izmed njih sem vesel, saj vem, da je na drugi strani nekdo, ki si želi spremeniti življenje. Vendar pa čez čas, ko posameznika vprašam, kako napreduje, ne dobim vedno želenega odgovora.

Kljub ogromni želji, jasno definiranemu cilju in vsem potrebnim informacijam marsikdo ne doseže želenega rezultata oziroma s preobrazbo sploh ne začne. In kje se skriva problem oziroma kaj je tisto, kar številnim posameznikom preprečuje boljše in lepše življenje z manj kilogrami in lepšo postavo?

Odgovor je precej preprost. Problem se pojavi, ko je potrebno spremeniti stare navade. Kljub na videz precej preprostim korakom se velikokrat zgodi, da  marsikdo ne najde pravega načina kako se lotiti sprememb.

In tako kot vedno, bomo tudi tokrat našli načine, da se izognemo tej oviri in oblikujemo postavo svojih sanj. Za začetek je pomembno, da se zadeve lotite postopoma. To je tiso, kar večino loči od super rezultata. Ne zaletite se v preobrazbo kar čez noč. Majhni koraki so tisti, ki vas bodo popeljali do cilja.

Druga zelo pomembna zadeva je gibanje. Ker je pomembno, da se med celotno preobrazbo zabavate, poiščite trening, vadbo, ali telesno aktivnost pri kateri kar se da uživate. Cilj je, da spremenite svoj življenjski slog, zato ne počnite stvari, ki jih sovražite. Če ne želite kolesariti, tecite, če ne želite teči, pojdite v hribe ali v fitnes na skupinsko vadbo … Karkoli samo, da ste aktivni.

Tako kot pri telesni aktivnosti tudi pri hrani naredite spremembe, ki vam bodo odgovarjale. Ne silite se z živili, ki vam niso všeč. Pomembno je, da uživate v hrani, zato izberite kvalitetna, zdrava živila in eksperimentirajte z zelenjavo, zelišči, začimbami in različnimi načini priprave.

Če se boste držali teh treh preprostih nasvetov sem prepričan, da ni razloga zaradi katerega vam ne bi uspelo. S postopnimi koraki boste oblikovali zdrav življenjski slog v katerem boste uživali, se zabavali in dosegli vrhunske rezultate.


Deli na socialnih omrežjih

O Mihu

Napisal Miha Geršič, ki je soustanovitelj portala Popolna Postava o aktivnem in zdravem življenju, ki ga mesečno obišče več kot 100.000 bralcev, ter avtor uspešnic Popolna Vadba & Popolna Prehrana.

Preberi več o avtorju
KOMENTARJI
Vsi komentarji naših zvestih bralcev
S pravimi nasveti in informacijami zmore vsak - tudi ti!
Vpiši svoj email in prejemaj brezplačne nasvete, ki so pomagali že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam.
Bodimo prijatelji