🔥 SI ŽELIŠ POPOLNO POSTAVO V 30 MINUTAH? KLIKNI TUKAJ IN ODKRIJ KAKO 👇
Domov / Prehrana / Kaj za hiter zajtrk, ko te zjutraj prehiti budilka?
 

Kaj za hiter zajtrk, ko te zjutraj prehiti budilka?

Predviden čas branja: 2 min
Datum objave: 15/04/2018
Kaj za hiter zajtrk, ko te zjutraj prehiti budilka?

Verjetnost, da boste obupali nad svojo postavo, če preskočite zajtrk, je petkrat večja kot, če te napake ne storite. To je dejstvo. Ampak kaj v primeru, ko nas prehiti budilka in res ni časa za kuharske vragolije. No, takrat pa na vrsto pride trik, ki ti ga v naslednjih minutah razkrijem, kje drugje kot na portalu Popolna Postava.

Okej…Budilka nas prehiti. Na voljo imamo največ 5 minut časa za pripravo zajtrka. Vemo, da je nujen obrok, ampak se res mudi.

V taki situaciji je definitivno najboljša opcija smoothie. Opa! Ne govorim o navadnem smoothieju, ki ga lahko staknete na vsakem vogalu in je običajno poln sadja in sladkorjev. Govorim o pravem smoothieju, ki vsebuje točno tisto kar vaš organizem potrebuje.

Katere so sestavine, ki so nujne in jih potrebujete za uspešno preobrazbo izveste v naslednjih petih korakih. Da boste pripravili čisto svoj super smoothie, pa obvezno prevzemite darilo, ki vas čaka na koncu objave in prepričan sem, da boste navdušeni.

  1. KORAK-OSNOVA:

osnovaOsnovna sestavina bo poskrbela za glavnino smoothieja.

Kaj izbrati je odvisno od vas. Z vodo vsekakor ne morete zgrešiti. V kolikor vas čaka intenziven trening , vadba ali pa je vreme precej vroče, potem vam priporočam izbiro kokosove vode. Kokosova voda je naravni izotonik in je polna elektrolitov. Za malce bolj hranilen obrok pa bo prava izbira mandljevo mleko, ki je bogato z dobrimi maščobami in beljakovinami.


  1. KORAK-LISTNATA ZELENJAVA:

listnata-zelenjavaDruga sestavina tvojega super smoothieja pri kateri ni omejitev kar se tiče količine je listnata zelenjava.

Zelenolistnata zelenjava bo poskrbela za veliko količino vlaknin, ki so nujne za zdravo prebavo, hiter metabolizem in večjo porabo energije, katere dober del, organizem črpa prav iz odvečnih maščob.

Poleg tega bo vaše telo napolnila s svežo energijo in kisikom, da bodo vse dnevne obveznosti »šala mala«.


  1. KORAK-SADJE:

sadjeTretja sestavina je sadje.

Izberi enega, ki si ga v tistem trenutku najbolj zaželiš, a pazi pri količini. Sadje bo poskrbelo za super okus. Poigraj se z izbiro.

En dan npr. mango, drugi dan kivi. Tako se zagotovo nikoli ne naveličate. Poleg tega pa je sadje vir številnih vitaminov in mineralov.


  1. KORAK-SEMENA:

semenkeSadju sledijo semena.

Tvoj smoothie bodo obogatila z zdravimi maščobami, ki jih telo nujno potrebuje za hormonsko ravnovesje in uspešno preobrazbo.

Poleg tega pa vsebujejo beljakovine in ostala hranila, ki bodo poskrbela za konstanten vir energije, tako, da z lahkoto počakaš do naslednjega obroka, kar je zelo pomembno.


  1. KORAK-ACTIVE GREENS:

GT_ActiveGreens-BPIn na koncu še pika na i.

Active Greens bodo pretvorili tvoj smoothie v pravi super, mega smoothie. Gre za mešanico super živil, oziroma koncentrat izjemno učinkovitih sestavin, bogatih z antioksidanti, minerali in aktivnimi učinkovinami za vitalnost, močan imunski sistem in obilo energije.

Da ne govorim v prazno, so dokaz vsa potrdila s strani evropske organizacije EFSA, ki potrjuje učinkovitost sestavin, ki se skrivajo v naši super mešanici.

☝︎ Oddaj svoj e-naslov in pošljem ti zloženko s super idejami za pripravo zelenih napitkov + kupon za 5% popust ob nakupu ACTIVE GREENS-ov. ☝︎

poizkusi-svojegaPredlagam, da si za zajtrk sicer vzameš več časa, ampak, ko se pojavi situacija, ko se ti res mudi, pa veš kako jo rešiti. Je pa smoothie odlična izbira tako za dopoldansko kot popoldansko malico ali pa kot osvežitev v toplih dneh. V kolikor upoštevaš predstavljene korake si ga brez problema lahko privoščiš vsak dan in tako svojem telesu priskrbiš ogromno hranilnih snovi za super preobrazbo.

Da preizkusimo čim več kombinacij predlagam, da objavo deliš s prijatelji in odkrijete kateri je tisti okus, ki vam najbolj odgovarja. Moja najljubša mešanica se skriva pod zaporedjem 1-1-2-4-1. Katera pa je tvoja, mi zaupaj v komentarju in v kratkem jo preizkusim. ;)

 

 


Deli na socialnih omrežjih

Avtor
O Mihu
Napisal Miha Geršič, ki je soustanovitelj portala Popolna Postava o aktivnem in zdravem življenju, ki ga mesečno obišče več kot 100.000 bralcev, ter avtor uspešnic Popolna Vadba & Popolna Prehrana.

Preberi več o avtorju
PRIPOROČAMO
Izdelek, ki je bil uporabljen v blogu.
Ekološki prehranski dodatek Golden Tree Active Greens je formula edinstvenih in kvalitetnih superživil.
KOMENTARJI
Vsi komentarji naših zvestih bralcev
S pravimi nasveti in informacijami zmore vsak - tudi ti!
Vpiši svoj email in prejemaj brezplačne nasvete, ki so pomagali že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam.
Bodimo prijatelji