Maščoba na predelu trebuha je še vedno tista, ki v slabo voljo spravlja večino posameznikov.

Se strinjaš?

Vsaj glede na vprašanja v moje spletnem nabiralniku lahko rečem, da gre za tisti del telesa, ki jezi marsikoga.

Tista kepica na predelu trebuha vpliva na tvojo samozavest, na izbor oblačil, počutje, gibljivost in še marsikaj.

Skratka, če imaš tudi ti željo po lepšem, bolj čvrstem, fit trebuščku in je že padla odločitev, da je prišel konec širokim majicam in ohlapnim oblačilom, v katerih se ti zdi, da si podoben strašilu, potem si na pravem mestu.

Formula Popolne Postave je pomagala že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam in ne vidim razloga, zakaj ne bi pomagala tudi tebi.

V naslednjih vrsticah ti razkrijem kako s preprostimi nasveti pospešiš preobrazbo in porabo odvečnih maščob ter se rešiš »odvečne prtljage«.
Raven in čvrst trebuh je želja vsakega posameznika. O tem ni nobenega dvoma. In čeprav se velikokrat pojavi kdo, ki pravi, da mu to ni pomembno, oziroma, da mu je vseeno, verjetno laže sam sebi.

Se strinjaš?

No in ker vedno poudarjamo, da so preprosti koraki tisti, ki so najbolj pomembni, če želimo doseči super rezultate, vam predstavljam 4 preverjene navade, ki jih boste lahko že danes upoštevali in bodo poskrbele za velike spremembe.


#1 TAKO UČINKOVITE, DA SE JIH BOJIJO TUDI MAŠČOBE

vlaknine-kako-se-znebiti-trebuhaKljub temu, da pogosto omenim kako pomembne so vlaknine, posamezniki še vedno velikokrat pozabijo nanje. Gre za snovi, ki pozitivno vplivajo na nivo sladkorja v krvi in na črevesno floro, ta pa predstavlja osnovo dobrega počutja in uspešne preobrazbe.

Če jih uživate redno in v zmernih količinah boste opazili, da je vaša prebava bistveno boljša, poraba odvečnih maščob pa hitrejša.

Zato ne pozabite na svoj jedilnik umestiti zelenjave, oreščkov, polnozrnatih izdelkov in nekaj sadja. Že majhna sprememba bo poskrbela za super rezultate.


#2 NORO UČINKOVITA VADBA »HIIT«

mockup_pv-kako-se-znebiti-trebuhaDa moramo za raven trebuh teči ali kolesariti ure in ure, ste verjetno že slišali.

No, roko na srce, gre za precej zavajajoče izjave.

Že res, da je vadba zelo pomembna, če želite oblikovati čvrst trebuh, ampak obstajajo precej bolj učinkovite oblike treningov kot je večurno kolesarjenje, tek ali kaj podobnega.

Najboljša je definitivno visoko intenzivna intervalna vadba s katero boste dosegli, da boste tudi po končani vadbi, še ure in ure porabljali večjo količino energije in odvečno maščobo.

Vse kar potrebujete, je pol ure časa, pravo razmerje intervalov in jasen cilj!


#3 NE SAMO, ZA BOLJ OKUSNO SOLATO, TUDI ZA BOLJ RAVEN TREBUH.

kis-kako-se-znebiti-trebuhaPriznam, da se mi je naslednji nasvet sprva zdel nekoliko bizaren, vendar so raziskave pokazale številne pozitivne učinke te prakse. Posamezniki, ki so v obdobju osmih tednov dnevno zaužili dve žlici kisa, so hitreje porabljali odvečne maščobe kot vir energije. Kot razloži dr. Pamela Peeke, se vzrok za pozitivne učinke skriva v ocetni kislini.

Ampak pozor!
Da slučajno ne bo pomote. To seveda ne pomeni, da bo za super rezultat dovolj že ena sama sprememba in boste lahko jedli vse kar si zaželite in to v kakršnihkoli količinah.

Daleč od tega.
Gre samo za navado, ki lahko dodatno pospeši preobrazbo, če upoštevate pravila zmerne in raznolike prehrane.


#4 SKODELICA NA DAN, ODŽENE MAŠČOBO STRAN

zeleni-caj-kako-se-znebiti-trebuhaNo in za konec še navada, ki jo brez težav lahko upoštevate že v naslednjih pol ure.

Zeleni čaj, o katerem smo že govorili v eni izmed naših objav je tisti, ki bo še dodatno pospešil preobrazbo.

Zaradi snovi, ki jih vsebuje, zavira apetit in pospešuje izgorevanje odvečne maščobe. Glavna prednost pa je, da je delovanje razmeroma blago vendar zelo učinkovito.

Nekateri sicer posegajo po prehranski dopolnilih, ki vsebujejo izvlečke zelenega čaja, ampak predlagam, da se odločite za naravno različico.


miha-kako-se-znebiti-trebuha

Kaj o moji Formuli Popolne Postave pravijo moji varovanci?

Zdi se mi, da gre za zares preproste navade, ki jih boste brez težav umestili na svoj urnik. Predlagam, da se tega lotite postopoma in pozabite na vse možne izgovore.

Pri tem pa ne pozabite, da ni dovolj samo to, da prebirate objavo, temveč so potrebna tudi dejanja!

Katera od zgoraj naštetih navad bo prva, ki jo boste upoštevali, mi zaupaj kar spodaj v komentar, tako da bodo tudi ostali sprevideli, da je čas za spremembe.

O, pa da ne pozabim – rubrika zdravih receptov na naši spletni strani se pridno polni, zato hitro poiščite idejo za jutrišnji zajtrk, kosilo ali večerjo.

O AVTORJU

Avtor

Miha Geršič

Miha Geršič je soustanovitelj portala Popolna Postava o aktivnem in zdravem življenju, ki ga mesečno obišče več kot 100.000 bralcev, ter avtor uspešnic Popolna Vadba & Formula Popolne Postave. S svojo ekipo strokovnjakov je v boju z odvečnimi kilogrami pomagal že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam. Poglej več...»