Izpolni podatke in izračunaj svoj personaliziran jedilnik! 🍝🥗
Domov / Nasveti / Kako uspešno postaviti cilje za hudo dobre rezultate
 

Kako uspešno postaviti cilje za hudo dobre rezultate

Predviden čas branja: 2 min
Napisal/a: Miha Geršič
Datum objave: 25/01/2016
Kako uspešno postaviti cilje za hudo dobre rezultate

Da je skromnost lepa čednost? Mogoče za tiste, ki niso pripravljeni na prave rezultate.  Gre za prepričanje, ki lahko popolnoma uniči vaše sanje o fit in zdravi postavi. Prosim, ne delajte prehitrih zaključkov. Zakaj je to pregovor, ki ga sovražim razložim v nadaljevanju, zato ostanite z mano na portalu Popolna Postava. Mogoče se mi pridružite tudi vi.

 

-» Kako izoblikovati svojo sanjsko postavo v 90 dneh brez pretiranega odrekanja… »

Prav je, da v življenju cenimo preproste stvari in vsak trenutek, ki nam je dan. Ampak pozor! Ko govorite o ciljih, oziroma željah, pa morate k stvari pristopiti na popolnoma drugačen način. Na način, s katerim boste dosegli tisto kar si želite in v končni fazi tudi zaslužite.

Če zaradi novih ciljev niste noro vzhičeni, oziroma vas cilji popolnoma ne prevzamejo, potem lahko takoj pozabite na top rezultat. To, da želite izgubiti kakšen kilogram ali pa nekaj centimetrov, mogoče se nekoliko boljše počutiti, ne bo dovolj. Preprosto zato, ker to ne bo tisto o čemur boste razmišljali vsak dan. In ker to ne bo tisto o čemer boste razmišljali vsak dan, boste zelo hitro pozabili na vse obveznosti, ki so povezane s ciljem. Kaj sledi temu pa vsi dobro vemo. Ponovno razočaranje!

cas-PPZato se dogovorimo takole. Čas je, da se projekta končno lotimo tako kot je treba. Za začetek pozabite na vse nasvete, informacije, podatke in se osredotočite samo na želje. Bodite iskreni sami do sebe in si postavite cilje, ki vas bodo vrgli s stola. Naj bo to nekaj kar bo vaše življenje v pozitivnem smislu obrnilo na glavo.

Postava o kateri sanjate, energije po kateri hrepenite, samozavesti ki si jo želite.

Zavedajte se, da imate na razpolago čisto vse kar potrebujete za dosego super rezultata, zato ste lahko popolnoma samozavestni.

ovire

V nasprotnem primeru boste sami sebi v mislih postavljali ovire in onemogočili napredek. Podobno kot pred izpitom. Zakaj bi sami sebe dajali v nič, ko pa veste, da imate na voljo vse gradivo in čas, ki ga potrebujete za študij. Zakaj bi še pred začetkom dvomili o uspehu in sanjarili o precenjeni oceni šest. Edina ocena, ki si jo zaslužite, je 10. Zakaj?  Zato, ker boste vložili čas in energijo ter se osredotočili na ta izziv.

In pri hujšanju ni čisto nič drugače. Veste, da lahko v celoti vplivate na prehrano, trening in počitek. Veste, da temu lahko namenite čas in si tega tudi resnično želite. Če je tako, potem si ne zaslužite samo kakšen kilogram manj ali pa malo bolj raven trebuh, ampak si zaslužite super fit, zdravo postavo in ogromno  energije.

Življenje je eno samo zato ne cepetajte,
ampak na polno zgrabite priložnost.

V tem primeru skromnost sigurno ni lepa čednost, ampak samo velika ovira v vaši glavi. Na zadovoljite se s povprečnim napredkom,  ker si zaslužite veliko več.

Konkretni cilji predstavljajo temelje vsake uspešne preobrazbe. Tudi moji varovanci, ki so dosegli super rezultate, s pomočjo moje Popolne vadbe 2, so mi zaupali, da so si takih rezultatov resnično želeli in da so bili pripravljeni narediti vse, da jih končno tudi dosežejo. Bodite odločni, bodite samozavestni in naj vas ne bo strah jasno in glasno povedati kaj je tisto kar si želite, oziroma zaslužite. Zato vse, ki imate močno željo izzivam, da mi v komentar zapišete kaj je tisto kar boste dosegli v naslednjih 6 mesecih. Pa da vidim, kdo je pripravljen na hudo dobre rezultate.


Deli na socialnih omrežjih

O Mihu

Napisal Miha Geršič, ki je soustanovitelj portala Popolna Postava o aktivnem in zdravem življenju, ki ga mesečno obišče več kot 100.000 bralcev, ter avtor uspešnic Popolna Vadba & Popolna Prehrana.

Preberi več o avtorju
KOMENTARJI
Vsi komentarji naših zvestih bralcev
S pravimi nasveti in informacijami zmore vsak - tudi ti!
Vpiši svoj email in prejemaj brezplačne nasvete, ki so pomagali že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam.
Bodimo prijatelji