🔥 SI ŽELIŠ POPOLNO POSTAVO V 30 MINUTAH? KLIKNI TUKAJ IN ODKRIJ KAKO 👇
Domov / Resnične preobrazbe / Nič več želje po neuspešnih dietah!
 

Nič več želje po neuspešnih dietah!

Predviden čas branja: 1 min
Datum objave: 04/02/2021
Nič več želje po neuspešnih dietah!

Opažam, da se veliko posameznikov za Popolno vadbo 2 odloči, po nekaj neuspelih poskusih, z raznimi dietami. Tudi moja varovanka, Renata, je bila med njimi.

Danes pa Renata pravi:

Pozdravljeni! Mislim da je sedaj čas, da tudi jaz napišem kako je Popolna Postava vplivala na moje življenje. Najprej naj omenim da sem se od rojstva 3 otrok spopadala z več kilogrami kot bi si jih želela. Preizkusila sem razno razne diete, vendar je bil učinek kratkotrajen. Kar nekaj časa sem na spletu gledala kako Miha ponuja čudežno Formulo za učinkovito hujšanje. Seveda sem bila ob vseh dietah, ki sem jih dala skozi, skeptična. Potem pa mi je mož rekel, da izgubiti nimam kaj, lahko mi samo uspe. Po prejetju programa, sem imela kar 14 dni krizo z jedilnikom, vendar sem imela čudovito podporo s strani moža , ki mi je vedno in mi še vedno stoji ob strani. Po 5-ih mesecih lahko rečem, da je to postalo moj način življenja, kar pa tudi mora postati, če želiš dolgoročne rezultate. Nisem še prišla do zastavljenega cilja, vendar počasi bo.“ – Renata N.

Bravo Renata!

V ponos mi je, ko vidim rezultate, ki jih dosegajo moji varovanci. Štejem si v čast, da svojo preobrazbo zaupajo meni in ekipi Popolne Postave, toda najbolj pa me veseli to, da jih večina sprejme nov, zdrav način življenja.

Tebi pa so takšni rezultati sedaj še lažje in hitreje dosegljivi. Z ekipo Popolne Postave smo razvili nov program vodene vadbe Popolna Vadba II, ki temelji na zadnji študiji o izgubi maščobe, ki je dvignila ogromno prahu.

Če si želiš shujšati 5, 10 ali 15 kilogramov brez yo-yo efekta in je tvoj cilj lepo oblikovana postava…

Potem moraš nujno potencial Popolne Vadbe II izkoristiti tudi ti.

⇒ Priskrbi si svoj program Popolna Vadba II in si zagotovi ekspresno preobrazbo.

P.S. In ne odlašaj. Če kdaj, potem je danes idealen trenutek, da se lotiš uspešnega hujšanja.

Napišiva skupaj še eno zgodbo o uspehu.

Miha Geršič,

michael-new-300x300


Deli na socialnih omrežjih

Avtor
O Mihu
Napisal Miha Geršič, ki je soustanovitelj portala Popolna Postava o aktivnem in zdravem življenju, ki ga mesečno obišče več kot 100.000 bralcev, ter avtor uspešnic Popolna Vadba & Popolna Prehrana.

Preberi več o avtorju
PRIPOROČAMO
Izdelek, ki je bil uporabljen v blogu.
Mesečni program personaliziranih jedilnikov, ki so kreirani posebej zate, saj upoštevajo tvojo starost, spol, višino, trenutno težo, stopnjo aktivnosti in glavni cilj.
KOMENTARJI
Vsi komentarji naših zvestih bralcev
S pravimi nasveti in informacijami zmore vsak - tudi ti!
Vpiši svoj email in prejemaj brezplačne nasvete, ki so pomagali že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam.
Bodimo prijatelji