Opažam, da se veliko posameznikov za Formulo Popolne Postave odloči, po nekaj neuspelih poskusih, z raznimi dietami. Tudi moja varovanka, Renata, je bila med njimi.

Danes pa Renata pravi:

Pozdravljeni! Mislim da je sedaj čas, da tudi jaz napišem kako je Popolna Postava vplivala na moje življenje. Najprej naj omenim da sem se od rojstva 3 otrok spopadala z več kilogrami kot bi si jih želela. Preizkusila sem razno razne diete, vendar je bil učinek kratkotrajen. Kar nekaj časa sem na spletu gledala kako Miha ponuja čudežno Formulo za učinkovito hujšanje. Seveda sem bila ob vseh dietah, ki sem jih dala skozi, skeptična. Potem pa mi je mož rekel, da izgubiti nimam kaj, lahko mi samo uspe. Po prejetju programa, sem imela kar 14 dni krizo z jedilnikom, vendar sem imela čudovito podporo s strani moža , ki mi je vedno in mi še vedno stoji ob strani. Po 5-ih mesecih lahko rečem, da je to postalo moj način življenja, kar pa tudi mora postati, če želiš dolgoročne rezultate. Nisem še prišla do zastavljenega cilja, vendar počasi bo.“ – Renata N.

Bravo Renata!

Najbolj me veseli, ko vidim, da moji varovanci Formule Popolne Postave ne dojemajo kot kratkotrajne rešitve, ampak ga sprejmejo kot nov, zdrav način življenja.

Želiš tudi ti spoznati skrivnost Formule Popolne Postave, ki ti pomaga do popolnih rezultatov brez odrekanja?

Se želiš enkrat za vselej znebiti odvečnih kilogramov na zdrav in enostaven način, brez yo-yo efekta?

Če je tvoj odgovor da…

Potem si še danes priskrbi svoj izvod Formule Popolne Postave:

https://www.popolnapostava.com/formula/  ↩

Ne odlašaj in stori prvi korak k svoji novi podobi:

Skupaj napiševa še eno zgodbo o uspehu.

Miha Geršič,
avtor uspešnice Formula popolne postave

michael-new-300x300

PRIPOROČAMO

Popolna Prehrana

O AVTORJU

Avtor

Miha Geršič

Miha Geršič je soustanovitelj portala Popolna Postava o aktivnem in zdravem življenju, ki ga mesečno obišče več kot 100.000 bralcev, ter avtor uspešnic Popolna Vadba & Popolna prehrana. S svojo ekipo strokovnjakov je v boju z odvečnimi kilogrami pomagal že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam. Poglej več...»