🚚 Brezplačna dostava nad 100 € | ✅ 100% garancija na zadovoljstvo
Domov / O nas

O nas

POPOLNA VADBA.
POPOLNA PREHRANA.
POPOLNA PODPORA.
POPOLNA POSTAVA.

Čestitamo!

Lahko si oddahneš!

Konec je iskanja čudežnih rešitev, preizkušanja nemogočih diet, klikanja po spletu in obupavanja nad odvečnimi kilogrami. Zato se najprej lepo usedi, oddahni in beri dalje.

Veseli smo te!

Si v okolju, kjer verjamemo vate!

VERJAMEMO

  • da imaš lahko popolno postavo, kot si jo želiš in to za vedno,
  • da je edini pravi način, da jo dosežeš , zdrav način, in ne s “čudežnimi tabletkami” in norimi dietami,
  • da imaš lahko toliko energije, da dosegaš fantastične rezultate na delovnem mestu, v šoli, se igraš s svojimi otroci ali tečeš za vnučki,
  • da lahko zopet zapneš tiste čudovite kavbojke, ki jih hraniš še iz šolskih dni,
  • da se lahko ponovno počutiš zapeljivo v svoji koži,
  • da imaš končno lahko čvrsto in mišičasto telo ter z veseljem pričakuješ poletje, ko skočiš v kopalke,
  • da vse to lahko dosežeš na enostaven in zabaven način.

KDO VERJAME

Miha in ekipa Popolne Postave. Skupaj tvorimo nepremagljiv tim, ki ti pomaga, da ne bo nikoli več starih napak in izgubljenih bitk z odvečnimi kilogrami. Med nami so cetrificirani osebni trenerji in trenerke, športni navdušenci, ki dihajo s športom in zdravo prehrano, certificirana holistična trenerka za zdrav način življenja.

Skupaj premoremo kar nekaj formalne in neformalne izobrazbe. Kljub temu pa se vsak dan znova učimo, rastemo, saj je to naša strast, ker ti želimo biti kar najboljša opora.

Lahko nam zaupaš.

Tako kot že prek 15.000 posameznikov iz Slovenije ter sedaj tudi iz Hrvaške.

Mogoče imaš za seboj že več poskusov, iskanj podpore in pomoči, a na koncu vedno trčiš le ob razočaranja in občutek nerazumevanja tvojih težav, vprašanj in odvečnih kilogramov. Mi ti vedno stojimo ob strani. Premoremo zvrhano mero empatije, tudi sami smo hodili po tvoji poti in obljubljamo ti, da se na to pot preobrazbe podajamo skupaj s teboj.

KAKO

Skupaj bomo osvojili in razumeli osnovni koncept uspešne preobrazbe. S tedenskimi in dnevnimi objavami, videoposnetki, brezplačnimi izzivi in individualnim svetovanjem, vedno znova delimo svoja znanja in izkušnje s teboj. Ne glede na to na kateri točki se trenutno nahajaš, ali so ti zdrava prehrana in vadba še “španska vas” ali pa si že strokovnjak, se srečamo tam kjer si ti.

Na trgu, nasičenim z raznimi nekvalitetnimi in cenenimi prehranskimi dopolnili, želimo ponuditi najboljše in najkvalitetnejše prehranske dodatke. Smo izjemno kritični in le najboljše je dovolj dobro za nas. Ker si mi in naše telo zaslužimo le najboljše.

Poleg tega pa imamo pri Popolni Postavi, za uspešno preobrazbo, še eno skrivno sestavino. No, niti ne tako skrivno. Uganeš kaj to je?

Želimo, da pri tem uživaš!

TI + MI = POPOLNA POSTAVA

Sedaj si na vrsti ti. Ja, čas je da vstaneš, se dvigneš nad svoje strahove in dvome, ter se prepustiš, da te za roko , kot najboljši trener, prijatelj in svetovalec, popeljemo do tvojega cilja.

Popolne Postave.

Hitro si priskrbi svoj izvod Popolne vadbe 2 in že danes stopi korak bližje vrhunskemu rezultatu.

Svoj izvod Popolne vadbe 2 si lahko zagotoviš tukaj:

https://www.popolnapostava.com/popolna-vadba-2/

STROKOVNI SODELAVCI

Domen Ribnikar
Dr. med., specialist internistične onkologije

Jerca Rupar Avsenik
Dr. med., specialist radiologije

Špela Bizjak
mag. dietetike

Tamara Simovič
Osebna trenerka

Miha Geršič

O MIHU

Miha Geršič je priznani strokovnjak za telesno preobrazbo in hujšanje, ter avtor uspešnic Popolna Vadba in Popolna vadba 2, ki sta v boju z odvečnimi kilogrami pomagali že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam.

 

Miha je prav tako mednarodno certificiran osebni trener, soustanovitelj portala Popolna Postava o aktivnem in zdravem življenju, ki ga mesečno obišče več kot 100.000 bralcev.


Preberi več...
S pravimi nasveti in informacijami zmore vsak - tudi ti!
Vpiši svoj email in prejemaj brezplačne nasvete, ki so pomagali že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam.
Bodimo prijatelji