Saj veš da praznični dnevi brez snega niso tisti pravi ;)
In ker nič ne kaže na to da bi nas sneg kaj kmalu spet razveselil, sem vam pripravil okusne snežne kepice, ki pa bodo namesto v snežaku končale v vaših želodčkih.

PP-recept-snezne-kepice


Čas priprave: 15 min    Čas pečenja: 10     Skupaj: 25 min

Sestavine:

– 3 beljaki
– grški jogurt,
– kokosova moka,
– stevija

Priprava:

Beljakom dodamo žličko stevije in zmešamo v trd sneg. Nato narahlo vmešamo še žlico grškega jogurta in nekaj žlic kokosove moke. Nato na peki papirju oblikujemo kepice in jih pečemo pri 200° 10-15minut (da narahlo porjavijo).

Pa dober tek ;)

 

Pa še to!

Že pozanaš Popolno Prehrano? Poleg okusnih receptov ( kar 35 različnih na teden), ki so prilagojeni tvojim ciljem, prejmeš še tebi prilagojen nakupovalni listek za ugodne nakupe, povabilo za pridružitev zaprti Facebook skupini, 24/7 podpora ekipe, orodja za merjenje sprotnega napredka in primerjavo slik tvoje preobrazbe…

Skratka vse kar potrebuješ, da najhitreje in najlažje prideš do svoje sanjske postave.

Klikni tukaj in si poglej, kako izgleda tvoj idealni jedilnik:

=> www.popolnapostava.com/popolna-prehrana/kviz/

O AVTORJU

Avtor

Miha Geršič

Miha Geršič je soustanovitelj portala Popolna Postava o aktivnem in zdravem življenju, ki ga mesečno obišče več kot 100.000 bralcev, ter avtor uspešnic Popolna Vadba & Formula Popolne Postave. S svojo ekipo strokovnjakov je v boju z odvečnimi kilogrami pomagal že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam. Poglej več...»