Po večernem treningu se prileže dobra večerja in seveda zaslužen počitek.
Tokrat bo naša glavna sestavina brokoli, ki je heroj med zelenjavo. Vsebuje najboljši rastlinski vir v vodi netopnih prehranskih vlaknin, prav tako pa ima nizko energijsko vrednost, le 113,0436kJ (27 kcal) na 100 gramov.
Pa poglejmo ta odličen recept za večerno razvajanje.

PP-recept-pecen-brokoli-s-sirom


Čas priprave: 5 min    Čas pečenja: 20-40 min     Skupaj: 25-45 min

Sestavine:

– brokoli,
– olivno olje,
– kajenski poper,
– mozzarela,
– sol,
– rdeča paprika v prahu,
– čili (po želji).

Priprava:

Brokoli pred pripravo dobro operemo. Nato ga narežemo na manjše koščke in v posodi zmešamo s kajenskim poprom, soljo in olivnim oljem.
Vse skupaj razporedimo po pekaču in postavimo v predogreto pečico (200º). Brokoli s sirom pečemo od 20-40 minut (odvisno od želja).

Dober tek

Že poznaš Popolno Prehrano? Poleg okusnih receptov ( kar 35 različnih na teden), ki so prilagojeni tvojim ciljem, prejmeš še tebi prilagojen nakupovalni listek za ugodne nakupe, povabilo za pridružitev zaprti Facebook skupini, 24/7 podpora ekipe, orodja za merjenje sprotnega napredka in primerjavo slik tvoje preobrazbe…

Skratka vse kar potrebuješ, da najhitreje in najlažje prideš do svoje sanjske postave.

Klikni tukaj in si poglej, kako izgleda tvoj idealni jedilnik:

=> www.popolnapostava.com/popolna-prehrana/kviz/

PRIPOROČAMO

Popolna Prehrana

O AVTORJU

Avtor

Miha Geršič

Miha Geršič je soustanovitelj portala Popolna Postava o aktivnem in zdravem življenju, ki ga mesečno obišče več kot 100.000 bralcev, ter avtor uspešnic Popolna Vadba & Formula Popolne Postave. S svojo ekipo strokovnjakov je v boju z odvečnimi kilogrami pomagal že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam. Poglej več...»