Se pravi 15x dviganje nog, 15x potisk z rameni , 30x upogib trupa…

Ker vedno ponavljam, da je treba med vadbo uživati in se zabavati, te v današnji objavi čaka mini trening, ki bo razbil vsako rutino.  Lahko mi verjameš, ker se treningi med seboj razlikujejo. Tako je! Vsak dobi svojega. Kaj točno sem ti pripravil poglej v nadaljevanju na portalu Popolna Postava. Me zanima če si kos svoji vadbi.

 

-» Kako izoblikovati svojo sanjsko postavo v 90 dneh brez pretiranega odrekanja… »

Verjetno ni čisto jasno kako  lahko za vsakega pripravim drugačen trening, niti ne veste kaj počne za mano tabla in kaj pomenijo črke napisane v navpični  smeri. Če pogledate bolj točno pa lahko hitro vidite, da sta na tabli napisana moje ime in priimek.

Kakšen trening sem pripravil za vas je odvisno od črk v vašem imenu in priimku. Za vsako črko je določena posamezna vaja  in število ponovitev. Prav tako so črke tiste, ki določajo zaporedje vaj.

Da prejmete celotno »abecedo z dodatki«, se pravi z vajami in ponovitvami, obvezno prevzemite spodnjo tabelo. In ker vem, da že nestrpno čakate kakšen je vaš trening pa samo še tole. Sam osebno si tak trening, kot dodatek, privoščim vsaj enkrat tedensko. Prav tako merim, koliko časa »pišem« svoje ime in priimek in tako vidim kako napredujem.

Vem, da bo tale super trening popestril tvoj razpored aktivnosti zato je škoda, da ga ne bi še komu. Deli objavo s prijatelji ali pa jih označi kar v komentarju, da slučajno ne spregledajo objave. Prav tako vsi, ki uspešno z vajami napišete svoje ime in priimek, kliknite všeček in mi v komentar napišite, da ste zraven ;)

 

O AVTORJU

Avtor

Miha Geršič

Miha Geršič je soustanovitelj portala Popolna Postava o aktivnem in zdravem življenju, ki ga mesečno obišče več kot 100.000 bralcev, ter avtor uspešnic Popolna Vadba & Formula Popolne Postave. S svojo ekipo strokovnjakov je v boju z odvečnimi kilogrami pomagal že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam. Poglej več...»