Izpolni podatke in izračunaj svoj personaliziran jedilnik! 🍝🥗
Domov / Vadba / Posebej tebi prilagojena vadba za maksimalen rezultat
 

Posebej tebi prilagojena vadba za maksimalen rezultat

Predviden čas branja: 1 min
Napisal/a: Miha Geršič
Datum objave: 11/01/2016
Posebej tebi prilagojena vadba za maksimalen rezultat

Se pravi 15x dviganje nog, 15x potisk z rameni , 30x upogib trupa…

Ker vedno ponavljam, da je treba med vadbo uživati in se zabavati, te v današnji objavi čaka mini trening, ki bo razbil vsako rutino.  Lahko mi verjameš, ker se treningi med seboj razlikujejo. Tako je! Vsak dobi svojega. Kaj točno sem ti pripravil poglej v nadaljevanju na portalu Popolna Postava. Me zanima če si kos svoji vadbi.

 

-» Kako izoblikovati svojo sanjsko postavo v 90 dneh brez pretiranega odrekanja… »

Verjetno ni čisto jasno kako  lahko za vsakega pripravim drugačen trening, niti ne veste kaj počne za mano tabla in kaj pomenijo črke napisane v navpični  smeri. Če pogledate bolj točno pa lahko hitro vidite, da sta na tabli napisana moje ime in priimek.

Kakšen trening sem pripravil za vas je odvisno od črk v vašem imenu in priimku. Za vsako črko je določena posamezna vaja  in število ponovitev. Prav tako so črke tiste, ki določajo zaporedje vaj.

Da prejmete celotno »abecedo z dodatki«, se pravi z vajami in ponovitvami, obvezno prevzemite spodnjo tabelo. In ker vem, da že nestrpno čakate kakšen je vaš trening pa samo še tole. Sam osebno si tak trening, kot dodatek, privoščim vsaj enkrat tedensko. Prav tako merim, koliko časa »pišem« svoje ime in priimek in tako vidim kako napredujem.

Vem, da bo tale super trening popestril tvoj razpored aktivnosti zato je škoda, da ga ne bi še komu. Deli objavo s prijatelji ali pa jih označi kar v komentarju, da slučajno ne spregledajo objave. Prav tako vsi, ki uspešno z vajami napišete svoje ime in priimek, kliknite všeček in mi v komentar napišite, da ste zraven ;)

 


Deli na socialnih omrežjih

O Mihu

Napisal Miha Geršič, ki je soustanovitelj portala Popolna Postava o aktivnem in zdravem življenju, ki ga mesečno obišče več kot 100.000 bralcev, ter avtor uspešnic Popolna Vadba & Popolna Prehrana.

Preberi več o avtorju
KOMENTARJI
Vsi komentarji naših zvestih bralcev
S pravimi nasveti in informacijami zmore vsak - tudi ti!
Vpiši svoj email in prejemaj brezplačne nasvete, ki so pomagali že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam.
Bodimo prijatelji