Domov / Prehrana / Pozabljen skrivnostni napitek za uspešno preobrazbo
 

Pozabljen skrivnostni napitek za uspešno preobrazbo

Predviden čas branja: 1 min
Napisal/a: Miha Geršič
Datum objave: 29/06/2015
Pozabljen skrivnostni napitek za uspešno preobrazbo

Kakšen bi bil vaš odgovor če vas vprašam, katere so tri glavne želje ko govorimo o vaši postavi in počutju? Verjetno se ne motim, če izpostavim obilico energije, fit postavo in dolgo življenjsko dobo. In kakšen je osnovni pogoj za izpolnitev teh treh želja? Ni res, da je to zmerna prehrana, vadba ali pozitivno mišljenje. Skrivnost je v enem izmed vaših organov, na katerega pogosto pozabite. Kje točno, pa izveste na portalu Popolnapostava.com.

Že res, da temelj uspešne preobrazbe predstavlja kombinacija zmerne prehrane in redne telesne aktivnosti, vendar če želimo najti odgovor na prej zastavljeno vprašanje, moramo pogledati še nekoliko globlje. Kje se odvijajo tisti glavni procesi, zaradi katerih se počutite super, ste uspešni pri preobrazbi, imate dovolj energije za vse dnevne izzive in preprosto uživate?

Ključni procesi potekajo v prebavnem traktu, natančneje v vašem črevesju. Svetujem vam, da ne zanemarjate tega dejstva in z menoj ostanete do konca objave. Od vaše črevesne flore je namreč odvisno, koliko hranljivih snovi bo vaš organizem sploh vsrkal. V kolikor vaša črevesna flora ni, oziroma ne bo uravnotežena, lahko pozabite na vaše želje. Kaj vam pomagajo najbolj kakovostna živila, če vaš organizem iz njih ne more izvleči nujno potrebnih snovi za uresničitev vaših želja?

Brez skrbi! Kot radi rečemo je usoda v vaših rokah in ob upoštevanju naslednjega nasveta se lahko izognete številnim simptomom neuravnotežene črevesne flore, na primer prekomerni telesni masi, krčem, utrujenosti, raznim vnetjem, alergijam.

In na tem mestu se pojavi klasično vprašanje: »Kaj lahko še danes naredite za boljše počutje in super rezultat?« Nasvet je zelo preprost; za uravnoteženo črevesno floro je bistveno razmerje bakterij, ki naseljujejo vaš prebavni trakt in imajo ključno vlogo pri presnovi hrane. Na razmerje med temi, telesu prijaznimi mikroorganizmi, in tistimi, ki to niso, pa lahko vplivamo z uživanjem kakovostnih probiotikov.

Probiotiki so živi nepatogeni mikroorganizmi, ki jih najdemo v določenih živilih. Med njimi še posebej izstopa kefir. Gre za fermentiran mlečni izdelek, poznan tudi kot zdravilni napitek, ki blagodejno vpliva prav na črevesno floro. Poleg probiotikov pa vsebuje tudi številne hranilne snovi, kot so beljakovine, kalcij, vitamin B12, magnezij itd.

Da bo vaša presnova kakovostna in bo vaš organizem sposoben vsrkati vse ključne snovi, ki so pogoj za uspešno preobrazbo, super počutje in obilico energije, predlagam, da na svoj jedilnik umestite tudi kefir.

Privoščite si ga približno trikrat tedensko, lahko kot samostojen obrok, predvsem pa kot nadomestilo raznim jogurtom. Brez večjih težav si ga lahko privoščite tudi med predavanji, v službi, na poti itd. Za bolj pester okus pa lahko kefirju dodate še nekaj vaših najljubših semen in obrok je pripravljen.

Tako, pa smo uredili še našo prebavo, sedaj pa pridno migati. Dovolj je že 25 minut dnevno, kar dokazujejo rezultati mojih varovancev. Že več kot 3000 je takih, ki zaupa meni in moji formuli popolne postave. Želiš tudi ti super postavo? Ne pozabi se prijaviti na mojo mailing listo, kjer z vsemi bralci delim brezplačne nasvete in treninge …

… ter seveda super preobrazbe mojih članov. Ni boljše motivacije kot videti nekoga, ki upošteva enake nasvete kot ti, pa mu uspeva. Z nami nikoli nisi sam ;)

 


Deli na socialnih omrežjih

O Mihu

Napisal Miha Geršič, ki je soustanovitelj portala Popolna Postava o aktivnem in zdravem življenju, ki ga mesečno obišče več kot 100.000 bralcev, ter avtor uspešnic Popolna Vadba & Popolna Prehrana.

Preberi več o avtorju
KOMENTARJI
Vsi komentarji naših zvestih bralcev
S pravimi nasveti in informacijami zmore vsak - tudi ti!
Vpiši svoj email in prejemaj brezplačne nasvete, ki so pomagali že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam.
Bodimo prijatelji