Izpolni podatke in izračunaj svoj personaliziran jedilnik! 🍝🥗
Domov / Vadba / Predpoletni izziv! Ste pripravljeni?
 

Predpoletni izziv! Ste pripravljeni?

Predviden čas branja: 1 min
Napisal/a: Miha Geršič
Datum objave: 19/05/2014
Predpoletni izziv! Ste pripravljeni?

Ste pripravljeni na fantastično popestritev vaše preobrazbe? Če je vaš odgovor DA, potem morate pogledati današnjo objavo na portalu PopolnaPostava.com saj smo za vas pripravili predpoletni 4-tedenski  izziv, ki vas ne bo pustil hladne. Ste pripravljeni, da začnemo?


Ljudje preprosto obožujemo izzive. Zato sem se odločil, da za vas pripravim 4-tedenski  izziv, s katerim se lahko spopade prav vsak posameznik, ne glede na starost, spol ali fizično pripravljenost. Tekmovali boste s samim seboj in si dokazali, česa ste zmožni. Izziv je sestavljen iz treh preprostih vaj. Iz dneva v dan se bo spreminjalo število ponovitev, ki jih boste morali opraviti in izziv bo pridobival na svoji zahtevnosti. Pomembno je, da opravite predpisano število ponovitev,  ne glede na porabljen čas.

# 1 VOJAŠKI POSKOKI

Vsak dan boste izziv začeli z vojaškimi poskoki. Gre za nekoliko težjo vajo vendar brez panike. Pomembno je, da se potrudite po svojih najboljših močeh. Če bo slučajno vaja res pretežka, jo zamenjajte z navpičnimi poskoki.

# 2 POČEPI

Za krepitev spodnjega dela telesa bodo na sporedu klasični počepi. Bodite pozorni, da se s koleni v vodoravni smeri ne pomaknete preko konice stopal in da imate mišice nog ves čas čvrsto napete.

# 3 TREBUŠNJAKI

Zadnja vaja v sklopu izziva so trebušnjaki. Preprosto iztegnite roki, položite eno roko na drugo in se poskušajte v vodoravni smeri z rokama pomakniti čim dlje pri tem pa krčite trebušne mišice. V skrajni točki položaj zadržite za dobro sekundo. Koliko ponovitev boste morali opraviti na določen dan in kdaj je čas za počitek, izveste v spodnji tabeli. Lahko si jo tudi natisnete in prilepite na vidno mesto, da vam slučajno izziv ne uide iz spomina.

Vse kar potrebujete je volja in izvod Prepoletnega izziva, ki ga lahko prenesete zgoraj!

 


Deli na socialnih omrežjih

O Mihu

Napisal Miha Geršič, ki je soustanovitelj portala Popolna Postava o aktivnem in zdravem življenju, ki ga mesečno obišče več kot 100.000 bralcev, ter avtor uspešnic Popolna Vadba & Popolna Prehrana.

Preberi več o avtorju
KOMENTARJI
Vsi komentarji naših zvestih bralcev
S pravimi nasveti in informacijami zmore vsak - tudi ti!
Vpiši svoj email in prejemaj brezplačne nasvete, ki so pomagali že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam.
Bodimo prijatelji