Izberite svoj paket

-20%

1x Collagen

39,90 €

na izdelek

39,90 € 49,90 €

10 € prihranka!

NAROČI ZDAJ!

poštnina 3,90 €

-30%

NAJ IZBIRA

3x Collagen

34,90 €

na izdelek

104,70 € 149,70 €

45 € prihranka!

NAROČI ZDAJ!

brezplačna poštnina


-40%

6x Collagen

29,90 €

na izdelek

179,40 € 299,40 €

120 € prihranka!

NAROČI ZDAJ!

brezplačna poštnina

Izberite svoj paket

-40%

6x Collagen

29,90 €

na izdelek

179,40 € 299,40 €

120 € prihranka!

NAROČI ZDAJ!

brezplačna poštnina

-30%

NAJ IZBIRA

3x Collagen

34,90 €

na izdelek

104,70 € 149,70 €

45 € prihranka!

NAROČI ZDAJ!

brezplačna poštnina


-20%

1x Collagen

39,90 €

na izdelek

39,90 € 49,90 €

10 € prihranka!

NAROČI ZDAJ!

poštnina 3,90 €

60-dnevna garancija na zadovoljstvo

Preizkusi Golden Tree Premium Collagen Complex popolnoma brez tveganja. Če te v 60 dneh ne navduši, nam preprosto vrni prazno embalažo, mi pa ti povrnemo celotno kupnino - do zadnjega centa.

Kaj o Premium Collagen Complex pravijo uporabniki?

“ Kolagen moja prva jutranja rutina, ki dejansko deluje . Pred enim mesecem sem ga kupila in se na lastne oči prepričala ,da ima ta stvar zares učinek. Stara sem 41 let ,moja koža je začela sijati . Lasje rastejo, prej mi niso ,moja koža je bila suha in malo zgubana predvsem v predelu oči in v sredini čela . Po enem mesecu pa sem začela opažati spremembe ,ki jih lahko sami vidite . Brez besed 😀. Ko sem kolagen kupila , nisem pričakovala ničesa, zdaj lahko brez besed pokazem sliko❤❤ ..PREMIUM COLLAGEN COMPLEX ZARES DELUJE . "

Janja

preverjen kupec

“Kot obljubljeno pošiljam feedback za kolagen, ki ga pridno in redno pijem že mesec in pol. Rezultati so vidni, koža je bolj napeta, čvrsta tudi sodelavka me je vprašala, če sem menjala kremo. Torej ujela zadnji vlak. Kolagen premium sem svetovala tudi svojemu fantu, sestri in še tašči, ki ga ne more prehvaliti...pravi, da ne čuti več bolečin v sklepih (vsi ga redno pijemo). Mi se pomlajujemo. Tako da, IZDELEK JE TOP👍in DELUJE.

Lep pozdrav in le tako naprej.🤗💪 ”

Iris

preverjen kupec

“Po navadi ne dajem komentarjev, še posebej ne na Facebooku, ampak sem videla koliko punc sprašuje kako učinkuje premium kolagen … Sama se sploh nisem zavedala kako zelo mi je pomagal, dokler nisem zadnjič brskala po telefonu in vidla svoje stare fotke. WOW! Ne morem verjeti kok se opazi razlika. No, sej imam občutek, da je moja koža bolj čvsta, še posebej na rokah in nogah. Ampak res sem presenečena. Razliko sem še opazila na nohtih, da so bolj čvrsti in se ne plastijo več. Zdej ga jemljem dobra 2 meseca in komaj čakam kakšne rezultate mi še prinese. Fuuuul sem vesela da sem ga preizkusila 💜 ”

Maja

preverjen kupec

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali lahko Golden Tree Premium Collagen Complex uživam poleg ostalih prehranskih dopolnil?

Ne glede na to, katera prehranska dopolnila posameznik uživa, lahko Golden Tree Premium Collagen Complex doda k svoji dnevni rutini. Gre za navado, s katero v telo dodamo nekaj več beljakovin, ki pa nimajo negativnega vpliva na ostale snovi.

Ali moram Golden Tree Premium Collagen Complex uživati dlje časa?

Glede na to, da proizvodnja kolagena zaradi starosti, pestrega življenjskega sloga in slabih izbir z leti upada, je zaželeno, da rešitev Golden Tree Premium Collagen Complex postane del vsakdana. Tako bodo rezultati konstantni.

Lahko kolagen uživajo tako ženske kot moški?

Vsekakor! Ne glede na spol, naravo dela ali fizično pripravljenost je zaželeno, da kolagen uživajo vsi posamezniki, saj govorimo o zelo pomembnem faktorju, ki vpliva na kakovost samega življenja.

Skrbi me, da bom spet ob denar, če izdelek ne bo zadovoljil mojih pričakovanj.

Vsaka skrb je popolnoma odveč! Ker v svojo rešitev popolnoma zaupamo, smo pripravljeni vsakomur, ki v roku 60 dni ne opazi želenih rezultatov, brez dodatnih vprašanj in zahtev povrniti celotno kupnino. Celotno tveganje je na naši strani, zato ni kaj izgubiti.

Trenutno delam na tem, da bi se znebil/-a odvečnih kilogramov. Lahko uživanje kolagena poruši moj optimalen dnevni kalorični vnos?

Ne, ravno obratno!

Raziskave kažejo, da unikaten aminokislinski profil kolagena dejansko pomaga pri zatiranju apetita in s tem pripomore k lažji izgubi odvečnih maščob.

Hkrati pa priporočen dnevni vnos kolagena predstavlja samo 35 kalorij, kar je približno enako dvem grižljajem banane.

Ali je vaš izdelek narejen v Evropi?

Da! Vsi naši izdelki so proizvedeni v Evropi po najvišjih standardih.

Ali testirate vaš kolagen za vsebnost težkih kovin?

Seveda! Naš kolagen je preverjeno brez težkih kovin, pesticidov ali bakterij.

Kako naj uživam Premium Collagen Complex?

Priporočeno je, da dve priloženi merici Golden Tree Premium Collagen Complex-a zmešaš s kozarcem vode, limonado ali smoothijem.

Za maksimalen učinek je ključno, da rešitev uporabljaš vsak dan, enkrat dnevno. Kdaj tekom dneva je tvoja odločitev. Pomembno je, da ta navada postane tvoja dnevna rutina.

Golden Tree Premium Collagen Complex

Golden Tree kolagenski kompleks je visokokakovostna mešanica vseh 4 tipov kolagena, ki ne vsebuje GSO, težkih kovin ali drugih toksinov.

Kolagen je nujna beljakovina za mlad videz kože, močne nohte, zdravje las, sklepov in kosti.

ODDAJ NAROČILO

Golden Tree Premium Collagen Complex je slovenski izdelek, narejen po najvišjih evropskih standardih.

Proizvaja ga podjetje, ki skrbi za kontrolirano, tehnološko napredno proizvodnjo hrane in prehranskih dodatkov v sterilnem okolju. Podjetje je lastnik EKO certifikata, mednarodno priznanega niza standardov, ki zagotavljajo, da so živilski izdelki narejeni s poudarkom na varstvu okolja, ohranjanju biotske raznovrstnosti in odgovorni rabi energije in naravnih virov (tal in vode).

© PopolnaPostava.com - Vse pravice pridržane