Ker smo v želji, da pomagamo čim večjemu številu posameznikov pred kratkim še dodatno razširili zbirko uspešnih strategiji za oblikovanje postave in Formuli Popolne Postave ter Popolni Vadbi dodali še Popolno Prehrano, se v zadnjem času pojavlja veliko vprašanj v smislu…

… »Miha, res si želim oblikovat postavo, ampak ne vem, katera od razpoložljivih strategij je prava zame.«

Zato je padla odločitev, da razjasnim stvari, ti povem, v čem se programi med seboj razlikujejo in ti pomagam pri pomembni odločitvi.

FORMULA POPOLNE POSTAVE

Formula Popolne Postave je celovit koncept namenjen preobrazbi. Glavni poudarek je na prehrani, saj program, poleg ostalih elementov, kot so:

– priročnik,
– bonus vsebine (e-priročniki)
– orodje za merjenje napredka,
– TLT vadbe,
– članstvo v zaprti facebook skupini itd.,

vsebuje tudi persoanliziran jedilnik, s pomočjo katerega posameznik točno ve, kaj, kdaj in koliko česa je zdravo pojesti.

Na področju vadbe pa Formula Popolne Postave pušča precej svobode. Kljub temu, da te znotraj programa čakajo treningi, ki so podprti s prikazom vaj, ti niso oblikovani kot vodena vadba, ki ji lahko istočasno slediš, ampak si treninge ogledaš po delčkih in jih poljubno umestiš na svoj urnik.

Komu je Formula Popolne Postave namenjena?

Formula je namenjena predvsem tistim, ki pri razporedu treningov obožujejo svobodo, hkrati pa potrebujejo točna navodila s področja prehrane, ki so ključna, če želimo oblikovati postavo.

=> https://www.popolnapostava.com/formula/

POPOLNA VADBA

Kljub temu, da je končni cilj Popolne Vadbe enak, se pravi oblikovanje čvrste, fit postave, pa je koncept precej drugačen od tistega znotraj Formule.

V ospredju programa Popolna Vadba, so poleg nasvetov o uravnoteženi in zdravi prehrani predvsem treningi, ki jih lahko izvajaš istočasno ob dogajanju na ekranu. To pomeni, da vse treninge oddelamo skupaj in poskrbimo za vso potrebno motivacijo tako, da si lahko popolnoma brez skrbi.

Treningi so razdeljeni v različne nivoje, kar pomeni, da postopoma napreduješ, obremeniš vse mišične skupine, spoznaš vse gibalne vzorce in več kot 160 različnih vaj.

Vodene treninge lahko spremljaš na telefonu, televiziji, tablici ali računalniku in so podprti z vsemi navodili, ki jih potrebuješ. Prav tako jih lahko izvajaš kjerkoli si.

To pomeni, da upoštevaš vadbeni program, ki te popelje od začetka do konca preobrazbe in s pomočjo treningov oblikuješ najbolj fit postavo svojega življenja.

Komu je Popolna Vadba namenjena?

Popolna Vadba je namenja predvsem posameznikom, ki so pripravljeni slediti točno določenemu razporedu treningov z namenom, da v čim krajšem času porabijo odvečno obloge in hkrati oblikujejo čvrsto, fit postavo.

Upam, da je sedaj jasno…

Kaj naredi Popolno Vadbo tako učinkovito in zakaj se tako drastično razlikuje od drugih vadbenih programov, si lahko pogledaš v tem video posnetku:

=> https://www.popolnapostava.com/popolna-vadba/

POPOLNA PREHRANA

Za razliko od že omenjenih programov, pa Popolna Prehrana premore čisto svoje specifične karakteristike. Kljub temu, da o prehrani ogromno povemo že v Formuli Popolne Postave, smo se odločili, da na tem ključnem področju stopimo še stopničko više.

Oblikovali smo mesečni program personaliziranih jedilnikov, ki so kreirani posebej zate, saj upoštevajo tvojo:

– starost,
– spol,
– višino,
– trenutno težo,
– stopnjo aktivnosti,
in
– glavni cilj.

Glede na vse oddane podatke določimo optimalno razmerje med makrohranili in idealni kalorični vnos, na račun katerega v najkrajšem možnem času prideš do želenega rezultata.

Vsak teden ti pošljemo 35 svežih receptov, ki so opremljeni s količinami in navodili za pripravo.
To pomeni, da točno veš, kdaj, kaj in koliko česa pojesti, hkrati pa brez težav pripraviš ogromno novih kuharskih umetnin.

Komu je Popolna Prehrana namenjena?

Program Popolna Prehrana je namenjena posameznikom, ki imajo točno določen cilj in se želijo maksimalno osredotočiti na področje prehrane ter v celoti izkoristiti njen potencial.

Glavni fokus je na zdravem, uravnoteženem predvsem pa raznolikem jedilniku, ki je opremljen z vsemi potrebnimi informacijami, kar pomeni, da posameznika korak za korakom popeljemo čez vse glavne tedenske obroke. Tako poskrbimo, da je vpliv personaliziranega jedilnika na samo preobrazbo maksimalen.