Nedavno mi je pisala moja varovanka in zdravnica Simona…

Kako ji je z mojimi nasveti iz Formule Popolne Postave uspelo izgubiti 12 kilogramov…

In, da je na odlični poti do svojega cilja!

[SLIKA] Zdravnica Simona izgubila 12 kg s Formulo Popolne Postave

Simona piše:

“Sem zdravnica družinske medicine, tako,  da bi vse o zdravi prehrani in zdravem življenjskem slogu, morala že vedeti. No, saj sem tudi vedela, je pa razlika med teorijo in prakso. Sama sem po poroki, pred 18 leti, postopoma pridobivala na telesni masi (prej sem bila vedno bolj med suhimi). Ko sem se prvič zavedla, da bo treba nekaj narediti, sem poskušala najprej s 14- dnevno hitro, nizkokalorično dieto in seveda je bil rezultat zelo kratkotrajen. Podobno sem potem še enkrat poskusila z ločevalno, pa so kilogrami prav tako, zelo hitro, prišli nazaj. Takrat sem se odločila, da se ne grem nobene diete več. Poskušala sem z več gibanja, z odpovedovanjem sladkarijam, a nisem zdržala več kot par dni brez sladkega. Če ne drugo, je bila pa Nutela na kruhu. Tako sem se vedno bolj vrtela v začaranem krogu, želja nekaj narediti, razočaranje, ker spet nisem, tolažba s čokolado.. . Od 64 kg ob poroki, sem pristala na 92. Ko sem enkrat malo bolj resno pogledala vabilo za 90-dnevni izziv, sem poskusila kar takoj narediti prvi set vaj izziva. Bile so mi zelo všeč. Ob tem sem še prebrala in pogledala vabilo za nakup FPP in sem se kar odločila. Vedela sem, da bom bolj resna, če bom vedela, da sem za to nekaj plačala. In sem začela. Že po prvem tednu sem bila zelo prijetno presenečena, predvsem zaradi bistvenega zmanjšanja obsega pasu in bokov, pa tudi, ker sem imela veliko več energije in skoraj nobene želje več po sladkarijah. To še vedno traja in tega sem res zelo vesela. No, po 14 dneh je prišel nov 60-dnevni izziv in sem delala po njem. Vaje sem sicer delala po krožnem tipu, vsako po 1 minuto s 6 ponovitvami, za potep pa je bil tek, kolesarjenje ali hoja v hribe. Moj cilj še ni dosežen ( sedaj sem nekje na 78 kg), rada bi še izgubila nekaj maščobe na stegnih in še učvrstila telo. Že zdaj pa sem 200 procentov bolj zadovoljna s sabo, kot sem bila. Seveda še naprej nadaljujem s prehrano po FPP , z gibanjem, kombinacijo TLT doma in aerobno aktivnostjo. Zelo sem vesela tega, da si lahko predstavljam živeti na tak način ves čas in ne samo npr. 3 mesece. Torej, hvala še enkrat ekipi FPP in pa članom zaprte Facebook skupine, ki so res prava motivacijska bomba. Hvala pa tudi možu in hčerki, ki me pri moji preobrazbi podpirata. “ – Simona Š.

Iz njenega pisma me je najbolj navdala 1 misel, ki jo moram nujno deliti s teboj…

Razlika med teorijo in prakso…

Simona pravi:

“Sem zdravnica družinske medicine, tako, da bi vse o zdravi prehrani in zdravem življenjskem slogu, morala že vedeti. No, saj sem tudi vedela, je pa razlika med teorijo in prakso…”

Kolikokrat se je to zgodilo tebi?

Da si rečeš: “Pa saj vem kako zdravo živeti…”

Ampak ti tega nikoli ne uspe spraviti v prakso?

Dobro poznam ta problem, saj so se z njim srečali vsi moji varovanci predno so začeli s Formulo Popolne Postave.

V Formuli Popolne Postave sem namreč združil čisto vse trike in nasvete, ki jih potrebuješ za popolno telesno preobrazbo, korak za korakom.

Povdarek je na korak za korakom, saj le tako lahko zagotovim, da vso teorijo spraviš v prakso in dosežeš svojo sanjsko postavo.

Skupaj z mojo ekipo in zaprto skupnostjo FPP ti stojimo ob strani od začetka do konca preobrazbe.

Zato tudi, ko pade motivacija, veš, na koga se lahko obrneš.

Izzivam te, da preizkusiš mojo Formulo Popolne Postave popolnoma brez tveganja…

Slediš vsem mojim nasvetom korak za korakom in, če po 30 dneh ne bo želenih rezultatov,
ti bom vrnil denar v celoti in poleg tega še podaril dodatnih 50 eurov za tvoj vloženi trud.

Ja, tako močno verjamem v delovanje moje formule!

Preizkusi Formulo Popolne Postave, korak za korakom, na moje tveganje in se prepričaj o delovanju na lastne oči ter, če po 30 dneh ne bo želenih rezultatov, ti bom vrnil celotno kupnino, plus podaril ti bom dodatnih 50 eur na tvoj bančni račun.

Pošteno, kajne?

Konec koncev je Formula Popolne Postave pomagala že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam in ne vidim razloga, zakaj ne bi pomagala tudi tebi.

Si za?

Sprejmeš moj izziv?

Klikni tukaj in začni še danes:

=> https://www.popolnapostava.com/formula/

 

Lep pozdrav,

Miha Geršič
Avtor uspešnice Popolna Vadba

mihagersic-new

PRIPOROČAMO

Popolna Vadba

O AVTORJU

Avtor

Miha Geršič

Miha Geršič je soustanovitelj portala Popolna Postava o aktivnem in zdravem življenju, ki ga mesečno obišče več kot 100.000 bralcev, ter avtor uspešnic Popolna Vadba & Formula Popolne Postave. S svojo ekipo strokovnjakov je v boju z odvečnimi kilogrami pomagal že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam. Poglej več...»