Pred kratkim sem na svojem Facebook profilu objavil sliko mojega napredka v sklopu 60-dnevnega izziva za poletno postavo. Po objavi so se pojavila vprašanja v čem je glavna skrivnost sixpacka oziroma izklesanih trebušnih mišic. In ker z vami delim najbolj učinkovite nasvete, je prišel čas, da na portalu Popolna postava razkrijem tudi to skrivnost. Ostanite z mano in v naslednjih nekaj minutah spoznajte način, ki bo poskrbel za top rezultat.

Če želite res lepo izoblikovan trebuh, je zelo pomembno da trebušne mišice redno obremenjujete. Zato sem sestavil trening, ki ga lahko priključite čisto vsaki telesni aktivnosti. Lahko tečete, kolesarite, trenirate v fitnes centru, ni važno. Ko končate s svojo najljubšo telesno aktivnostjo, si preprosto vzemite še dobrih deset minut in trening, ki vas čaka, bo poskrbel za izklesan trebušček.

Pred vami je kratek, intenziven in izredno učinkovit trening trebušnih mišic. Telefon imate ob sebi lahko samo zato, da boste odštevali sekunde. Brez skrbi, ostale »nujne obveznosti« kot so Facebook, Instagram, sporočila itd. bodo počakale. Celoten trening je sestavljen iz petih vaj, ki jih boste izvajali po trideset sekund. Celoten krog teh petih vaj boste ponovili štirikrat. Med vsakim krogom si privoščite pol minute počitka za osvežitev.


VAJA 1 – PRITEG KOLEN Z IZTEGOM NOG V SVEČO

1Da je trening res tisto kar potrebujete, bo pokazala že prva vaja. Priteg kolen z iztegom nog v svečo je vaja, ki jo bomo izvajali leže. Začeli bomo tako, da bomo iztegnjene noge nekoliko dvignili od podlage in začeli meriti čas. Iz začetnega položaja bomo pokrčene noge pritegnili na prsni koš, jih nato iztegnili v navpični smeri in po isti poti vrnili v začetni položaj. Z rokami se upremo ob podlago ter pazimo, da vajo izvajamo pravilno.


VAJA 2 – UPOGIB TRUPA Z DVIGNJENIMI NOGAMI

2Po tridesetih sekundah bomo zamenjali vajo. Še vedno smo v ležečem položaju, le da pri drugi vaji pokrčimo noge do pravega kota in jih ne premikamo. Zamenjali bomo smer gibanja, kar pomeni da bomo v tem primeru prsni kož približali kolenom in ne obratno. Bodite pozorni, da trup upognete in ne dvignete. Da bo trening učinkovit, je pomembno da krčite trebušne mišice.


VAJA 3 –IZMENIČNO PRIMIKANJE KOLEN

3Tretja vaja je izmenično primikanje kolen. Po minuti se bomo dvignili iz ležečega položaja ter se uprli na dlani in prste nog. Iz začetnega položaja bomo izmenično primikali kolena h komolcem. Bodite pozorni, da je hrbet lepo poravnan in da so komolci rahlo pokrčeni. Naj se vam nikamor ne mudi, ker vaja ni tako preprosta kot zgleda na prvi pogled.


VAJA 4 – ZAPIRANJE KNJIGE

4Četrti polminutni interval je namenjen zapiranju knjige. Ne gre za klasično vajo, ki jo večina od vas že pozna, temveč njeno spremenjeno in učinkovitejšo različico. Usedli se bomo na tla, dvignili in pokrčili noge ter iztegnili roke. Iz začetnega položaja bomo nekoliko iztegnili noge in prsni koš odmaknili od kolen, kolikor pač gre. V skrajnem položaju bomo zadržali dobro sekundo in se po tem vrnili v začetnega. Mogoče boste nekoliko težje ujeli ravnotežje, ampak ravno v tem je bistvo nadzorovanega gibanja.


VAJA 5 – MOST NA ENI NOGI

5Ker pa ne gre brez statične vaje, bo zadnja vaja posameznega kroga most na eni nogi. Vem, da je že most na dveh nogah zelo zahtevna vaja ampak za prave rezultate moramo izvajati tudi prave vaje. Pri tej vaji se upremo na podlahti in konice prstov ter dvignemo zadnjico. Pri odmiku medenice od podlage ni treba pretiravat. Trup je skoraj v vodoravnem položaju s podlago, čvrsto napet hrbet pa poravnan. Po končanem intervalu je na vrsti pol minute za osvežitev.


VAJA 1 – 30 sec
VAJA 2 – 30 sec
VAJA 3 – 30 sec
VAJA 4 – 30 sec
VAJA 5 – 30 sec
Počitek – 30 sec

Ponovimo 4x

Si želiš vodene vadbe kar v tvoji dnevni sobi?

slider-vadba-miha-tvPo enem letu raziskovanj in izboljšav smo z mojo ekipo sestavili prvo, najučinkovitejšo vodeno vadbo v Sloveniji, ki smo jo zasnovali po vseh načelih znanstveno dokazanih konceptov za maksimalno izgubo odvečne maščobe in oblikovanje čvrste, fit postave.  

Imenuje se Popolna Vadba!

Verjamem, da te bo Popolna Vadba navdušila, saj za trening potrebuješ manj kot 30 minut in jo lahko izvajaš kjerkoli in kadarkoli.

Doma ali na poti.  Brez dodatnih pripomočkov in opreme.

Namenjena je tako čistim začetnikom, ki so popolnoma brez kondicije, kot tudi posameznikom, ki so v najboljši formi svojega življenja.

Sam program je namreč sestavljen iz 3 različnih nivojev, ki bodo poskrbeli, da takoj ko dosežeš določeno formo, tam ne ostaneš, ampak te čaka naslednji izziv za stalen napredek.

Klikni tukaj in poglej:
=> popolnapostava.com/popolna-vadba/


Preden se lotite tega super treninga, pa ne pozabi, da je del skrivnosti tudi v pravilni in zmerni prehrani, zato te tvoj personaliziran jedilnik čaka v moji Popolni Prehrani, kjer vsak teden prejmeš 35 različnih receptov, vse sestavine pa so že odmerjene za to, kar si želiš doseči.

To je sigurno najlažji način, kako preobraziš svoje sposobnosti v kuhinji, odkriješ ogromno paleto različnih receptov in hkrati prideš do svoje popolne postave.

Te zanima več?

Skoči sem in reši ta kratki kviz, ki ti pokaže, kako točno izgleda tvoj idealni jedilnik:

=> www.popolnapostava.com/popolna-prehrana/kviz

Ne verjameš? Kaj praviš na preobrazbe, ki so jih dosegli? Komaj čakam da se mi pridružiš tudi ti in oblečeš svojo sanjsko postavo!

Imaš vprašanje? Ne odlašaj in mi piši na info@popolnapostava.com. Z ekipo Popolne postave ti bomo z veseljem svetovali in pomagali.

PRIPOROČAMO

Popolna Vadba

O AVTORJU

Avtor

Miha Geršič

Miha Geršič je soustanovitelj portala Popolna Postava o aktivnem in zdravem življenju, ki ga mesečno obišče več kot 100.000 bralcev, ter avtor uspešnic Popolna Vadba & Formula Popolne Postave. S svojo ekipo strokovnjakov je v boju z odvečnimi kilogrami pomagal že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam. Poglej več...»