Bodiva odkrita za minutko…

Ali si tudi ti še vedno lažeš?

Da poješ samo še ta nezdrav prigrizek?

Da so drugi krivi za tvojo postavo?

Da nimaš časa?

Da jutri pa zares začneš?

Tudi moja varovanka Metka si je pripovedovala take in drugačne zgodbe…

Dokler se ni odločila in prenehala lagati sama sebi enkat za vedno.

Poglej kaj ji je uspelo, ko je končno sprejela odločitev in začela:

metkab720

Metka pravi:

“Že od malega sem se ukvarjala s športom, praktično celo svoje življenje sem bila res zelo aktivna. Pred še ne dvema letoma, pa sva se s fantom selila v svoje stanovanje, začela sem s faksom,…

Imeli smo ogromno dela in mislim, da je to glavni vzrok, da sem res večino časa posegala po nezdravi hrani, skoraj nič gibala,… nato sem imela še težave v šoli in tudi težave s svojo samopodobo. Nekako sem se po vsemu temu zaprla vase in večino časa sede ali leže preživela doma z nezdravo hrano. Jedla nisem zdravo, nič zelenjave, zelo malo sadja. Zredila sem se za 12kg (imela sem jih 62). Tolažila sem se, da jaz pač ne bom hujšala in glede na to kaj jem, saj se živi samo enkrat, da mi je vseeno kako izgledam.

Torej lagala sem sama sebi.

Decembra sem ugotovila, da tako ne bo šlo več naprej, brskala sem po internetu in iskala meni najbolj primerne načine, s katerimi bi lahko izgubila pridobljene kg, ki so se nabrali v dobrem letu in pol, in slučajno naletela na FPP. No, to pa je bila pika na i. Takrat sem se odločila, da naročim dvd in vse ostalo. Ko je pošiljka prispela, sem vedela, da je to to.

Prebrala sem vse o FPP, na spletni strani, knjižici, fb,…VSE!

Ko sem videla, da pri drugih zadeva zares deluje, me je popolnoma zmotiviralo. Ker pa sem vedela, da vse nebo šlo tako hitro (navade so pač le navade), sem se odločila da v decembru začnem pri prehrani. V svojo prehrano sem postopoma začela vnašati več sadja, nato zelenjave, migala sem pa kakor mi je dopuščal čas oz. bolj malo 2x tedensko. Tako sem do februarja 2016 izgubila le 2kg. Ko sem videla, da tako, do željenih rezultatov ne bom prišla, sem se odločila, da moram spremeniti celoten pristop in se ne vdati, če takoj ne bo rezultatov. Konec februarja je bil zame tisti prelomen. Nisem obupala, striktno sem se držala jedilnika in vadbe TLT (ter ostalih izzivov).

In naj povem, da ko sem prvič zagledala razliko po enem tednu, sem bila odločena, da je to to in ne odneham.

Slikala sem se vsak teden, ob vaganju in merjenju. In ko sem vsak teden videla kakšnen je bil napredek, je bila to zame najboljša motivacija. Po enem mesecu, res trdega dela, odrekanj, pravilnem prehranjevanju, so bili rezultati tu. V enem mesecu sem dobila toliko energije, zagona,…Vseeno sem se seveda sem in tja pregrešila, pa se nisem preveč sekirala, sem naredila nato kakšno vajo več. Ko sem moj prvi zastavljen cilj (55kg) dosegla, sem bila presrečna, nisem mogla verjeti, da mi je uspelo. Na koncu sem izgubila vsega skupaj 12kg.

In na koncu lahko rečem, da mi je FPP zares SPREMENILA ŽIVLJENJE!

Postala sem čisto druga oseba, veliko bolj pozitivna, srečna, zadovoljna sama s seboj, neverjetno polna energije, šola mi gre več kot odlično in še in še.

Za vse to pa sem moram zahvaliti tudi celotni ekipi FPP, ki vedno pridno in odgovorno skrbi za nas člane (preko mailov, fb strani,…). Ko sem imela kakšno vprašanje sem vedno odgovor prejela zelo hitro in bla z njim več kot zadovoljna. Vzdušje ekipe in seveda tudi ostalih članov FPP je neverjetno dobro! Taka motivacija, prijateljstvo in spodbujanje, ki ga nisem začutila še nikjer.

No naj še povem, da so me vsi spraševali kako mi je to uspelo, in sedaj s FPP-jem spreminjata svoje življenje tudi dve prijateljici.

Kljub temu, da mi je cilj že uspelo doseči pa lahko z gotovostjo trdim, da bom še vedno ostala del FPP, saj me je gibanje in zdrav način življenja zares zasvojil! Ker vem, da mi je uspelo kar mi je, se šele zdaj zavedam, da mi lahko uspe v življenju tudi vse ostalo, ampak le s trdim delom!

Hvala še enkrat Miha in celotna ostala ekipa!” – Metka B.

Ali imaš končno dovolj?

Si za, da skupaj rečeva konec sprenevedanju?

Jaz in moja ekipa smo tukaj, da ti pomagamo na poti do tvoje sanjske postave.

Formula Popolne Postave je pomagala Metki spremeniti življenje za vedno in ne vidim razloga, zakaj ga ne bi tudi tebi.

V moji Formuli Popolne Postave sem združil čisto vse trike in nasvete, ki jih potrebuješ za popolne telesno preobrazbo v 90 dneh.

In škoda bi bilo zapravljati čas in denar za neučinkovite metode, ki ne delujejo.

Imaš mojo 100% garancijo na delovanje.

Kar pomeni, da lahko Formulo Popolne Postave preizkusiš na svoje lastne oči, popolnoma brez tveganja.

Sledi mojim preprostim nasvetom in v kolikor v 30 dneh ne opaziš željenih rezultatov, mi to sporoči, jaz pa ti bom brez vprašanj vrnil denar.

Velja?

Lahko ti še zaupam, da večina mojih varovancev v prvem tednu uporabe izgubi 1-2 kilograma.

Formulo Popolne Postave lahko torej brez tveganja naročiš in preizkusiš tukaj:

=> https://www.popolnapostava.com/formula

Komaj čakam, da slišim tvojo zgodbo o uspehu!

 

Na tvoj uspeh,

Miha Geršič
Avtor uspešnice Formula Popolne Postave

mihagersic-new

PRIPOROČAMO

Popolna Vadba

O AVTORJU

Avtor

Miha Geršič

Miha Geršič je soustanovitelj portala Popolna Postava o aktivnem in zdravem življenju, ki ga mesečno obišče več kot 100.000 bralcev, ter avtor uspešnic Popolna Vadba & Formula Popolne Postave. S svojo ekipo strokovnjakov je v boju z odvečnimi kilogrami pomagal že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam. Poglej več...»