Sleep Well

Za globlji in hitrejši spanec od prve noči.

 • Zaspi lažje in hitreje.
 • Preženi nočno zbujanje.
 • Izboljšaj kakovost in dolžino spanca.
 • Spi globoko in se zjutraj zbudi prerojen/-a.
 • Imej več koncentracije in energije čez cel dan.

Vsebuje samo 100% naravne sestavine, brez stranskih učinkov.

 • Trenutna razpoložljivost:
 •     Omejena zaloga
 • Tveganje razprodaje zaloge:
 •     Veliko

Izberite svoj paket

-25%

1x Sleep Well

29,90 €

na izdelek

29,90 € 39,90 €

10 € prihranka!

NAROČI ZDAJ!

poštnina 3,90 €

-37%

NAJ IZBIRA

3x Sleep Well

24,90 €

na izdelek

74,70 € 119,70 €

45 € prihranka!

NAROČI ZDAJ!

brezplačna poštnina


-50%

6x Sleep Well

19,90 €

na izdelek

119,40 € 239,40 €

120 € prihranka!

NAROČI ZDAJ!

brezplačna poštnina

Brezplačno darilo ob nakupu Golden Tree Sleep Well

Če danes naročiš svojo zalogo Golden Tree Sleep Well, ti ob naročilu brezplačno pošljem še priročnik nasvetov za boljši spanec.

Priročnik vsebuje 7 najučinkovitejših nasvetov za boljši spanec, ki ti bodo pomagali, da zapiš lažje in hitreje, preženeš nočno zbujanje, izboljšaš kakovost in dolžino spanca, spiš globoko in se zjutraj zbudiš prerojen/-a, imaš več koncentracije in energije čez cel dan.

V njem razkrijem:

 • kako moraš urediti svoj spalni prostor,
 • katerih jedi absolutno ne smeš jesti, če se želiš dobro naspati,
 • česa nikoli ne smeš jesti in početi pred spanjem in
 • še ogromno drugih učinkovitih nasvetov, ki ti bodo pomagali hitro in globoko spati.

60-dnevna garancija na zadovoljstvo

Zaspi kot dojenček ali pa vrnem denar!

Preizkusi Golden Tree Sleep Well popolnoma brez tveganja. Če v 60 dneh od začetka uporabe tvoje težave s spancem ne minejo, preprosto vrni prazno embalažo, mi pa ti povrnemo celotno kupnino - do zadnjega centa.

Kaj o Sleep Well pravijo uporabniki?

“Tudi jaz sem imela možnost testirati Sleep Well tablete in moram povedat, da sem zelo zadovoljna. Ponavadi sem v stresnem obdobju pred spanjem popila baldrijanove kapljice, ki so me lepo pomirile.

Tabletke so veliko bolj praktične za konzumiranje, moj spanec pa je, tudi če je krajši, kot bi si želela, zelo kvaliteten. Zbudim se bolj spočita. Bravo ekipa za super produkt ☺ "

Tia Trampuš

preverjen kupec

“Tole je vrhunsko. ☺

Zbudim se spočita, ponoči se ne zbujam več in spim trdno. Imam posledično tudi več energije.

Najbolj se pozna tiste dneve ko grem iz pop. izmene na dop. kar pomeni da spim praktično 6ur na noč ampak kljub temu se zbudim naspana 🙊 😍

Monika Ocepek

preverjen kupec

“Odkar jemljem kapsule Sleep Well, je moj kuža se bolj srečen. Zakaj?

Ker ga ne zbujam ponoči, saj ga ne slišim smrčati 😀 Spim namreč tako trdno in se nič ne zbujam 🙂

Hvala Miha in ekipa, zmagali ste 🙂 🤘

Eva Dugar

preverjen kupec

Pogosta vprašanja in odgovori

Sleep Well je namenjen vsem, ki trpijo za različnimi oblikami nespečnosti. Če zvečer ne moreš hitro zaspati, ne spiš dovolj globoko, se sredi noči ali prezgodaj zjutraj zbujaš, potem ti Sleep Well lahko pomaga do bolj kakovostnega, daljšega in globljega spanca.
Vsaka škatlica vsebuje 60 kapsul Sleep Well. Priporočena uporaba je 2 kapsuli 1 uro pred spanjem, kar pomeni, da ena škatlica zadošča za 30 dni uporabe.
Sleep Well vsebuje vsa ključna mikrohranila, ki pripomorejo k sproščanju in umirjanju telesa. To pomeni, da se naše telo in misli lažje umirijo in zato prej zaspimo. Semena afriškega črnega fižola vsebujejo naravno sestavino 5-HTP, ki je nujno potrebna za sintezo hormona spanca - melatonina.

Baldrijan in melisa pomagata pri zmanjševanju stresa in anksioznosti, sivka in hmelj učinkujeta na nevrotransmiter GABA in s tem umirjata živčni sistem.

Višnja montmorency vsebuje naravno prisoten hormon spanca melatonin, ki uravnava cirkadiani ritem in pomaga kakovostneje in hitreje spati. L-teanin vpliva na raven seratonina in dopamina in s tem sprošča telo in niža raven stresa. Magnezij pa pomaga uravnavati notranjo biološko uro in izboljša kakovost spanca.
Ne. Sleep Well je mešanica 8 naravnih sestavin, ki spodbujajo sproščanje in s tem lažji in globlji spanec. Sleep Well nima stranskih učinkov in ne povzroča odvisnosti za razliko od zdravil, ki so na voljo v lekarnah.
Sleep Well ne vsebuje čistega sintetičnega melatonina, ki je prisoten v večini lekarniških zdravil. Vsebuje pa naravni izvleček Montmorency višenj (Prunus cerasus), ki je eno izmed redkih živil, ki vsebuje naravni melatonin.
Sleep Well je priporočljivo začeti uporabljati takoj, ko se prvič pojavi nespečnost ali slaba kakovost spanca. Odrasli eno uro pred spanjem vzamejo 2 kapsuli z 200 ml vode.

Z uporabo Sleep Well je priporočljivo nadaljevati tudi po tem, ko nespečnost izgine, saj pomaga vzdrževati cirkadni ritem v ravnovesju.
Sleep Well pripomore k urejanju in vzdrževanju zdravega cirkadnega ritma, zato ga je priporočljivo uporabljati vsak večer. Naši novi varovanci najraje vzamejo 3 škatlice ob prvem nakupu. Tisti, ki so z nami že nekoliko dlje, pa ponavadi naročijo 6 škatlic in prihranijo z našim količinskim popustom.
V času nosečnosti in dojenja uporabo prehranskega dopolnila Golden Tree Sleep Well odsvetujemo, saj do danes niso bile opravljene raziskave, ki bi prinesle celosten odgovor v povezavi z vsemi začimbami in zelišči, ki so sestavni del rešitve. Čeprav gre za 100 % naravne sestavine, previdnost v času nosečnosti in dojenja ni nikoli odveč.

Če so težave s spanjem izrazite, svetujemo, da se o uporabi prehranskega dopolnila posvetujete z osebnim zdravnikom, ki natančno pozna vašo trenutno situacijo in je tisti, ki poda končni odgovor.
Spanec je v veliki meri odvisen od našega cirkadnega ritma. Če je ta v kaosu, ga je skoraj nemogoče čez noč postaviti v red. Kljub temu Sleep Well pomaga lažje, hitreje in bolje spati že prvi večer, poln potencial pa se pokaže po vsaj 30 dneh uporabe.

Vsebuje mešanico naravnih in nujnih mikrohranil, ki pripomorejo k urejanju in vzdrževanju zdravega cirkadnega ritma, zato je z uporabo priporočljivo nadaljevati tudi po tem, ko izginejo simptomi nespečnosti.
Tako dolgo, kot potrebuje tvoje telo, v povprečju pa od 7 do 9 ur.
Sleep Well je varna in naravna mešanica brez stranskih učinkov, ki ne povzroča odvisnosti. Tako kot pri vsakem prehranskem dopolnilu je treba ob pojavu neželenih učinkov z uporabo prekiniti in se posvetovati z zdravnikom.
Vsebina kapsule: izvleček baldrijana v prahu, izvleček navadne melise v prahu (4 % rožmarinske kisline), izvleček navadnega hmelja v prahu, izvleček afriškega črnega fižola v prahu (98 % 5-HTP), koncentrat višnje 50:1 v prahu (cherry pure®), cvet sivke v prahu, magnezijev citrat, L-teanin, sredstvo proti sprijemanju magnezijev stearat; Kapsula: hidroksipropilmetil celuloza, rastlinskega porekla.
Da. Z edinstveno formulacijo smo poskrbeli, da je Sleep Well primeren tako za vegetarijance kot vegane.
Ne. Sleep Well je na voljo samo v naši spletni trgovini.
S tem smo poskrbeli, da je izdelek cenejši, saj do tebe pride direktno, brez posrednikov. S to posebno ponudbo, ki jo lahko izkoristite samo na tej strani, si Sleep Well lahko zagotovite po najnižji možni ceni.
Čeprav ni nobenih znanih težav, ki bi jih Sleep Well lahko povzročal pri jemanju ostalih zdravil, priporočamo, da se pred uporabo vedno posvetuješ s svojim zdravnikom.

Vsak posameznik je drugačen in zato je pomembno, da se pred začetkom jemanja novega prehranskega dodatka vedno pogovoriš s svojim zdravnikom.

Golden Tree Sleep Well

Golden Tree Sleep Well te zaziblje v sladek spanec z mešanico 8 naravnih sestavin, ki ne povzročajo stranskih učinkov ali odvisnosti.

Sleep Well pomaga zaspati lažje in hitreje, prežene nočno zbujanje, izboljša kakovost in dolžino spanca, da se zjutraj zbudiš prerojeno, ter imaš več koncentracije in energije čez cel dan.

Sleep Well je slovenski izdelek, narejen po najvišjih evropskih standardih.

Proizvaja ga podjetje, kjer skrbijo za kontrolirano, tehnološko napredno proizvodnjo hrane in prehranskih dodatkov v sterilnem okolju. Podjetje je lastnik EKO certifikata, mednarodno priznanega niza standardov, ki zagotavljajo, da so živilski izdelki narejeni s poudarkom na varstvu okolja, ohranjanju biotske raznovrstnosti in odgovorni rabi energije in naravnih virov (tal in vode). Podjetje ima tudi ISO 22000 certifikat, ki je prvi mednarodni standard za implementacijo sistemov za zdravo prehrano.