Izpolni podatke in izračunaj svoj personaliziran jedilnik! 🍝🥗
Domov / Vadba / Srečno in popolno leto 2014
 

Srečno in popolno leto 2014

Predviden čas branja: 1 min
Napisal/a: Miha Geršič
Datum objave: 30/12/2013
Srečno in popolno leto 2014

Pred nami so zadnji decembrski dnevi, na mizah ne manjka različnih dobrot in pogosto se zgodi, da se preprosto ne moremo upreti skušnjavi. Kakršna koli skrb je povsem odveč, pomembno je le, da se takoj po praznikih vrnete nazaj na pravo pot in nadaljujete svojo preobrazbo.

Naj to priložnost izkoristim in vam zaželim, da v novem letu dosežete tisto, kar si sami resnično najbolj želite. Začetek leta je odlična priložnost, da si postavite cilje in preko leta storite vse kar je potrebno, da jih dosežete.

Najlažje bo, če pozabite na vse izgovore, življenje vzamete v svoje roke in storite vse, kar je v vaši moči, da dosežete tisto, o čemer sanjate že zelo dolgo. Naj vas veličina ali pomembnost cilja na prestrašita. Če boste poskušali že na začetku najti vse odgovore na vprašanja kako priti do cilja, bo to zelo težko izvedljivo. Do cilja se podajte korak za korakom in maksimalno uživajte na razburljivi poti, ki vam bo popolnoma spremenila življenje. Naj si bo to kariera, finance, lepo telo …; prav o vsem odločate vi sami. Izkoristite to enkratno priložnost in zaživite polno življenje!

V novem letu vam želi tudi obilico zdravja, sreče in veselja, pa nikar ne pozabite na portal PopolnaPostava.com. Za vas namreč pripravljamo nove razburljive vsebine in rubrike, ki vam bodo olajšale pot do vaše popolne postave.


Deli na socialnih omrežjih

O Mihu

Napisal Miha Geršič, ki je soustanovitelj portala Popolna Postava o aktivnem in zdravem življenju, ki ga mesečno obišče več kot 100.000 bralcev, ter avtor uspešnic Popolna Vadba & Popolna Prehrana.

Preberi več o avtorju
KOMENTARJI
Vsi komentarji naših zvestih bralcev
S pravimi nasveti in informacijami zmore vsak - tudi ti!
Vpiši svoj email in prejemaj brezplačne nasvete, ki so pomagali že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam.
Bodimo prijatelji