Izpolni podatke in izračunaj svoj personaliziran jedilnik! 🍝🥗
Domov / Motivacija / Srečno novo leto 2015!
 

Srečno novo leto 2015!

Predviden čas branja: 1 min
Napisal/a: Miha Geršič
Datum objave: 22/12/2014
Srečno novo leto 2015!

Spet so pred nami zadnji decembrski dnevi, ki marsikomu vsaj nekoliko pokvarijo preobrazbo. Gre za obdobje v letu, ko so na sporedu številne zabave na katerih ne manjka različnih dobrot. Zato preden začnete uživati, še fantastičen nasvet, zaradi katerega bo preobrazba po praznikih bistveno lažja. Ostanite z mano na portalu Popolna Postava in se izognite nepotrebnim težavam in verjemite, da vam ne bo žal.

-> Kako v novem letu do sanjske postave s preverjenim programom, ki je v letu 2014 pomagala več kot 1000 Slovenkam in Slovencem izgubiti odvečne kilograme…

Dejstvo je, da v času praznikov kdaj pa kdaj zaužijemo jedi, ki se načeloma ne pojavljajo na našem zdravem jedilniku oziroma nakupovalnem listku. Zato je izredno pomembno, da na tem mestu opozorim na glavno napako, ki jo stori večina posameznikov pa se tega sploh ne zaveda.

Ok. Recimo, da se odločite, da se boste med prazniki nekoliko pregrešili in zaužili svojo najljubšo jed. Dejstvo je, da s tem načeloma ni nič narobe. Vendar pozor! Glavna napaka ni v samem izboru živil, temveč v zaužiti količini. Ko se nekdo odloči, da se bo pregrešil je izredno pomembno, da ohrani zdrav razum.

Namreč odvečne maščobne obloge se začnejo pojavljati takrat, ko se v telesu pojavi presežek energije in so vse zaloge že polne. Edina opcija, ki ostane je shranjevanje energije v maščobne celice, ki se širijo in širijo. Zato vam svetujem, da ste zmerni takrat, ko si privoščite svojo najljubšo jed in ne pretiravate s količino. Tako bo vaša preobrazba bistveno lažja, oziroma bodo posledice pregrehe precej, precej manjše.

Dovolite, da vam ob tej priložnosti zaželim še vesele praznike, ki si jih boste zapomnili po lepih trenutkih in novih dosežkih.

“Življenje je eno samo, zato ga cenite in izkoristite kolikor se le da. Postavite jasne cilje in ne dovolite, da vas kdorkoli ovira na poti do njih. Če se boste potrudili po svojih najboljših močeh, uspeh v letu 2015 ne bo izostal.”

Predvsem pa miren božič in veliko sreče, zdravja ter ljubezni v prihajajočem letu.

-> Kako v novem letu do sanjske postave s preverjenin programom, ki je v letu 2014 pomagala več kot 1000 Slovenkam in Slovencem izgubiti odvečne kilograme…

 


Deli na socialnih omrežjih

O Mihu

Napisal Miha Geršič, ki je soustanovitelj portala Popolna Postava o aktivnem in zdravem življenju, ki ga mesečno obišče več kot 100.000 bralcev, ter avtor uspešnic Popolna Vadba & Popolna Prehrana.

Preberi več o avtorju
KOMENTARJI
Vsi komentarji naših zvestih bralcev
S pravimi nasveti in informacijami zmore vsak - tudi ti!
Vpiši svoj email in prejemaj brezplačne nasvete, ki so pomagali že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam.
Bodimo prijatelji