Draga družba!

Bliža se konec leta in tako zaključujemo še eno poglavje. Kaj ste v njem pisali oziroma kaj ste želeli napisati veste samo vi. Dejstvo je, da se vsebina v tem trenutku ne da več spreminjati. Ne moremo dopisat nobenega super stavka ali izbrisat napačne besede. Mogoče se sliši nekoliko kruto ampak tako pač je.

 

Na tej točki je pomembno, da se ozrete v prihodnost! To je namreč tisto obdobje na katerega lahko vplivate, ga oblikujete, prilagajate in izpopolnjujete. Naj bo prihodnost oblikovana točno tako, kot si zamišljate v svojih glavi. To je naložba v katero se splača vložiti vso vašo pozitivno energijo, saj so nagrade lahko zelo velike.

V prihajajočem letu vam poleg zdravja, veselja, in sreče želim še ogromno poguma, nekaj norosti in ščepec sanjavosti, ker so to sestavine vsakega recepta za uspeh. Bodite dovolj odločni, da začnete živeti svoje sanje. Dejstvo je, da se to lahko zgodi. Samo od vas pa je odvisno kakšno življenje boste živeli. Pozabite na vse izgovore, zgrabite priložnost, ki je pred vami in leto 2016 naredite nepozabno!

SREČNO, vam želi snežak Miha ;)

O AVTORJU

Avtor

Miha Geršič

Miha Geršič je soustanovitelj portala Popolna Postava o aktivnem in zdravem življenju, ki ga mesečno obišče več kot 100.000 bralcev, ter avtor uspešnic Popolna Vadba & Formula Popolne Postave. S svojo ekipo strokovnjakov je v boju z odvečnimi kilogrami pomagal že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam. Poglej več...»