🔥 SI ŽELIŠ POPOLNO POSTAVO V 30 MINUTAH? KLIKNI TUKAJ IN ODKRIJ KAKO 👇
Domov / Strokovnjaki / Miha Geršič

Miha Geršič

Miha Geršič, soustanovitelj portala Popolna Postava, ki na področju zdravega življenjskega sloga velja za eno izmed vodilnih spletnih strani, ki jo vsak mesec obišče več kot 200.000 bralcev.

Je avtor več kot dvestotih člankov v povezavi z zdravo, uravnoteženo prehrano, optimalno telesno aktivnostjo in treningi ter posameznikovim performansom.

“Da posameznik resnično uživa v svojem življenju in izkoristi svoj potencial pa ne glede na to s čim se ukvarja, je ključno, da na prvo mesto postavi sebe, svoje telo, počutje in zdravje.

Ne samo, da gre za tvojo izbiro. Gre za tvojo dolžnost, ker ti je dana edinstvena  priložnost, ki jo enostavno  moraš izkoristiti.”

Vsebine in rezultati pa so bili poleg portala Popolna Postava objavljene tudi na ostalih portalih:

Po več letih dela na sebi, konstantnem izobraževanju in spoznavanju različnih konceptov ter pogledov na zdrav življenjski slog, je s pomočjo tečaj AFP za osebnega trenerja dobil še dodatna znanja, ki so pomagala oblikovati celosten pristop, ključen za uspešno delo z varovanci.

V želji pomagati čim večjemu številu posameznikov je poleg portala skupaj z ekipo oblikoval tudi pet spletnih tečajev, ki so do danes že več kot 25.000 posameznikom pomagali do lepše postave, boljšega počutja in bolj zdravega organizma.

Spletni programi

Formula Popolne Postave – program, ki je namenjen vsem tistim, ki so povsem na začetku svoje preobrazbe in si želijo postopoma spremeniti življenjski slog tako na področju prehrane kot na področju treningov.

Popolna Vadba in Popolna Vadba II – strategiji, katerih osnovo predstavljajo vodeni treningi, ki jim posameznik lahko sledi kjerkoli in kadarkoli in to preko telefona, tablice, računalnika ali pametnega televizorja.

Popolna Bejba – program, ki je v pomoč predvsem ženksam, ki se želijo v svojem telesu počutiti samozavestno, odločno, močno, energično in zapeljivo. Gre za strategijo, ki pokrije vsa področja življenjskega sloga in seveda ne pozabi na bistvo ženstvenosti.

Popolna Prehrana – gre za sistem personaliziranih jedilnikov, ki posamezniku vsak teden razkrije kar 35 svežih opcij, ki jih lahko umesti na svoj jedilnik. Vse možnosti oziroma recepti so prilagojeni tako cilju posameznika kot njegovim osebnim podatkom, ker pomeni, da je točno določeno, kaj in koliko česa lahko oseba umesti na svoj jedilnik, da tako v najkrajšem možnem času doseže želen rezultat.

Poleg spletnih tečajev pa je svoj doprinos kot soavtor dodal tudi pri izdaji knjigi Popolna Kuhinja, ki na kar 159 straneh združuje odgovore na številna vprašanja v povezavi s prehrano in razkriva 43 zdravih in okusnih receptov, ki jih lahko vsak zelo hitro umesti na svoj jedilnik.

Najpomembnejši rezultat vsega naštetega v kombinaciji z brezplačnimi izzivi, ki veljajo za enega od zaščitnih znakov portala, pa so seveda vrhunske preobrazbe številnih posameznikov, ki so popolnoma spremenili svoj življenjski slog in tako resnično zaživeli življenje, ki si ga zaslužijo.

Preobrazbe naših varovancev

Na družabnih omrežjih me najdeš na:

LinkedIn
Facebook

S pravimi nasveti in informacijami zmore vsak - tudi ti!
Vpiši svoj email in prejemaj brezplačne nasvete, ki so pomagali že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam.
Bodimo prijatelji