Domov / Nasveti / Tehtnica: bolj nevarna kot sladkor in maščoba skupaj?
 

Tehtnica: bolj nevarna kot sladkor in maščoba skupaj?

Predviden čas branja: 2 min
Napisal/a: Miha Geršič
Datum objave: 29/03/2018
Tehtnica: bolj nevarna kot sladkor in maščoba skupaj?

Ker uničuje motivacijo in napredek mojih varovancev sem se odločil, da ji vrnem udarec.

NALOGA:

Od danes naprej tehtnica ne bo več pokazatelj napredka. Zakaj morate nujno upoštevati ta nasvet in zakaj tehtnica uniči več sanj o popolni postavi kot pa sladkor in maščoba skupaj, izveste v današnji objavi na portalu Popolna Postava.com.

Motivacija odigra noro pomembno vlogo tekom celotne preobrazbe. Če opazimo napredek nam to da dodatni zagon in tako vemo, da smo na pravi poti. V tem primeru ni stvari, ki bi nas lahko ustavila. Napredek je konec koncev tisto, kar nas v življenju žene naprej, da smo dan za dnem boljša različica samih sebe.

tehtnicaČe se s tem strinjate potem ostanite z mano.

Tehtnica namreč ubija motivacijo na vse možne načine in nas po nepotrebnem oddalji od prej omenjenega napredka. Verjetno si ne želite zapraviti sanjske postave zaradi enega samega koraka. Govorim o tistem, ko stopite na tehtnico. No, pa poglejmo zakaj je temu tako.

Glavni cilj preobrazbe večine varovancev je fit, zdrava postava, v kateri se počutijo samozavestno in imajo dovolj energije za vse izzive. Verjetno imate podobne želje tudi vi in prav je tako! Da bomo ta cilj dosegli, moramo porabiti odvečno maščobo in pridobiti nekaj čiste mišične mase. Tako je. Ne gre samo za izgubo mase ampak tudi pridobivanje. To pomeni, da se v vašem organizmu tekom preobrazbe odvijata dva in ne samo en proces.


VesnaVerjetno je že postalo jasno, da številka na tehnici ni pravi pokazatelj napredka. Kljub temu, da recimo izgubite samo dva kilograma telesne mase, kar se roko na srce sploh ne sliši veliko, je dejanski napredek lahko šokanten. Če mi ne verjamete poglejte preobrazbo moje varovanke in komentarje posameznikov, ki so bili šokirani nad dejstvom, da gre za super preobrazbo kljub zelo majhni izgubi telesne mase.

In kako je to sploh mogoče?

Mišica je bistveno bolj gosta kot maščoba. To pomeni, da kilogram mišic zavzame bistveno manj prostora kot kilogram maščobe. Če zadevo še dodatno poenostavimo; telesna masa lahko ostane nespremenjena pa bo vaša nova postava bistveno bolj ozka, noro fit in seksi.


misice-mascoba

Številka na tehtnici je lahko grob pokazatelj napredka v začetku preobrazbe, vendar na dolgi rok definitivno odpade. Namesto uničujočega koraka vam predlagam top rešitev, ki velja za pravo motivacijsko bombo.

V roke vzemite fotoaparat!

Sprotne fotografije so brez vsakega dvoma najboljši pokazatelj kaj se dogaja z našim telesom. Ker sami sebe vsak dan vidimo v ogledalu velikokrat sploh ne opazimo kaj se z nami dogaja, čeprav so rezultati vrhunski. Številka je samo številka, slika pa pove več kot 1000 besed.


Pa še nekaj v razmislek. Še nikoli nisem videl osebe, ki je od sreče jokala, ko je na tehtnici opazila nižjo številko. Ko pa pogledajo slike samih sebe, recimo izpred pol leta, pa velikokrat ne morajo zadrževati solz sreče.

Zdaj pa še to…

80% poti do sanjske postave se naredi v kuhinji.

Pa ne mislim s stradanjem in striktnimi dietami!

Ne, pač pa z jedilnikom v katerem uživaš in poješ dovolj.

Ravno zato si večina mojih varovancev pripravlja obroke po personaliziranem jedilniku, ki se prilagodi njihovim potrebam.

Vsak teden prejmejo 35 različnih receptov, ki jim dajo točno vedeti, kaj, kdaj, koliko in kako pripraviti čisto vsak obrok dneva.

Tako najhitreje in najlažje prideš do svoje sanjske postave.

Klikni tukaj in si poglej, kako izgleda tvoj idealni jedilnik >>

 

 


Deli na socialnih omrežjih

O Mihu

Napisal Miha Geršič, ki je soustanovitelj portala Popolna Postava o aktivnem in zdravem življenju, ki ga mesečno obišče več kot 100.000 bralcev, ter avtor uspešnic Popolna Vadba & Popolna Prehrana.

Preberi več o avtorju
KOMENTARJI
Vsi komentarji naših zvestih bralcev
S pravimi nasveti in informacijami zmore vsak - tudi ti!
Vpiši svoj email in prejemaj brezplačne nasvete, ki so pomagali že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam.
Bodimo prijatelji