Izpolni podatke in izračunaj svoj personaliziran jedilnik! 🍝🥗
Domov / Vadba / Kruta resnica: Telesna aktivnost preprosto ni dovolj za telesno preobrazbo
 

Kruta resnica: Telesna aktivnost preprosto ni dovolj za telesno preobrazbo

Predviden čas branja: 2 min
Napisal/a: Miha Geršič
Datum objave: 18/05/2015
Kruta resnica: Telesna aktivnost preprosto ni dovolj za telesno preobrazbo

Živijo! Sem Miha Geršič in na portalu Popolna postava razkrivam presenetljivo resnico o tem, katero področje preobrazbe je najpomembnejše a pogosto zelo zapostavljeno. Mogoče ste tudi vi slepo verjeli mnenju širše javnosti in prav tu se skriva razlog, da še niste »oblekli« svoje popolne postave, ki si jo definitivno zaslužite. Če bi bilo tako, kot pravi večina, potem bi vsi veliko lažje dosegli želen rezultat. Je tako? Zato predlagam, da pozorno prisluhnete in še danes naredite ključno spremembo.

 

Ali veš, da večina mojih varovancem trenira kar doma in za vadbo ne porabi več kot 25min? Klikni tukaj in poglej… >>

To, da telesno preobrazbo sestavlja več kot zgolj eno samopodročje, ni nobena skrivnost. Govorimo predvsem o treh glavnih dejavnikih, ki so nujni za napredek. To so kakovosten trening, zmerna prehrana in počitek. Če pozabimo na samo enega od teh dejavnikov, lahko hitro pozabimo tudi na rezultat.

Pa ste se že kdaj vprašali, kateri je tisti dejavnik, ki ima največji vpliv na preobrazbo? Kakšen bi bil vaš odgovor? Zaupal vam bom svojega in vam povedal zakaj takšna odločitev.

Prav na tem mestu se pojavi glavna ovira. Še vedno je velika večina posameznikov prepričana, da je trening tisto, čemur je treba nameniti čim več pozornosti. To me sploh ne čudi, saj se vedno in povsod poudarjajo samo različne oblike treningov, skupinske vadbe, dodatne aktivnosti itd. Moje mnenje je precej drugačno. Da je temu tako, sem preizkusil na lastni koži. Zato upam, da me boste upoštevali in tako privarčevali obilico energije.

Osebno menim, da najmanj 70 odstotkov vsake preobrazbe predstavlja prehrana. Kar poglejte okoli sebe, koliko vaših prijateljev je športno aktivnih, pa s svojo postavo oziroma s svojim napredkom niso najbolj zadovoljni. Prepričan sem, da jih ni prav malo.

No, in rezultat klasične prakse »Veliko treniraj pa skoraj ni važno, kaj boš pojedel« največkrat privede do velikega razočaranja in nezadovoljstva. Vendar pa, če nekoliko drugače pogledamo vse skupaj, je zadeva popolnoma jasna. Kot bi hišo začeli graditi pri strehi, to pa vemo, da je praktično nemogoče. Ni važno, kakšne so vaše sposobnosti in znanja. Če na voljo ni pravih načrtov in materiala, ne boste zgradili svoje sanjske hiše in pika.

In prav nič drugače ni pri telesni preobrazbi. Če v svoje telo ne boste vnesli kakovostnih živil, potem ni osnovnega pogoja, da boste dosegli želen rezultat. Preprosto ni treninga, ki bi vam to omogočil. Brez skrbi, ne govorimo o nekih strogih dietah. Pomembno je, da upoštevate pravilo zmernosti in na svoj jedilnik umestite prava živila.

Pa da ne bo pomote. Ne trdim, da telesna aktivnost ni pomembna oziroma da ne igra nobene vloge, sploh ne. Je prav tako ključen element preobrazbe, vendar nima tako močnega vpliva na rezultat kot si predstavlja večina. Ključna je je vsekakor kombinacija vseh treh omenjenih elementov, zato ne zapostavljajte nobenega od njih.

Klikni tukaj in poglej kako do svoje sanjske postave z najbolj priljubljeno vadbo TLT v samo 25 minutah na dan… >>

Kako začeti in zgraditi pravo osnovo za uspešno preobrazbo, sem zapisal v svoji e-knjigi Resnica o hitrem hujšanju in popolni postavi.

Zato predlagam, da si še danes zagotoviš brezplačen izvod in ga prelistaš.

Prepričan sem, da ti lahko pomagam postaviti trdne temelje super preobrazbe.

Poznaš koga, ki mu preobrazba ne uspeva tako kot si želi?

Priporoči mu ogled te objave in poskrbi, da bo na pravi poti.

Pozitivna energija, dobro počutje in samozavest so »stranski učinki« s katerimi se srečujejo moji varovanci, in čas je, da si tudi ti oblečeš svojo sanjsko postavo.


Deli na socialnih omrežjih

O Mihu

Napisal Miha Geršič, ki je soustanovitelj portala Popolna Postava o aktivnem in zdravem življenju, ki ga mesečno obišče več kot 100.000 bralcev, ter avtor uspešnic Popolna Vadba & Popolna Prehrana.

Preberi več o avtorju
KOMENTARJI
Vsi komentarji naših zvestih bralcev
S pravimi nasveti in informacijami zmore vsak - tudi ti!
Vpiši svoj email in prejemaj brezplačne nasvete, ki so pomagali že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam.
Bodimo prijatelji