»Stop, treba bo nekaj narediti…« je zapisala moja varovanka Elinda…

Imela je dovolj lažnih upanj…

Po številnih neuspešnih poizkusih je skoraj obupala.

Preizkusila je:

– diete z malo obroki,
– stradanje,
– ločevalno dieto,
– herbalife,
– …

In ko nič od tega ni delovalo…

So jih drugi dajali lažna upanja:

»Vsi so govorili, saj ko boš dojila bodo kg sami odšli. NI BILO RES. Potem naj bi izginili, ko bi nehala dojiti in se bodo hormoni stabilizirali. TUDI TO NI BILO RES. Kilogrami so ostali. Slaba volja in razočaranje sta bila ogromna.« …v svoji zgodbi piše Elinda.

Na srečo je Elinda naletela na moje nasvete in objave, kako do svoje sanjske postave, brez jo-jo učinka…

Čeprav je bila na začetku skeptična, je bila šokirana nad rezultati njene prijateljice, ki je z mojimi nasveti dosegla top rezultate.

Rezultat Elinde pred in po upoštevanju mojih nasvetov za trajno preoblikovanje telesa:

13908961_1047917691966521_5861216143177290105_o

Elinda piše:

»Ker sem bila že od nekdaj kar aktivna in sicer 7 let sem trenirala odbojko, ne morem ravno reči, da se že od nekdaj obremenjujem in spopadam z odvečno maso. Prišli pa so dnevi, ko sem se vpisala na fakulteto in spoznala neredno in nezdravo prehrano, poleg študija pa sem bila večino časa še polno zaposlena s službo in tako je vedno primanjkovalo časa za prehrano. Kilogrami so se začeli kopičiti na predelih kot je za ženske ponavadi običajno.

Nato sem nekega dne rekla: “ Stop, treba bo nekaj narediti ” . Začela sem z dietami kot je en obrok na dan, stradala sem in bila popolnoma brez energije, kilogrami pa niso odšli nikamor. Nato sem začela z ločevalno dieto, s katero sem izgubila nekaj kilogramov, nič omembe vrednega. Po nekaj letih truda nisem imela nekih pozitivnih rezultatov. Nato pa je nekega dne imela sestra na domu predstavitev izdelkov Herbalife, ki so bili za moj žep predragi, a sem se vseeno odločila za nakup. Bilo je uau, kilogrami so začeli padati, obseg se je nepopisno zmanjšal. Uspelo mi je priti do svoje sanjske številke na tehtnici. Še isti dan, ko sem jo zagledala, pa so se mi kilogrami ponovno začeli vračati brez kakšne spremembe v prehrani ali gibanju. Poskušala sem ohranjati maso, a ni šlo. Sicer se nisem zredila na začetno maso, ampak vseeno je bilo razočaranje.

Nato sem zanosila in pridobila normalno maso primerno za nosečnice, a kaj, ko po porodu kilogrami niso izginili. Vsi so govorili, saj ko boš dojila bodo kg sami odšli. NI BILO RES. Potem naj bi izginili, ko bi nehala dojiti in se bodo hormoni stabilizirali. TUDI TO NI BILO RES. Kilogrami so ostali. Slaba volja in razočaranje sta bila ogromna.

Nekega dne, ko sem obiskala Facebook, sem zasledila objavo od prijateljice/bivše sošolke, da je bila srečna nagrajenka 60-dnevnega izziva in videla njene rezultate. Bila sem šokirana. Pregledala sem zakaj se v tem izzivu gre in naletela na Formulo Popolne Postave (FPP). Ker nikoli ne nasedam spletnim reklamam in podobnim rečem, sem bila zelo skeptična, a sem si rekla, da nekaj pa že mora biti res, če je ta prijateljica dosegla take top rezultate. Naročila sem si CD in vse kar je spadalo zraven. Kar nekaj časa je vse skupaj ostalo nedotaknjeno, spremljala pa sem FPP Facebook stran in se vsak dan posebej čudila rezultatom, ki so jih varovanci dosegali. Rekla sem si, da zdaj je pa že skrajni čas, da dvignem svojo rit in začnem nekaj delati.

Začela sem telovaditi po FPP izzivih (60, nato 90 dnevni izziv), spremenila prehrano in rezultati so se počasi začeli kazati na mojem telesu. Kilogrami sicer niso kopneli drastično, vsake toliko časa so se tudi dvignili, a cm obsega so se krepko manjšali. Trenutno me čaka še kar dolga pot do svoje idealne postave, a z veseljem vztrajam, saj mi način prehrane ustreza, kajti ni se mi treba odrekati obrokom in stradati, aktivnost pa na splošno obožujem.« – Elinda L.

 

Se tudi ti oklepaš lažnega upanja, da ti bo uspelo z raznimi dietami ali celo samo od sebe?

Sledi pa samo razočaranje.

Kako se torej soočiti z lažnim upanjem?

Moja varovanka Elinda je dolgo verjela, da ji bo uspelo, a dolgoročnih rezultatov ni bilo, dokler se ni predala napotkom iz mojega programa Formula Popolne Postave.

Izzivam te, da preizkusiš mojo Formulo Popolne Postave popolnoma brez tveganja…

Slediš vsem mojim nasvetom korak za korakom in, če po 30 dneh ne bo želenih rezultatov,
ti bom vrnil denar v celoti in poleg tega še podaril dodatnih 50 eurov za tvoj vloženi trud.

Ja, tako močno verjamem v delovanje moje formule!

Preizkusi Formulo Popolne Postave, korak za korakom, na moje tveganje in se prepričaj o delovanju na lastne oči ter, če po 30 dneh ne bo želenih rezultatov, ti bom vrnil celotno kupnino, plus podaril ti bom dodatnih 50 eur na tvoj bančni račun.

Pošteno, kajne?

Konec koncev je Formula Popolne Postave pomagala že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam in ne vidim razloga, zakaj ne bi pomagala tudi tebi.

Si za?

Sprejmeš moj izziv?

Klikni tukaj in začni še danes:

=> https://www.popolnapostava.com/formula/

 

Lep pozdrav,

Miha Geršič
Avtor uspešnice Formula Popolne Postave

mihagersic-new

PRIPOROČAMO

Popolna Vadba

O AVTORJU

Avtor

Miha Geršič

Miha Geršič je soustanovitelj portala Popolna Postava o aktivnem in zdravem življenju, ki ga mesečno obišče več kot 100.000 bralcev, ter avtor uspešnic Popolna Vadba & Popolna prehrana. S svojo ekipo strokovnjakov je v boju z odvečnimi kilogrami pomagal že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam. Poglej več...»