Naravno

Active Burn

39,90  vključno z DDV

Pakiranje: 60 kapsul
Št. odmerkov na izdelek: 30

1x 39,90 €
na kos
NAJ IZBIRA
3x 34,90 €
na kos
6x 29,90 €
na kos

-
+
Akcijska cena:
Tvoj prihranek:
Brezplačna dostava nad 100€!
Brezplačna dostava nad 100€!
Vračilo denarja
100% varen nakup
Več načinov plačila
5-zvezdic

“Navdušena sem, kako hitro se poznajo rezultati. Po dobrem tednu se mi že pozna na kavbojkah, da jih lažje zapnem in da so v pasu bolj ohlapne. Po mojem sem izgubila vsaj 2 cm na obsegu.”

Ana

5-zvezdic

“Definitivno imam zjutraj več energije in čez dan sem dosti manj lačna, zvečer pa nimam več luštov po čokoladi ali pa slanem, ki so me do sedaj vedno matrali. Drugače nisem hrane nič spreminjala, sem pa do sedaj izgubila dobre 2 kg, odkar jemljem Burn. Hvala Miha, da si mi ga priporočil.”

Jana

5-zvezdic

“Odlično mi pomaga pri zaviranju apetita. Po navadi sem vsako leto lačen, ko se pripravljam na “poletno formo”, letos pa gre brez problema. Pa tudi hujšam hitreje.”

Luka

Kako Active Burn spremeni pogovor med maščobnimi celicami?

Ena izmed glavnih sestavin Active Burna je CapsiMax. CapsiMax je patentirana, kapsulirana verzija kapsaicina s postopnim sproščanjem.

In kaj naredi kapsaicin tako poseben?

Tvoje telo pravzaprav vsebuje celo mrežo TRPV1 receptorjev, ki jih znanstveniki pogosto imenujejo kar kapsaicin receptorji.

Raziskave kažejo, da ko uživaš prave odmerke kapsaicina – odmerke, kakršen je v Active Burnu -, aktiviraš svoje TRPV1 receptorje. 

Ko so TRPV1 receptorji aktivirani, maščobnim celicam sporočijo, da naj maščobo KURIJO namesto kopičijo.

Ali z drugimi besedami: spremenijo pogovor med maščobnimi celicami tako, da se te med seboj “dogovorijo”, da začnejo v trenutku kuriti odvečno maščobo.

Active Burn

To sproži sproščanje maščobe po celem telesu, kar poznamo pod imenom “simultano sproščanje maščob”. 

Gre za precej osupljiv preboj na področju hujšanja, kajti to pomeni, da lahko svoje telo dobesedno prisiliš v kurjenje odvečne maščobe, ne da bi ti bilo za to treba iti v fitnes ali pa spremeniti svojo dieto.

Ko enkrat začneš uporabljati ta preboj znanosti pri topljenju maščobe, v trenutku dobiš občutek, da se je v telesu sprostila ročna zavora …

Zavora, za katero sploh ne veš, da obstaja, in ki je ves ta čas zavirala tvoj napredek, zaradi česar so bili tvoji cilji hujšanja nedosegljivi. 

Ustvarjen, da topi!

Active Burn cilja celo najbolj odporne maščobne obloge – tiste, ki so se ti do danes zdele odporne na težko vadbo in stroge diete!

Kot ti pove že samo ime, je ta preboj na področju hujšanja ustvarjen z enim samim namenom …

Da v tvojem telesu aktivira receptorje TRPV1, zaradi česar začneš v trenutku kuriti odvečno maščobo – in to tudi, če le sediš za pisalno mizo ali pa počivaš na kavču!

Active Burn za to poskrbi tako, da aktivira proces, imenovan “simultano sproščanje maščob”, in spremeni tvoje maščobne celice iz načina “KOPIČI” v način “KURJENJA” maščob.

 

Poglej mnenja preverjenih kupcev Active Burn.

Active Burn

Domači recept za trajno izgubo kilogramov

Active Burn tvoje celice v načinu KURJENJA maščob dokazano ohranja vse dokler uživaš to prebojno prehransko dopolnilo, ki povsem spreminja pravila hujšanja. 

Tako tvoje telo samodejno kuri maščobo dan za dnem, zaradi česar ne samo, da se zlahka znebiš odvečne teže, ki te je mučila leta in leta, ampak svojo novo težo tudi obdržiš na dolgi rok. 

To pomeni, da ti ne bo več treba skakati med svojimi novimi in starimi kavbojkami …

… ali pa se živcirati, ali bo tvoja tehtnica kazala enako število kilogramov čez 3 mesece, 6 mesecev ali pa celo čez 1 leto. 

In najboljše od vsega?

Za razliko od večine shujševalnih pristopov, ki jih lahko najdeš na spletu ali pa v revijah, lahko Active Burn izkoristiš kar v udobju lastnega doma – vzame pa ti manj kot minuto dnevno.

SESTAVINE

Active Burn

Capsimax™

CapsiMax je patentirana, kapsulirana verzija kapsaicina s postopnim sproščanjem. Tako ga želodčna kislina ne uniči, telo pa ga optimalno izkoristi za kurjenje odvečne maščobe.

Tvoje telo pravzaprav vsebuje celo mrežo TRPV1 receptorjev, ki jih znanstveniki pogosto imenujejo kar kapsaicin receptorji.

Raziskave kažejo, da ko uživaš prave odmerke kapsaicina – odmerke, kakršen je v Active Burnu -, aktiviraš svoje TRPV1 receptorje.

POGLEJ VEČ
Active Burn

Sinetrol™

Sinetrol je naravna kombinacija polifenolov – gre za kombinacijo izvlečkov iz citrusov in guarane, ki pomaga zmanjšati delež odvečne maščobe v telesu in dolgoročno izboljša kompozicijo telesa.

V zadnjih 10 letih so znanstveniki opravili študije v povezavi s Sinetrolom na več kot 300 osebah …

In da ne bom predolg, bi se osredotočil le na dve dvojno slepi, naključni in s placebom nadzorovani študiji, ki se meni osebno zdita najpomembnejši.

POGLEJ VEČ
Active Burn

Zeleni Čaj

Active Burn pa prav tako vsebuje EGCG – močan izvleček zelenega čaja, ki klinično dokazano pospeši izgubo odvečne maščobe.

Nedavna klinična študija je dokazala, da lahko EGCG pospeši izgubo odvečne maščobe za kar neverjeten 301 %.

In klinična študija na osebah, ki so v povprečju tehtale 96 kg, je pokazala, da EGCG topi maščobo z neverjetno hitrostjo.

POGLEJ VEČ
Active Burn

Grifonija

Active Burn pa vsebuje še eno prav posebno sestavino – izvleček grifonije.

Gre za rastlino, ki jo najdemo v zahodni in centralni Afriki, njena moč pa se nahaja v molekuli, imenovani 5-HTP.

Gre za molekulo z neverjetnim dvojnim učinkovanjem, ki je posledica tega, da izvleček grifonije pozitivno vpliva na raven serotonina oz. hormona sreče v tvojem telesu.

POGLEJ VEČ
Active Burn

Krom

Krom igra pomembno vlogo pri presnovi makrohranil in prispeva k vzdrževanju normalne ravni glukoze v krvi.

Visoka občutljivost na inzulin izboljša sposobnost celic, da glukozo iz krvi prenesejo v notranjost celic, kjer se porabi za energijo, s tem se zniža raven glukoze v krvi.

POGLEJ VEČ
Active Burn

Cink

Cink igra vlogo pri presnovi makrohranil, in kar je morda še pomembneje …

Cink igra ključno vlogo pri normalnem delovanju ščitnice! 

Pomanjkanje cinka v telesu lahko povzroči znižanje ravni izločanja ščitničnih hormonov, kar vpliva na normalno presnovo telesa in hitrost presnove v mirovanju.

Premalo cinka lahko poslabša delovanje ščitnice, kar povzroči počasnejšo presnovo, kar lahko oteži izgubo odvečnih maščob.

Active Move

Bioperin™

Biperin je patentiran izvleček črnega popra, ki v formuli Active Burn opravlja nehvaležno, a ključno funkcijo.

Bioperin namreč skrbi, da tvoje telo optimalno izkoristi vse sestavine …

Ali po domače, Biperin poskrbi, da lahko sestavine v formuli zavirajo apetit, pospešijo presnovo in kurijo maščobo na polno moč.

Active Burn

Vitamin B6

B vitamini, vključno z vitaminom B6, sodelujejo pri sproščanju celične energije pri presnovi, pogosto pa jih povezujejo tudi s fokusom in pozornostjo.

Pri dietah se poveča tveganje za pomanjkanje vitaminov B, zato je preudarno, da jih v tej fazi dodajamo v obliki prehranskega dopolnila.

Active Move

Vitamin C

Vitamin C prispeva k sproščanju energije pri presnovi, kot antioksidant pa igra tudi pomembno vlogo pri našem zdravju.

Študija dokazuje, da osebe, ki uživajo dovolj vitamina C, med zmerno vadbo oksidirajo kar 30 % več telesne maščobe kot posamezniki, ki ne zaužijejo dovolj vitamina C.

Zato je pomembno, da zaužiješ dovolj vitamina C, kajti v nasprotnem primeru je tvoje telo dobesedno bolj odporno na hujšanje.

Active Burn

Pospeši izgubo odvečnih kilogramov

Active Burn je klinično dokazano učinkovit preboj na področju hujšanja, ki pospeši tvojo presnovo, izgubo odvečnih kilogramov in učinkovito zavira apetit ter preprečuje napade lakote.

Kolagen v prahu Premium Collagen Complex

Klinično dokazano učinkovite sestavine

Vse sestavine v Active Burnu so potrjene z znanstvenimi raziskavami, ki dokazujejo jasne koristi. 

Active Burn

Dokazano učinkoviti odmerki 

Vse sestavine so vključene v klinično učinkovitih odmerkih, torej v odmerkih, ki so se v študijah izkazali za učinkovite.

Liver Complex

Testirano v laboratoriju

Da zagotovimo najvišjo kakovost sestavin v Active Burnu, so vse sestavine testirane v neodvisnem laboratoriju, kjer preverimo njihovo čistost in učinkovitost.

Liver Complex

100% garancija na zadovoljstvo 

Če te Active Burn absolutno ne navduši, nam enostavno pošlji sporočilo, mi pa ti bomo vrnili čisto vsak cent kupnine. Brez vprašanj, brez težav, brez slabe vesti.

Liver Complex

Narejeno v EU

Active Burn je proizvedeni v Evropi po najvišjih proizvodnih standardih.

Manj kofeina kot v skodelici kave!

Številna prehranska dopolnila, ki so namenjena hitrejši izgubi odvečnih kilogramov, temeljijo na visokih odmerkih kofeina in drugih kemikalij, ki lahko ob rednem uživanju škodujejo tvojemu zdravju. 

Odmerek Active Burn vsebuje manj kofeina kot skodelica kave, zaradi česar se ti ni treba odreči užitku v jutranji kavi ali energijskim pijačam – kot se moraš pri drugih dopolnilih z visokimi odmerki stimulansov.

Prav tako smo poskrbeli, da Active Burn ne vsebuje nobenih zdravju škodljivih umetnih sestavin ali nepotrebnih kemičnih dodatkov, kot so umetna barvila ali umetna sladila.

Active Burn

60-DNEVNA GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO

Preizkusi Active Burn popolnoma samozavestno in brez tveganja. Če te v 60 dneh ne navduši, nam preprosto vrni prazno embalažo, mi pa ti povrnemo celotno kupnino – do zadnjega centa. 

Brez vprašanj, brez težav, brez slabe vesti.

Vem, kako pomembno je, da se počutiš samozavestno in udobno, ko poskušaš nekaj novega …

In želim, da veš, da je tvoje naročilo danes 100 % brez tveganja.

Mihovo osebno sporočilo

Active Burn je precej osupljiv preboj na področju hujšanja, kajti z njim svoje telo dobesedno prisiliš v kurjenje odvečne maščobe, ne da bi ti bilo za to treba iti v fitnes ali pa spremeniti svojo dieto.

Ne razumi me narobe …

Seveda “110%” podpiram zdrav način prehranjevanja in vadbo in verjamem, da ima vsak posameznik od tega ogromno korist.

Toda če sva iskrena …

Čeprav tudi sam obožujem vadbo in gibanje v naravi … Veš, kaj pa še obožujem? 

To, da lahko tudi tisti dan, ko se mi ne ljubi na trening, ker sem preutrujen …

… ali pa mi služba enostavno ne dopušča …

… ali pa se mi “zalušta” nekaj sladkega in se pregrešim …

No, obožujem tisti občutek samozavesti, ko vem, da moje telo – četudi ne sledim svojemu planu 100% – še vedno kuri odvečno maščobo, ker redno uživam Active Burn. 

Zato ti priporočam, da preizkusiš Active Burn. 

Kajti iz srca ti privoščim, da izkusiš ta občutek samozavesti in da ljubiš svoje telo od glave do pet. 

Hočem, da se zjutraj zbudiš in občutiš srečo, ker si oseba, kakršna si želiš biti – tako na zunaj kot na znotraj!

 

 

miha gersic

Kdo je Miha Geršič?

Miha Geršič je priznan strokovnjak za popolno telesno preobrazbo z opravljenim tečajem AFP za osebnega trenerja, specializiran za hitro izgubo maščobe in maksimalno mišično rast pri moških, poleg tega pa je tudi soustanovitelj portala Popolna Postava, ki ga mesečno obišče več kot 200.000 posameznikov.

Pomagal je pri zasnovi izjemno učinkovitega izdelka za hujšanje – Active Burn.

Več informacij o Mihi Geršiču.

Predstavljeni na:

Količine sestavin
Na porcijo% PDV*
Izvleček kajenske paprike Capsimax®100 mg
(2 % kapsaicinoidov)
/
Izvleček Sinetrol® Xpur C630 mg
(42 % flavanonov, 3,5 % kofeina)
/
Izvleček zelenega čaja50 mg
(> 55 % polifenolov, min. 5 % kofeina)
/
Izvleček semen afriškega črnega fižola – Griffonia (5-HTP)50 mg
(30 % 5-HTP)
/
Vitamin C (natrijev askorbat)22 mg25 % PDV*
Cink (cinkov oksid)5 mg50 % PDV*
Vitamin B6 (piridoksin hidroklorid)1,4 mg100 % PDV*
Krom (kromov pikolinat)40 µg100 % PDV*
Izvleček črnega popra BioPerine®5 mg/

*PDV – priporočen dnevni vnos

Sestava

Sestavine (v dveh kapsulah): vsebina kapsule (izvleček Sinetrol® XPur C [vsebuje pomelo, grenivko, pomarančo, guarano] (42 % flavanonov, 3,5 % kofeina) 630 mg; izvleček kajenske paprika Capsimax® (2 % kapsaicinoidi) 100 mg; izvleček zelenega čaja (> 55 % polifenolov, min. 5 % kofeina) 50 mg; izvleček semen afriškega črnega fižola – Griffonia (30 % 5-HTP) 50 mg; natrijev askorbat – vitamin C 22 mg (25 % PDV*); cinkov oksid – cink 5 mg (50 % PDV*); izvleček črnega popra BioPerine® 5 mg; piridoksin hidroklorid – vitamin B6 1,4 mg (100 % PDV*); kromov pikolinat – krom 40 µg (100 % PDV*)), kapsula (hidroksipropilmetil celuloza, rastlinskega porekla). *PDV – priporočen dnevni vnos.

Uporaba

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Priporočena dnevna količina: 2 kapsuli (868 mg)

Zaužijte 2x po 1 kapsulo na dan po obroku z nekoliko vode.

Neto količina: 32 g (60 kapsul – zadostuje za 30 dni)

Opozorilo:
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.
Shranjujte nedosegljivo otrokom!
Izdelek po uporabi zapremo in hranimo v suhem prostoru na sobni temperaturi.

Mnenja
Cena:

39,90  vključno z DDV