BCAA

100% naravni

Golden TREE BCAAs vsebujejo le 100% razvejane aminokisline BCAA (branched chained amino acid) ter so brez kakršnih koli umetnih dodatkov, ki lahko škodujejo zdravju. Za BCAA lahko rečemo, da so za človeško telo esencialne aminokisline, saj jih naše telo ne more proizvesti samo, zato jih je v telo v čisti obliki najbolje vnesti s kvalitetnimi prehranskimi dopolnili.

  • favorite Zmanjšujejo občutek utrujenosti med vadbo.
  • favorite Ko želimo zmanjšati delež odvečne maščobe, pospešijo proces in zaščitijo mišice pred razgradnjo.
  • favorite Omogočajo večjo intenzivnost vadbe in s tem hitrejšo preobrazbo.
  • favorite Omogočijo kvalitetno regeneracijo in s tem želen napredek.

 

GT_icons_BCAAs

24,90 vključno z DDV

Počisti

Brezplačna dostava nad 50€!

Šifra: gt-bcaas-sl Kategorija: Oznaka:

Če želite med vadbo zaščititi mišice, za katere ste hudo garali in porabiti čim več odvečnih maščob, potem je prehransko dopolnilo Golden Tree BCAAs prava izbira za vas. Če niste popolnoma prepričani, preberite naslednji odstavek, ki vas bo presenetil.

V času, ko smo telesno aktivni lahko naredimo ogromno za super napredek ali pa izničimo veliko truda, ki smo ga vložili v preobrazbo tekom dneva. Če telesa pravilno ne pripravimo na trening se lahko zgodi, da uničuje samo sebe. Se sprašujete kako je to sploh mogoče in si mislite, da lažem?

Tekom vadbe telo za nemoteno delovanje in nemoten dotok energije koristi tri različne sisteme. Tako je, tri! Kdor vas prepričuje, da organizem za energijo med vadbo porablja samo maščobo ali pa samo ogljikove hidrate, ne ve kaj se v telesu sploh dogaja.

Poleg že omenjenih virov (ogljikovi hidrati in maščobe), pa zaradi napora, organizem poseže tudi po razvejanih aminokislinah ali krajše BCAA (Branched-Chain Amino Acid). Če vam ta beseda ne pove kaj dosti naj vas spomnim, da so aminokisline (BCAA) osnovni gradnik beljakovin te pa sestavni del vsake vaše mišice. In kaj se zgodi, če v času treninga ni na voljo dovolj aminokislin, ki jih potrebujete za odličen trening? Zgodi se, da organizem za nemoteno delovanje začne z razgradnjo vaših mišic saj je to način, da si zagotovi zadostno mero aminokislin.

Namesto, da bi oblikovali čvrsto, fit postavo ob neprimerni pripravi škodujemo lastnemu telesu in nevede znižujemo delež mišične mase. Kot veste so prav mišice glavni porabnik energije v našem telesu, ki jo organizem velikokrat črpa prav iz odvečnih maščobnih oblog. To pomeni, da sami sebi delamo ogromno škodo. Da se temu procesu po hitrem postopku izognemo smo za vse, ki želijo zavarovati, sebe, svoje mišice in jasno napredek oblikovali visoko kakovostni izdelek Golden TREE BCAAs.

Golden TREE BCAAs vsebujejo le 100% razvejane aminokisline BCAA (branched chained amino acid) ter so brez kakršnih koli umetnih dodatkov, ki lahko škodujejo zdravju. Za BCAA lahko rečemo, da so za človeško telo esencialne aminokisline, saj jih naše telo ne more proizvesti samo, zato jih je v telo v čisti obliki najbolje vnesti s kvalitetnimi prehranskimi dopolnili. Izdelek je namenjen vsem, ki želite učvrstiti postavo, se želite znebiti maščobnih blazinic brez izgubljanja mišične mase ali enostavno zaščititi mišice pred razgradnjo.

Golden TREE BCAAs je produkt, ki bi ga enostavno morali uporabljati vsi športniki od rekreativnih do profesionalnih.

Količina: 300g
Poreklo: Evropska unija
Proizvedeno v Sloveniji

Za najboljši učinek zmešajte 6 gramov (1 merica) Golden Tree BCAAs s 300-600 ml vode in si napitek privoščite pred in med vadbo. Če je trening daljši, oziroma izredno intenziven, priporočamo, da 6 gramov (1 merica) Golden Tree BCAAs zaužijete tudi po vadbi in sicer v kombinaciji z beljakovinskim napitkom Golden Tree »100% All-Natural« Whey Protein in tako poskrbite za nujno potrebno regeneracijo in posledično napredek.

Opozorilo:
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.
Shranjujte nedosegljivo otrokom!
Izdelek po uporabi zapremo in hranimo v suhem prostoru na sobni temperaturi.

Ocene kupcev
4,7 Na podlagi 37 mnenja
NAPIŠI MNENJE Postavite vprašanje
  • Mnenja
  • Vprašanje

Thank you for submitting a review!

Your input is very much appreciated. Share it with your friends so they can enjoy it too!

Filter Reviews:
NK
04. 07. 2021
Nives K.
SI SI
Odlicni BCAA

Zivjo! Vase BCAA kupujem ze precej casa. Vsako jutro pred treningom si jih zmesam s pol litra vode in okus je odlicen. Pocutje pa tudi. Spijem jih tudi kasneje v dnevu kadar mi ob vecjih naporih zacne zmanjkovati energije. Toplo priporocam 😃👍

MD
03. 18. 2021
Milenka D.
SI SI
BCAA POMARANCA

Super napitek med vadbo.

GP
03. 11. 2021
Goran P.
SI SI
BCAA

Da. Vsekakor si izdelek zasluži moje priporočilo.

RJ
02. 11. 2021
Rok J.
SI SI
Rok

BCAA limona so mi veliko boljše kot pomaranča bi pa bilo zanimivo videti nove okuse kot pri proteinih...definitivno jih se narocim😁

DP
02. 11. 2021
Damjana P.
SI SI
BCAA

Te Bcaajeke so super.

Zadnje ocene

Bojana

Enkratnega okusa Priporočam

Golden tree BCAA

se pridružujem mnenju predhodnika.sam sem vzel pomarančo, je super in se z lahkoto raztopi.najbolj pa mi je všeč ker se uporablja sladilo stevia namesto sukraloze

Nataša

Imam okus limone in je super 🙂