Golden TREE Sleep Well

Golden TREE Sleep Well

100% naravni

Sleep Well je namenjen vsem, ki trpijo za različnimi oblikami nespečnosti.

Zvečer ne moreš hitro zaspati, ne spiš dovolj globoko, se sredi noči ali prezgodaj zjutraj zbujaš?

H kakovostnejšemu, daljšemu in globljemu spancu ti lahko pomaga Sleep Well.

29,90 vključno z DDV

Brezplačna dostava nad 50€!

Šifra: gt-sleep-well Kategorija: Oznaka:

Golden TREE Sleep Well uporabljajo vsi,
ki bi radi hitreje in globlje spali.

 • favoriteZaspi lažje in hitreje.
 • favoritePreženi nočno zbujanje.
 • favoriteIzboljšaj kakovost in dolžino spanca.
 • favoriteSpi globoko in se zjutraj zbudi prerojeno.
 • favoriteImej več koncentracije in energije čez cel dan.

Sleep Well je namenjen vsem, ki trpijo za različnimi oblikami nespečnosti. Zvečer ne moreš hitro zaspati, ne spiš dovolj globoko, se sredi noči ali prezgodaj zjutraj zbujaš? H kakovostnejšemu, daljšemu in globljemu spancu ti lahko pomaga Sleep Well.

Kakovost vedno postavimo na prvo mesto, zato smo si pri snovanju Golden TREE Sleep Well postavili 3 stroga pravila:

1. VSEBOVATI MORA SAMO NARAVNE SESTAVINE

Golden TREE Sleep Well je mešanica 8 skrbno izbranih in popolnoma naravnih sestavin.

Vsebuje vsa ključna mikrohranila, ki pripomorejo k sproščanju in umirjanju telesa. To pomeni, da se naše telo in misli lažje umirijo in zato prej zaspimo.

Na naraven način pomaga pri sintezi hormona spanja – melatonina, zmanjšuje stres in anksioznost, umirja živčni sistem, pomaga uravnavati notranjo biološko uro in izboljša kakovost spanja.

2. NE SME POVZROČATI ODVISNOSTI IN STRANSKIH UČINKOV

Sleep Well ni zdravilo, ker so vse sestavine popolnoma naravne in ne vsebujejo sintetičnih kemikalij. Zato ne povzroča odvisnosti ali stranskih učinkov, kot jih povzročajo tablete za spanje.

3. POMAGA TI HITRO IN KAKOVOSTNO SPATI

Sleep Well pomaga pri vseh oblikah težav s spanjem:

 • – težko zaspiš oz. za to potrebuješ več kot 30 minut,
 • – ne spiš dovolj globoko in se hitro zbujaš,
 • – se prebujaš prezgodaj ali sredi noči.

Za prve rezultate ti ni treba čakati. Sleep Well pomaga lažje, hitreje in bolje spati že prvi večer.

 

“Že leta imam precej stresen urnik. Ko pridem domov, sem IZMUČENA, ko pa se uležem v posteljo, enostavno NE MOREM SPATI ali pa imam ogromno težav čez noč. Postanem nemirna in potem se mi situacija samo slabša, ko ne morem zaspati. Počutila sem se, kot da se vrtim v enem obupnem začaranem krogu!

Poskusila sem že ogromno različnih ‘rešitev’ za spanje in Sleep Well je dejansko NAJBOLJŠI od vseh. Potrebovala sem par dni, da se je moje telo navadilo, ampak zdaj sem navdušena. Končno sem našla nekaj, kar, pa še popolnoma naravno je.

Obenem zjutraj nisem ‘zalimana’, kar se mi je dogajalo pri ostalih tabletah…”
-Maja

UPORABLJAMO SAMO 100% NARAVNE SESTAVINE

SEMENA AFRIŠKEGA ČRNEGA FIŽOLA

Semena afriškega črnega fižola vsebujejo posebno naravno sestavino 5-HTP, ki je nujno potrebna za sintezo hormona spanja melatonina. Raziskave so pokazale, da velikemu številu posameznikov pomaga do hitrega in daljšega spanca, to pa prispeva k pozitivnemu razpoloženju in dobremu, regenerativnemu spancu.

BALDRIJAN

Baldrijan je zelišče, ki ga najdemo v Evropi in Aziji. Že stoletja se uporablja pri težavah s spanjem, anksioznostjo, nemirnostjo, nervozo in menopavzo. Je eno izmed najbolj raziskanih zelišč na področju spanja, pomaga zaspati hitreje, izboljša kakovost spanca in ga podaljša.

MELISA

Melisa je zelišče, ki se uporablja za zmanjševanje stresa in anksioznosti, ker pomirja živčni sistem in sprošča telo. Tako pomaga odpravljati tudi težave z nespečnostjo in izboljša kakovost spanca.

SIVKA

Sivka deluje kot anksiolitik (blaži anksioznost) in pomirjevalo, ki sprošča, zato pomaga pri preprečevanju nespečnosti. Sodeluje z nevrotransmitorjem GABA, ki zmanjša aktivnost živčnega sistema in tako umirja razdražljivost, agresijo in nemir.

HMELJ

Hmelj je rastlina vzpenjavka, ki nam je znana predvsem kot začimba za pivo. Vendar pa se že stoletja uporablja v zeliščarstvu kot naravno zdravilo za preprečevanje težav s spanjem, blaženje anksioznosti, razdražljivosti in nemirnosti. Vpliva na nevrotransmitor GABA in s tem pomiri živčni sistem. Ima pomirjevalni učinek, zato lahko spanec nastopi hitro, njegova kakovost je boljša, čas spanja pa se podaljša. Pomaga znižati telesno temperaturo, zaradi česar zaspimo še hitreje

VIŠNJA MONTMORENCY

Montmorency je posebna sorta višnje in eno izmed redkih živil, ki vsebujejo naravno prisoten melatonin – hormon, ki vzdržuje našo biološko urico in regulira spanje. Zato ni presenetljivo, da raziskave potrjujejo, da višnje pomagajo k lažjemu in kakovostnejšemu spancu.

MAGNEZIJ

Magnezij je izredno pomemben mineral, vpleten v stotine procesov v telesu. Gre za enega od 7 esencialnih makro mineralov, ki jih naše telo potrebuje v velikih količinah. Telo ga samo ne more tvoriti, zato ga moramo vnesti sami (preko z magnezijem bogate hrane ali pa kot prehranski dodatek). Pomaga uravnavati raven melatonina in s tem notranjo biološko uro, tako pa izboljša kakovost spanja, še posebej pri ljudeh, ki imajo s spanjem večje težave.

Poleg pomembne vloge pri tvorbi hormona melatonina sodeluje tudi pri vzdrževanju zdrave ravni nevrotransmitorja GABA, ki izboljša kakovost spanja, ker se telo bolj sprosti in stabilizira razpoloženje.

L-TEANIN

L-teanin je esencialna aminokislina, ki je človeško telo ne more proizvajati samo in jo moramo vnesti s hrano. Največkrat je prisotna v zelen in črnem čaju ter nekaterih gobah. Vpliva na raven serotonina in dopamina in tako sprosti telo, zniža raven stresa in nam pomaga hitreje zaspati. Raziskave kažejo, da izboljša tudi kakovost spanja.

ZAKAJ JE SLEEP WELL PRAVI ZATE?

7 TOP razlogov za uporabo Sleep Well:

 • favorite vsebuje samo naravne sestavine,
 • favorite ne povzroča odvisnosti,
 • favorite nima stranskih učinkov,
 • favorite lažji, hitrejši in globlji spanec,
 • favorite kristalno jasne misli,
 • favorite prežene nočno zbujanje,
 • favorite več koncentracije in energije čez cel dan.

Kako deluje

Sleep Well vsebuje vsa ključna mikrohranila, ki pripomorejo k sproščanju in umirjanju telesa. To pomeni, da se naše telo in misli lažje umirijo in zato prej zaspimo.

Semena afriškega črnega fižola vsebujejo naravno sestavino 5-HTP, ki je nujno potrebna za sintezo hormona spanca – melatonina.

Baldrijan in melisa pomagata pri zmanjševanju stresa in anksioznosti.

Sivka in hmelj učinkujeta na nevrotransmiter GABA in s tem umirjata živčni sistem.

Višnja montmorency vsebuje naravno prisoten hormon spanca melatonin, ki uravnava cirkadiani ritem in pomaga kakovostneje in hitreje spati.

L-teanin vpliva na raven seratonina in dopamina in s tem sprošča telo in niža raven stresa.

Magnezij pa pomaga uravnavati notranjo biološko uro in izboljša kakovost spanca.

Kdaj jemati Sleep Well?

Sleep Well je priporočljivo začeti uporabljati takoj, ko se prvič pojavi nespečnost ali slaba kakovost spanca.

Če zvečer ne moreš hitro zaspati, ne spiš dovolj globoko, se sredi noči ali prezgodaj zjutraj zbujaš, potem ti Sleep Well lahko pomaga do bolj kakovostnega, daljšega in globljega spanca.

 

“Že leta imam precej stresen urnik. Ko pridem domov, sem IZMUČENA, ko pa se uležem v posteljo, enostavno NE MOREM SPATI ali pa imam ogromno težav čez noč. Postanem nemirna in potem se mi situacija samo slabša, ko ne morem zaspati. Počutila sem se, kot da se vrtim v enem obupnem začaranem krogu!

Poskusila sem že ogromno različnih ‘rešitev’ za spanje in Sleep Well je dejansko NAJBOLJŠI od vseh. Potrebovala sem par dni, da se je moje telo navadilo, ampak zdaj sem navdušena. Končno sem našla nekaj, kar, pa še popolnoma naravno je.

Obenem zjutraj nisem ‘zalimana’, kar se mi je dogajalo pri ostalih tabletah…”
-Maja

KAKO SE UPORABLJA GOLDEN TREE SLEEP WELL?

Odrasli eno uro pred spanjem vzamejo 2 kapsuli z 200 ml vode.

Z uporabo Sleep Well je priporočljivo nadaljevati tudi po tem, ko nespečnost izgine, saj pomaga vzdrževati cirkadiani ritem v ravnovesju.

NAŠA OBLJUBA

GARANCIJA

Če te Golden TREE Sleep Well 100% ne prepriča, potem lahko v 30 dneh enostavno zahtevaš vračilo kupnine.

Skratka: Golden TREE Sleep Well te bo navdušil, ali pa ti vrnemo denar.

Ja, tako močno verjamemo v njegovo kakovost … 🙂

Mihovo osebno sporočilo

Ko sem začel s portalom Popolna Postava, nisem nameraval proizvajati lastne linije prehranskih dopolnil. Želel sem ustvarjati vadbene programe in prehranske načrte, potem pa svojim varovancem svetovati pri izbiri odličnih in visokokakovostnih prehranskih dodatkov.

Ampak enostavno mi ni uspelo najti takšnega dopolnila za spanec, ki bi ustrezal vsem mojim strogim pogojem in ki bi ga bil pripravljen jemati tudi sam.

Kakovost postavljam na 1. mesto.

To je razlog, zaradi katerega sem se odločil vzeti stvari v svoje roke. Z izjemno ekipo smo skupaj razvili Golden TREE Sleep Well, ki je po mojem mnenju najbolj kakovostna naravna mešanica za dober spanec na trgu.

Če imaš kakršno koli vprašanje v zvezi s Sleep Well, mi lahko vedno pišeš na miha@popolnapostava.com in z veseljem ti bom pomagal.

Miha Geršič

POGOSTA VPRAŠANJA

Komu je Sleep Well namenjen?

Sleep Well je namenjen vsem, ki trpijo za različnimi oblikami nespečnosti. Če zvečer ne moreš hitro zaspati, ne spiš dovolj globoko, se sredi noči ali prezgodaj zjutraj zbujaš, potem ti Sleep Well lahko pomaga do bolj kakovostnega, daljšega in globljega spanca.

Koliko časa lahko uporabljam 1 škatlico Sleep Well?

Vsaka škatlica vsebuje 60 kapsul Sleep Well. Priporočena uporaba je 2 kapsuli 1 uro pred spanjem, kar pomeni, da ena škatlica zadošča za 30 dni uporabe.

Kako Sleep Well deluje?

Sleep Well vsebuje vsa ključna mikrohranila, ki pripomorejo k sproščanju in umirjanju telesa. To pomeni, da se naše telo in misli lažje umirijo in zato prej zaspimo. Semena afriškega črnega fižola vsebujejo naravno sestavino 5-HTP, ki je nujno potrebna za sintezo hormona spanca – melatonina. Baldrijan in melisa pomagata pri zmanjševanju stresa in anksioznosti, sivka in hmelj učinkujeta na nevrotransmiter GABA in s tem umirjata živčni sistem. Višnja montmorency vsebuje naravno prisoten hormon spanca melatonin, ki uravnava cirkadiani ritem in pomaga kakovostneje in hitreje spati. L-teanin vpliva na raven seratonina in dopamina in s tem sprošča telo in niža raven stresa. Magnezij pa pomaga uravnavati notranjo biološko uro in izboljša kakovost spanca.

Ali je Sleep Well zdravilo?

Ne. Sleep Well je mešanica 8 naravnih sestavin, ki spodbujajo sproščanje in s tem lažji in globlji spanec.

Sleep Well nima stranskih učinkov in ne povzroča odvisnosti za razliko od zdravil, ki so na voljo v lekarnah.

Ali Sleep Well vsebuje melatonin?

Sleep Well ne vsebuje čistega sintetičnega melatonina, ki je prisoten v večini lekarniških zdravil.

Vsebuje pa naravni izvleček Montmorency višenj (Prunus cerasus), ki je eno izmed redkih živil, ki vsebuje naravni melatonin.

Kdaj in kako uživati Sleep Well?

Sleep Well je priporočljivo začeti uporabljati takoj, ko se prvič pojavi nespečnost ali slaba kakovost spanca.

Odrasli eno uro pred spanjem vzamejo 2 kapsuli z 200 ml vode.

Z uporabo Sleep Well je priporočljivo nadaljevati tudi po tem, ko nespečnost izgine, saj pomaga vzdrževati cirkadni ritem v ravnovesju.

Komu je Sleep Well namenjen?

Sleep Well je namenjen vsem, ki trpijo za različnimi oblikami nespečnosti. Če zvečer ne moreš hitro zaspati, ne spiš dovolj globoko, se sredi noči ali prezgodaj zjutraj zbujaš, potem ti Sleep Well lahko pomaga do bolj kakovostnega, daljšega in globljega spanca.

Koliko škatlic moram naročiti?

Sleep Well pripomore k urejanju in vzdrževanju zdravega cirkadnega ritma, zato ga je priporočljivo uporabljati vsak večer. Naši novi varovanci najraje vzamejo 3 škatlice ob prvem nakupu. Tisti, ki so z nami že nekoliko dlje, pa ponavadi naročijo 6 škatlic in prihranijo z našim količinskim popustom.

Kdaj lahko pričakujem prve rezultate?

Spanec je v veliki meri odvisen od našega cirkadnega ritma. Če je ta v kaosu, ga je skoraj nemogoče čez noč postaviti v red. Kljub temu Sleep Well pomaga lažje, hitreje in bolje spati že prvi večer, poln potencial pa se pokaže po vsaj 30 dneh uporabe.

Vsebuje mešanico naravnih in nujnih mikrohranil, ki pripomorejo k urejanju in vzdrževanju zdravega cirkadnega ritma, zato je z uporabo priporočljivo nadaljevati tudi po tem, ko izginejo simptomi nespečnosti.

Kako dolgo lahko spiš s Sleep Well?

Tako dolgo, kot potrebuje tvoje telo, v povprečju pa od 7 do 9 ur.

Ali ima Sleep Well stranske učinke?

Sleep Well je varna in naravna mešanica brez stranskih učinkov, ki ne povzroča odvisnosti. Tako kot pri vsakem prehranskem dopolnilu je treba ob pojavu neželenih učinkov z uporabo prekiniti in se posevtovati z zdravnikom.

Kakšno sestavo ima Sleep Well?

Vsebina kapsule: izvleček baldrijana v prahu, izvleček navadne melise v prahu (4 % rožmarinske kisline), izvleček navadnega hmelja v prahu, izvleček afriškega črnega fižola v prahu (98 % 5-HTP), koncentrat višnje 50:1 v prahu (cherry pure®), cvet sivke v prahu, magnezijev citrat, L-teanin, sredstvo proti sprijemanju magnezijev stearat;

Kapsula: hidroksipropilmetil celuloza, rastlinskega porekla.

Ali so kapsule primerne za vegane/vegetarijance?

Da. Z edinstveno formulacijo smo poskrbeli, da je Sleep Well primeren tako za vegetarijance kot vegane.

Ali lahko kupim Sleep Well v lokalni trgovini?

Ne. Sleep Well je na voljo samo v naši spletni trgovini. S tem smo poskrbeli, da je izdelek cenejši, saj do tebe pride direktno, brez posrednikov. S to posebno ponudbo, ki jo lahko izkoristite samo na tej strani, si Sleep Well lahko zagotovite po najnižji možni ceni.

Ali Sleep Well povzroča težave pri jemanju z drugimi zdravili?

Čeprav ni nobenih znanih težav, ki bi jih Sleep Well lahko povzročal pri jemanju ostalih zdravil, priporočamo, da se pred uporabo vedno posvetuješ s svojim zdravnikom.

Vsak posameznik je drugačen in zato je pomembno, da se pred začetkom jemanja novega prehranskega dodatka vedno pogovoriš s svojim zdravnikom.

Odrasli eno uro pred spanjem vzamejo 2 kapsuli z 200 ml vode.

Z uporabo Sleep Well je priporočljivo nadaljevati tudi po tem, ko nespečnost izgine, saj pomaga vzdrževati cirkadiani ritem v ravnovesju.

Zadnje ocene

Zaenkrat še ni ocen.