Popolna Vadba

POPOLNA VADBA je edinstven program vodenih treningov, ki ga do danes še niste zasledili. Za razliko od ostalih, je zasnovana na podlagi znanstvenih raziskav. Poskrbela bo, da boste poleg porabe odvečnih maščob hkrati oblikovali tudi fit in čvrsto postavo.

99,90 vključno z DDV

Brezplačna dostava nad 50€!

Šifra: perfect-workout-dvd-sl Kategorija: Oznaka:

POPOLNA VADBA je edinstven program vodenih treningov, ki ga do danes še niste zasledili. Za razliko od ostalih, je zasnovana na podlagi znanstvenih raziskav. Poskrbela bo, da boste poleg porabe odvečnih maščob hkrati oblikovali tudi fit in čvrsto postavo.

Upoštevali smo psihologijo posameznikov, ki so želeli oblikovati postavo in jim je to uspelo, in temu dodali moč znanosti ter tako oblikovali kratke, intenzivne in noro zabavne treninge, ki vas bodo ob upoštevanju navodil pripeljali do najbolj fit postave vašega življenja.

Resnično sem vesel, da vam lahko pomagam na vaši poti do popolne postave. Z mojo ekipo in ostalimi člani skupnosti Popolna Postava bomo poskrbeli, da cilj dosežete v čim krajšem možnem času.

 

POPOLNA VADBA VSEBUJE:

 • – 12 vodenih vadb na 3 DVD-jih
 • – Spletni dostop – kjerkoli in kadarkoli
 • – 3 težavnostni nivoji za vsakogar
 • – Koledarček: 60-dnevni razpored treningov
 • – Mini priročnik z napotki za maksimalen rezultat
 • – 10 zlatih pravil za zdravo in uravnoteženo prehrano
 • – Nakupovalni listek
 • – Zaprta Facebook skupnost Popolna Postava
 • – Kupon za popust v spletni trgovini
 • – Ostale bonus vsebine
 • – 24/7 podpora ekipe
Ocene kupcev
5,0 Na podlagi 29 ocen
NAPIŠITE OCENO Postavite vprašanje
 • Ocen
 • Vprašanje

Thank you for submitting a review!

Your input is very much appreciated. Share it with your friends so they can enjoy it too!

Filter Reviews:
TT
11. 17. 2020
Tanja T.
SI SI
Popolna vadba

Popolna vadba je res top!!! Čeprav sem štartala iz 0 po treh porodih s cr mi ob vajah ne zmanjka motivacije...se več...vsak uspešno oddelan trening mi da nov zagon za naprej...sem še daleč od zastavljenega cilja a vem da mi bo s popolno vadbo to uspelo. Vse pohvale!

VP
11. 10. 2020
Vesna P.
SI SI

Ja vadba si vsekakor zasluzi priporocilo,odlicna je.

NB
09. 15. 2020
Nina B.
SI SI
Zacetek

Heii Heii. Jaz sem včeraj šele začela s programom zaradi bolezni in sem opravila svoj prvi trening. Presenečena sem bila, da sem skoraj celoten trening opravila brez ustavljanja (se pravi da res zmorem). Na koncu je teklo od mene kot da bi izpod tuša prišla 😀 bila sem nabita z energijo in se veselim nadaljevanja programa. Pa še tole se moram pohvalit... uvedla sem zajtrk (po 20 letih). Vaje so zabavne, prehrana okusna. Hvala

Popolna Postava Popolna Vadba Review
08. 05. 2020
Blaž Š.
Žal se zaradi smrtnega slučaja

Žal se zaradi smrtnega slučaja nisem uspel niti pogledat... tak da tezkoo kaj recem, se pa veselim zacetka ki bo kmalu... Lp Blaž

08. 07. 2020
Popolna Postava

Blaž, moje sožalje. 🙁 V kolikor potrebuješ kakršen koli nasvet, smo na voljo na miha@popolnapostava.com.

MP
07. 27. 2020
Melita P.
Živio, najprej se zahvaljujem za

Živio, najprej se zahvaljujem za tvoj program, ki se mi zdi vrhunski. Ker sama ne vztrajam pri vadbah prav dolgo, me tvoje vadbe kar vlečejo nazaj. Super se mi zdi, ker so dinamične in ker so časovno kratke, saj ne, da ne bilo časa, ha ha, ampak glava včasih malo ponagaja. Ker imam težave s ščitnico, morem biti še posebno pridna za vsak cm. Ampak so mi vaje postale rutina. Me zanima nadgradnja tega programa, kaj mi priporočate? Vse lepo ti želim in veliko uspehov vaši sijajni ekipi. Melita

07. 29. 2020
Popolna Postava

Melita pozdravljena. 🙂 Hvala za super feedback in me veseli. da ne obupaš, ampak vztrajaš z vadbo, vse pohvale. Kar se tiče nadgradnje, v kratkem prihaja Popolna Vadba št. 2 🙂 Do takrat pa predlagam, da ponoviš celoten program Popolne vadbe, oz. preizkusiš katerega od naših brezplačnih 60 dnevnih izzivov. Za to varianto, bi te prosil, če se obrneš na naš support na info@popolnapostava.com. Lp in veliko uspehov še naprej želim.

Zadnje ocene

Urša

Popolna Vadba je kot nalašč za vse tiste, ki želite vaditi doma. 3 težavnostni nivoji super vaj, pa še Miha razloži, na kaj vse je potrebno biti pozoren. Priporočam!