Alpha Man 100 % Natural Testosterone Booster

100% naravni

Alpha Man – 100% naravna mešanica 13 sestavin z dvojnim delovanjem. Formulacija, ustvarjena s pomočjo strokovnjakov, nudi podporo moškim vseh starosti.

 • favorite Spodbuja proizvodnjo lastnega testosterona (1).
 • favorite Nadzoruje stresni hormon kortizol (2,3,4).
 • favorite Zagotavlja več energije, motivacije, regeneracije in libida.
 • favorite Premium kakovost.
 • favorite Garantirano deluje ali pa je tvoj BREZPLAČNO!

 

39,90€

29,90 vključno z DDV

Brezplačna dostava nad 50€!

Šifra: gt-alpha-man-sl Kategorija: Oznaka:

Moški OBOŽUJEJO Alpha Man 100% Natural Testosterone Booster

Odličen! Odkar uporabljam imam čez dan več energije in koncentracije pri delu. Priporočam!

Matej

“Z leti sem bil vse bolj utrujen, brez tiste prave volje za življenje in dosežke … Nisem se več počutil kot ‘pravi jaz’. Odkar redno uživam Alpha Man kapsule, se počutim 10 let mlajši … najmanj! Hvala ti, Miha!”

Jaka

“Uporabljam testoboosterje, ko sem na dieti. Pomaga mi ohraniti mišično maso, ko hujšam. Najbolj zadovoljen sem z Alpha Man.”

Aleš

Te v zadnjem času jezi vse več odvečnih kilogramov, pomanjkanje energije, motivacije ali sle? To najverjetneje pomeni, da …

Si žrtev pomanjkanja glavnega hormona moškosti.

Po 30. letu starosti proizvodnja lastnega testosterona začne upadati. In čeprav tega ne opaziš v trenutku, se to pokaže kot izguba kondicije, moči, libida (v hujših primerih celo erektilna disfunkcija), kar pa se pozna na posameznikovi samozavesti.

Vendar ne glede na to, kako “nelogično” se sliši …

Dodajanje testosterona NI rešitev!

Visoki nivoji testosterona so le del sestavljanke …

Kajti dokler nimaš pod nadzorom glavnega sovražnika testosterona – stresnega hormona kortizola – testosteron ne more pokazati svoje prave moči in ti prinesti rezultatov, ki si jih zaslužiš in po katerih hrepeniš.

Kastracija, ki jo povzroča moderen življenjski slog

Zaradi sodobnega življenjskega sloga se tekom dneva večkrat soočiš s poplavo kortizola v svojem telesu.

Hormon kortizol sprošča nadledvična žleza kot odziv na duševni ali fizični stres. Kortizol te ohranja budnega, pozornega in zbranega, zato v stresnih situacijah igra ključno vlogo.

V preteklosti so bili taki dogodki redki in kratkotrajni – recimo ko je bilo treba pobegniti pred tigrom ali medvedom, se pravi pred neko resnično grožnjo.

Danes pa so časi popolnoma drugačni.

Stresne situacije, ki povzročajo neverjeten skok kortizola, te lahko čakajo na vsakem koraku.

V službi, na cesti, doma …

Ker so signali iz okolja precej bolj agresivni, “alarmni sistem” pa ni bil posodobljen, je večina moških izpostavljena stalnim pritiskom, kar pomeni, da imajo večino časa v krvi prekomerne količine kortizola.

TO je edina prava rešitev ...

Zate je ključno, da poskrbiš, da dvigneš nivo testosterona, hkrati pa poskrbiš, da vrednosti kortizola skozi dan ostanejo pod nadzorom!

Alpha Man - VEČ kot le spodbujevalec testosterona!

Edinstvena formula 13 naravnih sestavin po hitrem postopku ukroti stresni hormon kortizol, hormon moškosti pa dvigne do idealnih vrednosti!

In to povsem varno, naravno in učinkovito.

Zato je Alpha Man edinstvena rešitev. Njegova formula z dvojnim delovanjem ti omogoča, da:

 • favorite spodbudiš proizvodnjo lastnega testosterona in
 • favorite obdržiš stresni hormon kortizol pod kontrolo!

Si pripravljen, da pridobiš eksplozivno moč, goro mišic, izgubiš kup odvečne maščobe in dvigneš libido v višave?

Če si razočaran nad rezultati v telovadnici, službi in spalnici, potem je zadnji čas, da ukrepaš in spodbudiš proizvodnjo lastnega testosterona in obdržiš kortizol pod kontrolo!

Alpha Man ti po mnenju zadovoljnih uporabnikov pomaga:

 • favorite povečati čisto mišično maso,
 • favorite pokuriti odvečno maščobo (in ostati fit),
 • favorite dvigniti libido v višave,
 • favorite službi dosegati boljše rezultate in
 • favorite se v svoji koži počutiti kot “pravi” moški.

Prednosti, ki ti jih Alpha Man prinaša

biceps

Povečaj mišično maso, moč in vzdržljivost

target

Povrni si libido in izboljšaj svojo vzdržljivost

fire

Hitreje pokuri več maščobe

regeneration

Hitrejša regeneracija med vadbo

naravno

Dokazano učinkovite, naravne sestavine

graf

Spodbuja proizvodnjo lastnega testosterona

meditation

Zavira stresni hormon kortizol

capsule

Samo 4 kapsule na dan za maksimalen učinek

TUDI ČE …

… si mlad moški, to ne pomeni, da je nivo tvojega testosterona tam, kjer bi moral biti.

Če se boriš z odvečnimi kilogrami in je tvoja postava vse bolj “hruškasta”, imaš težave s pomanjkanjem motivacije in odločnosti ali pa s težavo pridobivaš na mišični masi … potem moraš spodbuditi proizvodnjo lastnega testosterona.

Premium sestavine in odmerki

Alpha Man 100% Natural Testosterone Booster ti zaradi edinstvene formule GARANTIRANO pomaga povečati nivo testosterona in obdržati kortizol pod kontrolo:

TRIBULUS TERRESTRIS – dvojno slepa študija, objavljena v znanstveni publikaciji AYU, pri kateri so raziskovalci opazovali učinek Tribulusa, prinaša ugotovitve, da se je ob rednem uživanju Tribulusa terrestrisa udeležencem raziskave kakovost spolnega življenja izboljšala za kar 78,11 %, medtem ko je delež testosterona poskočil za kar 16,3 %.

Ashwagandha – osemtedenska študija, objavljena v reviji International Society of Sports Nutrition, je potrdila, da so pri moških, ki so redno uživali optimalen odmerek ashwagandhe, opazili za 18,7 % višje vrednosti testosterona.

S posebej pozitivnim zaključkom pa je postregla tudi raziskava, osredotočena na moške, ki so imeli težave s plodnostjo. Pri teh se je na račun ashwagandhe znatno povečala vrednost luteinizirajočega hormona, ki pri moških pospešuje nastanek in delovanje Leydigovih celic v testisih.

V teh pa nastajajo moški spolni hormoni, predvsem testosteron.

Prav tako pa so pri različnih dvojno slepih študijah opazili pozitiven učinek na vrednosti kortizola, kar je točno tisto, kar prinese najboljše možne rezultate.

Med drugim tudi v nedavni raziskavi, objavljeni v indijski znanstveni publikaciji Indian Journal of Psychological Medicine, kjer je raziskovalcem uspelo dokazati, da ashwagandha znižuje tako zaznavne ravni stresa kot tudi vrednosti kortizola v krvi.

Maca – angleški znanstveniki so izpeljali študijo, v kateri so učinke mace spremljali pri skupini kolesarjev in tako hitro prišli do zaključka, da gre za rastlino, ki pozitivno vpliva tako na rezultate kot libido.

Povrh vsega pa tudi maca pomaga zniževati nivo kortizola v telesu.

Rdeči ginseng – gre za adaptogeno zelišče, kar pomeni, da je to tip zdravilne rastline, ki pomaga tvojemu telesu v boju proti stresu.

Deluje tako, da nadledvičnim žlezam preprečuje tvorbo dodatnega kortizola, kar tvojemu hormonu moškosti da ogromno manevrskega prostora.

To je potrdila tudi klinična raziskava, v kateri je sodelovalo 66 moških, pri katerih so opazili znatno povečanje prostega hormona moškosti v krvi.

Poleg tega pa rešitev Alpha Man vsebuje tudi: DAA, izvleček koprive, črnega popra, magnezij, cink, vitamin B6, vitamin D3, vitamin K1 in selen.

Najbolj napredna naravna formula, ki vrača “moškost”

60-dnevna garancija na zadovoljstvo

Preizkusi Alpha Man 100% Natural Testosterone Booster popolnoma samozavestno in brez tveganja. Če te v 60 dneh ne navduši, nam preprosto vrni prazno embalažo, mi pa ti povrnemo celotno kupnino – do zadnjega centa.

Za najboljše rezultate stori to ...

Pogosta vprašanja in odgovori

Komu je Alpha Man namenjen?

Alpha Man je namenjen čisto vsem moškim, ki zaradi vse večjih pričakovanj in pritiskov družbe trpijo za različnimi težavami, ki so povezane z visokimi vrednostmi kortizola in neučinkovitim delovanjem glavnega hormona moškosti.

Zaradi vse bolj natrpanega urnika, povečanega obsega dela, pričakovanj v službi in doma se vse več moških znajde v situaciji, ko jim kronično primanjkuje energije, opazijo upad moči in mišične mase, trpi njihov libido in posledično spolno življenje, prav tako pa opazijo, da se jim na telesu nabira vse več odvečne maščobe.

To pomeni, da je rešitev Alpha Man primerna za čisto vse moške, ki si želijo te težave premagati, se vrniti v top življenjsko formo in spet zaživeti življenje, ki si ga zaslužijo.

Kaj točno je Alpha Man in kako deluje?

Alpha Man je rešitev, ki pomaga spodbuditi naravno tvorbo hormona moškosti in hkrati zavira negativne učinke stresnega hormona kortizola.

Tako rešuje težave s pomanjkanjem energije, motivacije in libida – z eno besedo “moškosti” – na edinstven način.

Del kompleksne formulacije spodbuja tvorbo glavnega hormona moškosti, drugi del pa poskrbi za znižanje nevarnih vrednosti kortizola, ki so glavni razlog, da se v svojem telesu ne počutiš tako, kot si želiš.

Poenostavljeno: gre za rešitev, ki spodbuja “dobro stvar” in zavira “slabo stvar” v moškem telesu, zato da se moški, ki uživajo Alpha Man, ponovno počuti dominantno in na vrhuncu svoje moškosti.

Ali Alpha Man zgolj vzbudi moj libido ali mi tudi zagotovi več motivacije in energije?

Alpha Man ni namenjen zgolj vzpodbudi libida, čeprav tudi to odlično počne.

Dejansko je Alpha Man namenjen spodbudi hormona moškosti in zaviranju kortizola. To pomeni, da ti vsekakor zagotovi tudi več energije, odločnosti in motivacije.

Kako in kdaj naj uživam Alpha Man?

Rešitev Alpha Man uživamo 1-krat dnevno po 4 kapsule.

Kdaj lahko pričakujem prve rezultate?

No, vsak moški je edinstven, zato enotnega odgovora na to vprašanje ni. Je pa dejstvo, da večina prve rezultate opazi že v prvih 30 dneh.

Še posebej navdušeni pa so vsi, ki rešitvi dajo več časa, saj ta skozi čas pridobiva na svoji učinkovitosti, kar se konkretno kaže na kakovosti življenja.

Sestavine, ki jih vsebuje formulacija Golden Tree Alpha Man, začnejo delovati že v nekaj dneh, a so vse študije, ki sva jih že omenila, potrdile, da se učinek teh snovi skozi čas še dodatno okrepi.

Kljub temu, da boš zelo hitro opazil, da imaš več energije, moči, dolgotrajnejšo erekcijo, boljši mišični tonus itd., se bodo rezultati, ki jih prinese Golden Tree Alpha Man, skozi čas samo še izboljševali.

Kaj vsebuje Alpha Man?

Alpha Man vsebuje 13 aktivnih sestavin, za katere je dokazano, da povečajo sintezo testosterona in učinkovito znižujejo vrednosti kortizola.

Glavne 4 sestavine, ki sem jih že omenil, so Tribulus terrestris, ashwagandha, maca in rdeči ginseng.

Poleg tega pa rešitev Alpha Man vsebuje tudi: DAA, izvleček koprive, črnega popra, magnezij, cink, vitamin B6, vitamin D3, vitamin K1 in selen.

Vse to z namenom, da dvojno delovanje naše unikatne formulacije zasije v polnem sijaju, s tem pa tudi kakovost tvojega življenja.

Kako se Alpha Man razlikuje od ostalih dodatkov za povečanje nivoja testosterona?

Enostavno. Ključ je njegova unikatna formula.

Če sem iskren, se nekatere od teh sestavin nahajajo tudi v drugih dodatkih za povečanje testosterona.

Je pa dejstvo, da ne obstaja rešitev, ki bi vsebovala vseh 13 sestavin identične kakovosti in optimalnih odmerkov, ki so nujni za doseg rezultatov.

Četudi uživamo enake sestavine, a v napačnih odmerkih oz. koncentracijah, rezultatov ne bomo dosegli, kar pomeni, da bomo zapravljali denar, ne da bi dosegali želene rezultate.

Zato Alpha Man velja za svojevrstno rešitev.

Ali je Alpha Man zdravilo oz. doping?

Vsekakor ne.

Gre za naravno prehransko dopolnilo, ki ga lahko brez strahu uživaš, da boš izboljšal svoje počutje in videz.

Ali ima Alpha Man stranske učinke?

Ne. Razen če dobro počutje štejete kot stranki učinek.

Alpha Man vsebuje 13 naravnih sestavin, ki spodbujajo tvorbo tvojega hormona moškosti in zavirajo kortizol, stresni hormon. Tako ti zagotavlja več energije, motivacije in odločnosti pri dnevnih opravilih, v telovadnici in seveda tudi v spalnici.

Ali lahko uživam Alpha Man poleg drugih dopolnil?

Ne glede na to, katera prehranska dopolnila posameznik uživa, lahko doda Alpha Man k svoji dnevni rutini.

Ali je Alpha Man narejen v Evropi?

Da. Vsi naši izdelki so narejeni v Evropi.

Skrbi me, da bom spet ob denar, če izdelek ne bo zadovoljil mojih pričakovanj.

Prepričan sem, da boš navdušen nad vsemi spremembami, ki jih boš dosegel z Alpha Manom.

A četudi se zaradi kakršnega koli razloga odločiš, da izdelek ni primeren zate, si zaščiten z našo 60-dnevno garancijo na zadovoljstvo.

Vem, kako pomembno je, da se počutiš samozavestno in udobno, ko preizkušaš nekaj novega … In želim, da veš, da je tvoje naročilo danes 100% brez tveganja.

Kakšni so pogoji garancije?

Ob nakupu Alpha Mana se aktivira 60-dnevna garancija, s katero prevzamemo celotno tveganje.

Se pravi, če rešitev ne izpolni tvojih pričakovanj, nam pošlješ mail in brez dodatnih vprašanj ti povrnem celotno kupnino. To pomeni, da ni razloga za skrb, ker praktično ni ničesar, kar bi lahko izgubil.

To pomeni, da imaš kar dva meseca časa, da se odločiš, ali je to izdelek, ki mu zaupaš.

Iskreno, prepričani smo, da bo tvoj odgovor pozitiven, ker so praktično vsi varovanci, ki so rešitev že preizkusili, nad njo navdušeni.

Ali lahko Alpha Man kupim v lokalni trgovini?

Ne. Alpha Man je na voljo samo v naši spletni trgovini.

S tem smo poskrbeli, da je izdelek cenejši, saj do tebe pride direktno, brez posrednikov. S to posebno ponudbo, ki jo lahko izkoristiš samo na tej strani, si lahko Alpha Man zagotoviš po najnižji možni ceni.

Ok, navdušen sem, hočem poskusiti Alpha Man - kako ga lahko naročim?

Alpha Man je na voljo samo na tej spletni strani, kar pomeni, da ga ni mogoče dobiti v trgovini, lekarni ali kjerkoli drugje.

Nakup enostavno opraviš tako, da klikneš na gumb “Dodaj v košarico”, ki se nahaja na vrhu strani.

Nato boš preusmerjen na varno spletno naročilnico, kjer oddaš svoje podatke za plačilo in dostavo.

Kako hitro lahko pričakujem svoje naročilo?

V roku 48 ur oziroma v roku dveh delovnih dni lahko pričakuješ svoj paket, ki v zelo diskretni preobleki prispe na želeno destinacijo.

Hitro, varno, učinkovito in popolnoma brez tveganja.

Sestavine: vsebina kapsule (D-asparaginska kislina, izvleček ashwagandhe – uspavalne vitanije (Withania somnifera) (1,5 % vitanolidov), ekološka želatinirana maca 5:1, magnezijev citrat, sredstvo proti sprijemanju: magnezijev stearat, kvasovka Selenium, izvleček male koprive (0,4 % steroidov), izvleček rdečega ginsenga (5 % ginsenozidov), izvleček plodu navadne zobačice (80 % saponinov), cinkov citrat dihidrat, piridoksal-5-fosfat, holekalciferol, izvleček črnega popra (95 % piperina), fitomenadion) kapsula (hidroksipropilmetil celuloza, rastlinskega porekla).


Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Priporočena dnevna količina: 4 kapsule.
Kapsule zaužijte z nekoliko tekočine pred jedjo.
Neto količina: 108 g e (120 kapsul). Pakiranje vsebuje 30 porcij.


Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Izdelek hranite v suhem in hladnem prostoru in ga ne izpostavljajte direktni svetlobi in toploti.

Ocene kupcev
4,9 Na podlagi 18 mnenja
NAPIŠI MNENJE Postavite vprašanje
 • Mnenja
 • Vprašanje

Thank you for submitting a review!

Your input is very much appreciated. Share it with your friends so they can enjoy it too!

Filter Reviews:
AK
03. 19. 2021
Andrej K.
SI SI
Prekmurje

Halo Miha ! Izdelek je absulutni Hammer, seveda priporočila vreden. Že po 14 dneh Alpha Man kapsul čutim pozitivne spremembe v mojem telesu, počutim se zelo dobro in nekaj let mlajši . To je to, zelo dober produkt si izbral za tvoje stranke, čestitam. Andrej

OM
03. 16. 2021
Oliver M.
SI SI
Alpha Man

Odličen izdelek, ko sem bil v času epidemije čisto pod stresom, mi je Alpha man zelo pomagal, poleg tega, se pa zdaj odlično počutim.

RC
03. 05. 2021
Robert C.
SI SI
Alpha man

Z izdelkom sem zadovoljen. Dobil sem vec energije in nisem vec toliko utrujen kot sem bil pred jemanjem tega prehranskega dodatka.

MJ
02. 20. 2021
Matjaž J.
SI SI
Alpha man

Majn stresa, več energije! Priporočam!

BZ
02. 18. 2021
Boris Z.
SI SI
Alpha Man

100% zadovoljen

Zadnje ocene

Zaenkrat še ni ocen.