100% naravni

Trening Trojček

67,23 vključno z DDV

Trening trojček je paket brez katerega si težko predstavljaš teden popolnih vadb. Združuje namreč vse elemente, ki so nujni, da vsak trening oddelaš na najvišjem možnem nivoju, med vadbo maksimalno uživaš in se razveseliš kar se da hitrega napredka.

Paket vsebuje:

 • favorite Golden TREE “100 % All-Natural” Whey Protein
 • favorite Golden TREE BCAAs
 • favorite Golden Tree Magnesium Complex + vitamin B6 & D3
Golden Tree Nutrition Whey proteini 100% Natural
BCAA
Magnezij z vitaminoma B6 in D3 - kapsule
-
+
Brezplačna dostava nad 60€!
Brezplačna dostava nad 60€!

Vračilo denarja
100% varen nakup
Več načinov plačila
Menu

Če večkrat razmišljaš o fit, čvrsti, zdravi postavi in super treningih, ko ni ovire, ki bi te ustavila, potem je TRENING TROJČEK tisti, ki mora postati del tvoje strategije.

Zakaj?

Verjetno se strinjaš, da je ogromno posameznikov, ki ure in ure namenijo treningom. Precej majhen pa je odstotek tistih, ki jim uspe doseči zastavljen cilj.

Večina namreč pozablja, da za super napredek ni dovolj samo to, da treniraš in treniraš, ampak moraš obvezno svojemu organizmu priskrbeti snovi, zaradi katerih bo tvoje telo vse bolj čvrsto, fit in lepo oblikovano.

Če to pravilo upoštevaš, to pomeni, da z enako količino vloženega truda boljši rezultat dosežeš:

 • veliko hitreje,
 • z manj napora
  in
 • na precej bolj prijeten način.

No, katera pa so tista hranila, ki jih potrebuješ, da ti to lahko uspe brez večjih težav in nikoli več ne preskočiš treninga zaradi takšnih ali drugačnih razlogov?

Vse ti razkrijem v naslednjih vrsticah.

Golden Tree “100 % All-Natural” Whey Protein

Ker med treningom, zaradi različnih obremenitev, pride do mikro poškodb mišičnega tkiva, je nujno, da te kar se da hitro zakrpamo. Gre za proces regeneracije, ki poskrbi, da se izboljša tvoj delež zdrave mišične mase in je zato tvoja postava lepše oblikovana, bolj čvrsta in fit. Podobno kot, če bi vrv, ki se je natrgala povezali z novim delčkom in jo tako ojačali, podaljšali.

In s čim organizem zakrpa mikro poškodbe? Glede na to, da so osnovni gradniki mišičnih vlaken beljakovine, potem verjetno veš kakšen je odgovor. V kolikor ni na voljo pravih beljakovin, ni napredka in pika.

Najboljši čas za regeneracijo je prvih 20 minut po treningu. Takrat organizem na vse načine išče beljakovine s katerimi bo zacelil mikro poškodbe. Ker pa na razpolago ni veliko časa, potrebuje beljakovine v čim bolj preprosti obliki. Tukaj pa svojo super vlogo odigrajo beljakovinski napitki, saj so točno tisto kar organizem potrebuje: beljakovine, ki jih sistem izredno hitro vsrka. Če zamudimo ta časovni razpon bo regeneracija precej slabša in jasno, napredek bistveno počasnejši. Podobno kot, če zamudimo na avtobus. Že res, da na cilj lahko pridemo tudi peš, ampak bo trajalo precej dlje.

Golden TREE Whey Protein vsebuje beljakovine, ki se lahko pohvalijo z najvišjo biološko vrednostjo in so izredno lahko prebavljive.

Prav tako pa ta super rešitev:

 • favorite ne vsebuje umetnih barvil, sladil in ojačevalcev okusa,
 • favorite je 100 % naravna,
 • favorite ne vsebuje soje, glutena in gensko spremenjenih živil,
 • favorite je brez dodanega sladkorja,
 • favorite na odmerek vsebuje 24,5 gramov beljakovin
  in
 • favorite vsebuje naravno sladilo – stevijo.

Golden Tree BCAAs

Seveda pa ni pomembno samo to kako odreagiraš po končanem treningu.

Če si želiš najboljših možni rezultatov je nujno, da se na vsako vadbo primerno pripraviš.

Če na to pravilo pozabiš, na kocko postaviš konkreten delež svoje preobrazbe.

Medtem, ko treniraš je pomembno, da so tvoje mišice, za katere je bilo vloženega ogromno truda, popolnoma zaščitene.

Kaj točno to sploh pomeni?

V času, ko smo telesno aktivni lahko za super napredek naredimo ogromno ali pa izničimo ves trud, ki je bil tekom dneva vložen v samo preobrazbo. Če svojega telesa na vse napore ne pripraviš pravilno potem se lahko zgodi, da uničuje samo sebe.

Se sprašujete kako je to sploh mogoče in si misliš, da lažem?

Poglej…

Tekom vadbe telo za nemoteno delovanje in nemoten dotok energije koristi tri različne sisteme. Tako je, tri! Kdor vas prepričuje, da organizem za energijo med vadbo porablja samo maščobo ali pa samo ogljikove hidrate, ne ve kaj se v telesu sploh dogaja.

Poleg že omenjenih virov (ogljikovi hidrati in maščobe), pa zaradi napora, organizem poseže tudi po razvejanih aminokislinah ali krajše BCAA (Branched-Chain Amino Acid). Če ti ta beseda ne pove kaj dosti naj te spomnim, da so aminokisline (BCAA) osnovni gradnik beljakovin, te pa sestavni del vsake tvoje mišice. In kaj se zgodi, če v času treninga ni na voljo dovolj aminokislin, ki jih potrebuješ za odličen trening? V tem primeru organizem za nemoteno delovanje začne z razgradnjo tvojih mišic saj je to način, da si zagotovi zadostno mero aminokislin.

Namesto, da bi oblikovali čvrsto, fit postavo, ob neprimerni pripravi škodujemo lastnemu telesu in nevede znižujemo delež mišične mase. Kot veš so prav mišice glavni porabnik energije v tvojem telesu, ki jo organizem velikokrat črpa prav iz odvečnih maščobnih oblog in so hkrati tiste, ki tvojemu telesu dajo želeno obliko. To pomeni, da sami sebi delamo ogromno škodo.

Da se temu nevarnemu procesu, po hitrem postopku, izogneš ti predlagam, da si priskrbiš Golden TREE BCAAs, ki vsebujejo le 100% razvejane aminokisline BCAA (branched chained amino acid) ter so brez kakršnih koli umetnih dodatkov, ki lahko škodujejo tvojemu zdravju.

Za BCAA lahko rečem, da so za človeško telo esencialne aminokisline, saj jih tvoje telo ne more proizvesti samo, zato jih je najbolje zaužiti s kvalitetnimi prehranskim dopolnilom. Izdelek je namenjen vsem, ki želite učvrstiti postavo, se želite znebiti maščobnih blazinic brez izgubljanja mišične mase ali enostavno zaščititi mišice pred razgradnjo.

Golden Tree Magnesium Complex + vitamin B6 & D3

Za piko na i pa je že tako zanimivemu paketu dodan še tretji element, ki ima pri delovanju tvojih mišic izredno pomembno vlogo.

Gre za mikorhranilo, natančneje mineral, ki poleg ostalih procesov, sodeluje tudi pri normalnem delovanju mišic. Magnezij je namreč tisti, ki je odgovoren za nemoteno sproščanje mišičnih vlaken.

Če tega, življenjsko pomembnega minerala, v tvojem telesu ni dovolj, ker je zelo pogost pojav, pride do situacije, ko se zaradi pomanjkanja pojavijo krči.

Gre za bolečo izkušnjo zaradi katere je prekinjen tvoj spanec ali pa celo trening.

In ker sta oba procesa izredno pomembna za sam napredek, si nikakor ne smeš dopustiti, da bila prekinjena zaradi težav na katere lahko popolnoma vplivaš.

Zato smo liniji prehranskih dopolnil znamke Golden Tree Nutrition dodali izdelek, ki se lahko pohvali z edinstveno formulacijo. V primerjavi z ostalimi izdelki iz te skupine, gre za prehransko dopolnilo, ki vsebuje različne oblike tega izredno pomembnega minerala (vsaka ima svojo nalogo in poskrbi za določene pozitivne posledice) in se lahko pohvali z optimalnim deležem elementarnega magnezija. Poleg tega pa prehransko dopolnilo vsebuje tudi zadostno količino vitaminov B6 in D3, ki še dodatno izboljšata samo absorpcijo magnezija in posledično pripomoreta k vašemu boljšemu počutju.

 

S pomočjo paketa TRENING TROJČEK od sedaj naprej nobena vadba ne bo več povprečna, rezultati pa seveda temu primerni.

Čas je, da svojemu organizmu priskrbiš tisto kar je potrebno, da dosežeš svoj maksimum.

Predstavljeni na:

Uporaba

Opozorilo:
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.
Shranjujte nedosegljivo otrokom!
Izdelek po uporabi zapremo in hranimo v suhem prostoru na sobni temperaturi.

Mnenja
Ocene kupcev
5,0 Na podlagi 1 mnenja
5 ★
100% 
1
4 ★
0% 
0
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
NAPIŠI MNENJE Postavite vprašanje

Thank you for submitting a review!

Your input is very much appreciated. Share it with your friends so they can enjoy it too!

Filter Reviews:
  NE
  03. 26. 2021
  Nežika E.
  SI SI

  Okus

  Super. Vse ok. Še ga bom naročila. Hvala še enkrat. Ne uporabljam ga samo ob treningih, ampak tidi med ostalimi obroki.

  Cena:

  67,23 vključno z DDV